127612
  • Mr Csé
    odamennék azt elájulnék a látványtól lol
  • Dick Riddick
    A nem biztos inkább tendál a nem valószínű felé. Ha nincs ott senki és nagy a gáz, akkor igen. Vagy elpatkol, vagy én segítek neki. Így is-úgy is rosszul jár... :)
  • kas123
    Csak mentőket hívnám és csak olyat tennék amit biztosan jól megtudok csinálni.

De ha pl 1 lángoló kocsiból kéne kiszedni vkit, hát azt nemtudom. Az adott pillanati lélekjelenlétemtől függene, de most így sztem nem mennék közel a kocsihoz.
  • zsutyesz
    katasztrófa-turizmus
  • Molnibalage
    Az első két opció között valahol. Nincs orvosi képesítésem. Nem biztos, hogy valóban segítene az amit én csinálnék.
  • Netgear
    Tudom kötelességem segíteni, szal hívnám a mentőket alap esetbe, de a mai világban azt kell mondanom, hogy inkább nem keverednék bele, mert még pórul járhat az ember......
  • chhaya #27140
    Csak a mentőket hívnám.
    Nem értek az elsősegélynyújtáshoz. Lehet hogy a "segítséggel" csak többet ártanék. :S
    Asszem nem is nagyon mernék túl közel menni.
  • MR ME
    csak a mentőket hívnám
  • nandorb
    Jaj,nemjora katintottam csak a mentoket hivnam mert nem vagyok szakerto es pl. volt nalunk egy eset mikor a gyereket megszurtak beraktak kocsiba meg minden es falubol egesz a varosban is 3-4rendorkocsi uldozte gyorshajtasert,es a korhaznak van vmi sorompoja ott elfogtak,es az orvosok nem akartak kimenni mert nem a mentok hozztak.utana mire kimasztak addigra a gyerek meghalt olyan 16-17eves volt.
  • Dick Riddick
    Igen.
  • Pemack
    Csak a mentőket hívnám, mert hiába van elsősegély vizsgám (kellett a jogsihoz) szerintem az a kétszer 180 perc nem volt elég ahhoz, hogy élő, balesetet szenvedett emberen tudjam megfelelően alkalmazni a tanultakat. Nem tartom kizártnak, hogy még a helyzeten is rontanék...
  • ba32107
    Ha a te kezeden nincs seb, nincs benne kockázat. Inkább hagynád elvérezni, félve a 0.6% esélytől, hogy pl. AIDS-es?

Mentőket természetesen hívnám, elsősegélyhez valószínűleg nem lenne lélekjelenlétem. Nem is nagyon emlékszem, hogyan kell. Az megragadt, hogy hogyan kell kihúzni a kocsiból az embert, és fulladás esetén hogyan kell kilökni a légcsőből a kaját :D

Talán egy nyomókötést még össze tudnék hozni, de ennyi.
  • DJ Skyline
    nem tudom, tanultam elsősegélyt, de hogy ezt most tudnám-e alkalmazni élőben. :S a vértől meg ilyenektől nem borzadok el, inkább az a kérdés, hogy tudnám-e alkalmazni ténylegesen azokat a technikákat, amiket a könyv írt. valószínű a stabil oldalfektetés menne, mert azt egy élő emberen kell bemutatni vizsgán. :D most az igenre nyomtam, de hogy ez hogyan alakulna élesben...
  • redbull0304
    Igen, hívnám a mentőket és elsősegélyt is adnék, ha szükséges.
  • Picar77
    Igen, de csak a mentőket hívnám.
    többre nem telik tőlem
  • BaliBoy

Elsősegélyhez nem értek.
  • DIESEL DOG #27130
    Ebben egyetértek. Vérző emberhez szükséges egy pár gumikesztyű. Ki tudja hogy milyen betegsége van...
  • bogyoka
    Igen, hívnám a mentőket és elsősegélyt is adnék, ha szükséges
  • Hydroceph
    +1
  • Carlos
    Hozzá nem érek vérző emberhez. Ha van gumikesztyűm, akkor az első: adnék elsősegélyt.
  • DIESEL DOG #27126
    Igen, hívnám a mentőket és elsősegélyt is adnék, ha szükséges. Bár ha olyan sebesültet látok aki bevan szorulva vagy éppen nagyon rosszul néz ki akkor lehet hogy jobb az ha nem nyúlok hozzá, ugyanis lehet hogy még csak komolyabb bajt okoznék vele...
  • G_ArchAngel #27125
    ...és fotóznék
  • Shifter
    Igen, hívnám a mentőket és elsősegélyt is adnék, ha szükséges.
  • zsutyesz
    Igen, de csak a mentőket hívnám. - sajnos már nem emlékszem az elsősegély-dolgokra.
  • Cat 02 #27122
    Mentőt hívnám, elsősegélyhez meg semennyire se értek ^^
  • bogyoka
    05:00-tól 12:00-ig
    De ez változó, mert ha délutános a férjem, akkor a délutáni időszakot szeretem, ha éjszakás akkor a 21-től reggelig szeretek lenni:D
  • ChuckyHUN
    get life?:D
  • Fbn Lx
    21:00-tól 05:00-ig, mert ekkortájt ülök géphez hosszabb időre, ekkor vagyok elememben, és hajnalokig kockulok.

a másik ami szóba jöhet az a 05:00-tól 12:00-ig. akkor alszok. :D
  • birdo #27118
    21:00-01:00
    Utána alszom...05:00-ig
  • PJack
    leginkább azt amikor alszom, de ilyen lehetőség nincs :D
  • predator1982
    nekem tök mindegy , ha szabadnapos vagyok , akkor mindegyiket szeretem:-) (megjegyzem megint nincs számomra megfelelő gom:DDD)
  • Pipör
    17:00-tól 21:00-ig
  • somdav95
    Sulin kívül nem szoktál haverokkal mászkálni sehova?:O
  • oliwwer
    05:00-tól 12:00-ig
    Eddig szeretek kb suliban lenni, mert ezután elmegy a kedvem a tanulástól és azt kívánom bárcsak otthon lennék már és mikor hazajövök akkor meg azt hogy inkább a suliban lennék, mert ittthon csak unatkozom, suliban meg haverokkal lehetek, meg van egye pár óra amit szeretek.
  • Aquir
    Az aféliumot, de nem látom a szavazati opciók között!!!44
  • Hydroceph
    cccc
  • DJ RX7
    21:00-tól 05:00-ig
    kockulás powaaa. 8)
    de csakis pénteken és szombaton.
  • z99999
    pontosann.
  • Cat 02 #27108
    21-5 alvás powa :D