127612
  • redbull0304
    21:00-tól 05:00-ig
  • ba32107
    05:00-tól 12:00-ig
  • extramagascsaj
    21:00-tól 05:00-ig

• Molnibalage
    Évszaktól is függ..
  • Carlos
    17:00-tól 21:00-ig

• zsutyesz
    17:00-tól 21:00-ig
    micsoda egy hülye kérdés...
  • DIESEL DOG #27060
    17:00-tól 21:00-ig...
  • REPS0L
    21:00-tól 05:00-ig :P
  • Vardar
    A földönkívülis is tarol:D
  • DJ Skyline
    IP alapján az utolsó 8 kérdést egy ember küldte be. :D legjobban nekem a monitoros tetszik, jó benne az utolsó lehetőség, meg a leírás is jó. :D
  • Fbn Lx
    de mivel ezek tévében voltak, meg jutubon, ezért nem titkosak, pont ez a lényeg :)
  • Fbn Lx
    az utóbbi jópár kérdést melyik retardált ÁLLAT küldte be? :D
    stílusból ítélve egyazon ember volt. jók amúgy, teccenek.
  • ThisZip
    Biztos van titkos technológia. Youtube-on volt egy videó, meg TV-ben is , hogy katonák számára terveznek egy olyan ruhát ami felveszi a környezet képét, így láthatatlanná válik. Egy másik ruha pedig golyóálló védelmet biztosít, ebbe bele van építve GPS és oprendszer is, (volt vagy 15 éves a vid) és egy külön hálózatra volt kötve, de gondolom ezt a problémát már rég megoldották. Ha kitör a 3-ik vh, akkor USA tuti olyan járművekkel és fegyverekkel rukkol elő, amit senki se látott még.
  • DJ Skyline
    még egy pár személyeskedés, és aztán nem lesz több vitatéma az is biztos. :D mondjuk heti egyszer kell. :) legalább mindenkinek rendben lesz a vérnyomása. :D
  • pyrohun #27052
    lusta voltam lezárni.... :)
  • GregSB
    Loool, csak ketten előztetek meg a nagybetűzéssel :D
  • GregSB
    "Bár a betavoltaikus elemek emlékeztetnek az atomenergiára, nem fúziót és nem kémiai folyamatot használnak az energia termelésére, ezért nem termelnek sem radioaktív, sem kémiai hulladék-anyagot."

Hátha így észreveszed már végre :D

Egyébként fingom sincs hogy ez kereskedelembe hogy és milyen formába tudna kerülni. Laptopgyártóknak szerintem eszük ágában nem lenne ilyet bevezetni, nem kis profitjukvan a sima akksik eladásáól - nem régiben ment tönkre az én notim akksija is. Még tudtam garival cserélni, de ha nem lett volna rá garanciám akkor bizony kb 40-50 ezer Ft-ot ki kellett volna fizetnem egy újért.

Szóval szerintem vagy irgalmatlanul drága opció lesz, vagy nem lesz egyáltalán...
  • NEOreg3
    fail:D
  • pyrohun #27048
    te tényleg ennyire ostoba vagy? OLVASS MÁR!

[b][brutálnagy]"Bár a betavoltaikus elemek emlékeztetnek az atomenergiára, nem fúziót és nem kémiai folyamatot használnak az energia termelésére, ezért nem termelnek sem radioaktív, sem kémiai hulladék-anyagot."
  • VRSDM
    "Bár a betavoltaikus elemek emlékeztetnek az atomenergiára, nem fúziót és nem kémiai folyamatot használnak az energia termelésére, ezért nem termelnek sem radioaktív, sem kémiai hulladék-anyagot"
  • Molnibalage
    Na és attól, hogy vékony? Nézd mer meg a radiaktív anyagok sűrűségét. Átlagban a víz husszorosa also hangon. Azonos méretben egy mostani aksihoz képest akkor cirka 3-4-szer lesznek nehezebbek. És akkor még sugárvédelem is kell, mert arról sem ír, hogy milyen típusú bomlással is van dolgunk...
  • Dick Riddick
    A mélység titka.
  • Dick Riddick
    Hű, nagyon baba lett a logód!
  • VRSDM
    ide mondanám hogy volt anno (nem akarok butaságot mondani de volt (ha jól emlékszem kb. 50éve) hogy kísérleteztek belélegezhető folyékony anyagokkal, így jutott az orvostudomány valamilyen sav-víz stb. kombinációhoz (régen olvastam, és csak ezekre emlékszem) ami a magas oxygén tartalma miatt belélegezhető...

az állatkísérletek során eleinte fulladásos jelengés jelentkezik, majd néhány izomgörcs után a tüdő átáll a "vízzel" való lélegzésre... ugye a nyomáskülömbség máris kiküszöbölve...

innentől kezdve a hadsereg megtiltotta a további fejlesztést, leállította az egészet. és átvette az ügyet...

volt egy film. a címe pont nincs a nyelvemen, majd beírjátok. arról szólt hogy egy vízalatti kutatóbázison kísérleteztek. lejött néhány katona is rendettenni, ott volt ez az anyag ... (a filmben később üzentek az ufók egy emberi arc formájú vízoszloppal, és a főhős a végén találkozott is a földönkívüliekkel ( vagy itt élő marianna árokbeli ismeretlen földlakókkal ) szóval. a filmben ezt az anyagot használták a mélybe való lejutásra. filmes trükk tény...

de a film során amikor a katonák bemutatják a folyadékot, egy patkányt valóban belenyomnak ebbe a folyadékba, ami nem trükk... a film rendezője később megtartotta a patkányt és szépen éldegélt még évekig...

mondjátok már meg mi volt a címe . neten is találtam régen jópár cikket róla. lehet linkelgetni...

számomra ezis fantasztikus
  • GregSB
    Apuci, legközelebb olvasd is el a hírt, ne csak a címig juss el:

"A rendster tömeről a cikk meg hallgat. Biztos jó lesz nehezebb kilós laptopokat hurcolászni. A hasadóanyag sűrűsége és a sugárvédelem miatt."

Idézek a cikkből:

A technológia másik érdekessége, hogy a betavoltaikus akkumulátorok kompakt, vékony kialakítást is lehetővé teszik.

...

Bár a betavoltaikus elemek emlékeztetnek az atomenergiára, nem fúziót és nem kémiai folyamatot használnak az energia termelésére, ezért nem termelnek sem radioaktív, sem kémiai hulladék-anyagot.

...

A technológia egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy ha végleg lemerülnek, nem mérgezőek és teljesen ártalmatlanok a környezetre, így a környezettudatos felhasználóknak sem kell aggódniuk a high-tech, tudományos csodaakkumulátor környezetre való hatása miatt.

• pyrohun #27041
    Te GregSB apja vagy? Vegyél már vissza, unlak.
  • Aquir
    ezek ismertek és a kérdés sem erre vonatkozott :)
  • Aquir
    "Ha elég erős vagy, ne szégyelld gyengének mutatni magad: ha így teszel, ellenséged felhagy az óvatossággal, és idő előtt támadásba lendül."
    /Paulo Coelho/

egyébként meg miért kiabálnák el :p
  • messiaso
    "Például teleport, antigravitációs hajtómű, szerkezet amivel a fénynél gyorsabban lehet közlekedni."

Szerinted ez mennyire abszurd? Ha lenne ilyenjük már rég arcoskodnának.
  • messiaso
    Dehogynem.
  • Aquir
    ez nem fantasztikus technológia
  • messiaso
    Van, csak titkolják.

Párat közülük: manipulálás, néphülyítés (ezt a legtöbb primitív ember nem veszi észre), csalás, sikkasztás, élősködés a kisebb embereken.
  • elitehun
    Épp azért elmélet mert nincs alapja ;)
  • z99999
    lényeg h nincs, és komolyan nem értem miért ilyen népszerűek az ijesféle összeesküvéselméletek, elvégre ennek alapja nincs, de azér szomorú látni h 63% máshogy vélekedik
  • z99999
    ha van fantasztikus fegyverzetük, az már nem fantasztikus, elvégre már létezik, de a leírásban levők mindegyike hülyeség szvsz.
    modern fegyverzet viszont létezik, pölö lézersugaras vagy hanggal pusztító fegyver, van is a discoveryn talán egy ilyen műsor ami hasonlóval foglalkozik, a hadsereg szeret mindenféle marhaságra költeni, amivel elfoglalhatják a világot, de azér startrektől még messze vagyunk..
  • Shifter
    te hülye vagy... klónhadsereg nincs... az majd 2 év múlva lesz... most csak jedik vannak még :D
  • predator1982
  • Adam II
    Csillagrombolók, klónhadsereg minden...
  • Dick Riddick
    Biztos hogy van.
    De hogy mennyire futurisztikusak, az már más kérdés.
  • Fbn Lx
    azt még el tudom képzelni, hogy netalán lezuhant földönkívülieket tanulmányoznak, de ezekkel a technológiákkal a világot meg lehetne hódítani kb. Az lenne az első hogy kihasználják.