127612
  • Dzsini
    Igen, sok országban az is megy - van, ahol tudják, hogy ez egy szórakoztató játék és nem veszik komolyan, és van, ahol komolyan veszik, versenyt rendeznek országon belül, és a "legjobb énekest" és hasonlókat küldik, nem azt, akiről úgy gondolják, hogy jó buli lenne (lásd a lenti hozzászólásban az orosz nagyikat, a Lordit, vagy bármelyik hasonlót - ráadásul a Lordi még nyert is).
    Az ABBA 40 éve még egy teljesen más versenyen vett részt. Nem a mostani nyertes az első transzvesztita a műsorban, és nem az első olyan, aki a "sokkoló" vonalon indult vagy nyert.
    Most épp felkapta őt a média, és egy hétig erről fognak beszélni és látványosan utálkozni egy csomóan. Aztán elfelejtik, és lesz valami más téma, amit a média eléjük tesz, hogy csámcsogjanak rajta. Mindegy, hogy mit, ha elég oldalletöltést generál.
  • Pluskast
    Csak ez meg valahol totál szánalmas. Minőséget akarnak képviselni vele és az egész elment egy bóvli kategóriába, meg a trend felé.
  • hugopareiros
    Poénkodtak is rajta, hogy amíg nem Szintiboyt és Ilonka nénit küldjük ki, addig nem fogjuk megnyerni.
  • Pluskast
    Ja csak ha ezen logika alapján megyünk akkor miért muszáj énekelni? Ha szórakoztatásról szól akkor menjen bárki aki úgy gondolja, hogy meghökkentő és látványos dolgot tud csinálni. Egyébként meg ez az egész tipikus példája volt a pozitív diszkriminációnak.
  • hugopareiros
    Az biztos, hogy a melegek "ügyének" ártott vele.
  • immovable
    szerk:..míg nem blokkoltam a routeren az elérést.
  • immovable
    Mondom, nem követtem a műsort, csak amit hallottam, olvastam róla ez a vélemény alakult ki bennem. Ha azért nyert mert ilyen az azért rossz, mert a saját (melegek) "ügyének" árt.

Ilyen morning show-s marhaságot nem hallgatok. Bugyuta, kommersz marhaság, konteós, ufóhívő metroszexuális balázzsal az élen. Sajnos egy hónapig hallgatnom kellett, mert ment a munkahelyen a netrádió, míg nem blokkoltam a tűzfalon. :)
  • hugopareiros
    Reggel a morning show-ban erről beszélgettek.
    Balázs védte, hogy ez a fesztivál a műsorról, a szórakoztatásról szól és nem csak a zenéről.
    Jani és Feri pedig, hogy nem érdemelte meg, mert ha levennék azt, hogy ő meleg, akkor a többi zenész zenei tudása alatt lenne.

Tehát ez alapján azért nyert mert más, viszont a mássága itt a szórakoztatásban jött ki és nem szimplán azért, mert "ha meleg akkor nyerjen mindenképp".

Érdekes dolgot mondott amúgy még Balázs (nem néztem utána), hogy az Oroszokat kifütyülték és arról nem írnak az európai sajtók. Pedig ha így volt, akkor az jobban megérdemelne egy misét, mint a meleg győztes.
  • Misuka963
    Tatárjárás : 1241-1242 :D
  • immovable
    Hallottam róla, meg láttam a neten a híreket.Különösebben nem érdekel.

Ha azért nyert, mert ő volt a legjobb akkor gratula neki, élvezze a győzelmet.
    Ha azért nyert, mert "más" az nem jó!
  • tigeroo
    ja bocs este írtam:D

• hugopareiros
    keveri az aranybullával
  • Molnibalage
    meg amúgyis, 1222-ben a tatárok a magyarok nagyrészét kiirtották,

???

• Molnibalage
    Amen. Valamelyik ilyen szaros verseny anyagába belehalgattam. Az n+1-dik youtube covernek is több művészi értéke van, mint ezeknek a szaroknak. Röhej.
  • Motoroj
    „ha én 100km-el keletebbre születek már ukrán lennék?”

Akár helyben is, de még Nyugatabbra is.

„a mi őseink nagyrésze nem ugyan ilyen betelepült volt emberöltőkkel ezelőtt, ahogy ez a kállai gyerek is idejött?”

Attól tartok nem.
  • Bazsalusz
    azt sem tudom mi az és nem is érdekel
  • tigeroo
    hagyjad már magad, itt is közönségszavazás volt. gondolom a többséget ez nem érdekelte

én örülök hogy most volt egy magyar aki ismét elől végzett.

legalább ő itthon adózik, nem kinntről szavazgat (hú mekkora flém lesz ebből?)
    meg amúgyis, 1222-ben a tatárok a magyarok nagyrészét kiirtották, betelepítettek mindenféle népeket, ha én 100km-el keletebbre születek már ukrán lennék?

vajon mi még hány %-ban vagyunk magyarok? a mi őseink nagyrésze nem ugyan ilyen betelepült volt emberöltőkkel ezelőtt, ahogy ez a kállai gyerek is idejött?

ennyire ne legyetek már negatívak könyörgöm.
  • hugopareiros
    és el kellene fogadnom a többiek akaratát?
    ne legyen egyéni véleményem?

Nem szidtam a személyét (nem is ismerem), hanem a tényt szóltam meg amit előbb leírtam. Nem értem a felháborodását az itteni embereknek.

Emellé pl clio is megemlítette ezt ("Magyarországon született magyar nem képviselhette volna az országot? Kon csita legalább egy osztrák buzi és nem egy törökországból betelepült vendégmunkás gyereke.").
    Tehát nem vagyok egyedüli az országban, akit ez zavar. Így még csak annyira kirívónak se számíthat a véleményem.
  • benőmenő
    Istenítésről szó nincs.
    Nyilván ott fog élni az ember, ahol sikerei vannak/karriert tud építeni.
    Arról pedig, hogy ő képviselje az országot elvileg magyar emberek szavaztak az itthon születettekkel szemben, mert azt akarták, hogy ő képviselje őket.
  • hugopareiros
    A személye engem nem zavar. Ezt arra ragadtam ki, hogy "Valaki visszajön az országba, erre köpködik a turbómagyarok
    Én inkább örülök, hogy van még olyan hülye, aki visszatér."
    Hisz ez nettó bullshit.
    25 évesen eljött hazánkba látogatóba és mivel bekerült egy tehetségkutatóba, ahol még tovább is jutott így ittmaradt.
    Ha nem jutott volna tovább, akkor ment volna simán vissza.
    Ami engem egyáltalán nem zavar, de ezért ne istenítsük már, hogy itt van közöttünk.

Egyébiránt nem vagyok "turbómagyar". Viszont számomra zavaró, hogy ott van rengeteg magyar előadó, akik tehetségesek és mégsem ők képviselik Magyarországot, hanem egy külföldi.
  • Lacee86
    És mit fáj az neked?
  • hugopareiros
    Nem, miért?
  • benőmenő
  • Dzsini
    Ajánlom figyelmetekbe a Priscilla, a sivatag királynője c. filmet - a dragqueenekről (transzvesztita varieté énekesekről) szól, és Smith ügynök / Elrond az egyik főszereplője

Ez szórakoztatóipar, az Eurovíziós dalfesztivál is az. Kár többet gondolni mögé.

• jazzy
    Neked az élet is fáj?
  • hugopareiros
    "1985-ben született New York Cityben, a modell Katalin Kállay és az ismert amerikai producer, soulénekes Fernando Saunders gyermekeként. Anyai ágról a történelmi Kállay család leszármazottja. 2010-ben hazatért Magyarországra meglátogatni a nagymamáját, és a TV2 által szervezett Megasztár 5 castingján való továbbjutása miatt itt is maradt."

Le a kalappal előtte, hogy azért maradt itt, mert karriert tudott csinálni.
  • clio1616v
    Gratulálok a győztesnek.

Ügyes volt a magyar képviselet is. De nem arról kellett volna énekelnie, hogy az apja megerőszakolta és ezt felnőttként sem tudta még feldolgozni, emiatt torzult az énképe és feminin vonások kerültek nála túlsúlyba.

Magyarországon született magyar nem képviselhette volna az országot? Kon csita legalább egy osztrák buzi és nem egy törökországból betelepült vendégmunkás gyereke.
  • benőmenő
    Valaki visszajön az országba, erre köpködik a turbómagyarok
    Én inkább örülök, hogy van még olyan hülye, aki visszatér.
    A másik pedig: ez egy nemzetközi verseny, teljesen rendben van, ha angol nyelvű a dal. A döntőben egyedül a montenegrói, illetve a franciák énekeltek végig a saját nyelvükön.
  • benőmenő
    Különösebben nem zavar, mivel nem egy túl komoly esemény ez az eurovízió szvsz.
    Inkább a tendencia zavar, hogy már annyira elfogadósat játszunk, hogy lassan már az a gáz, ha valaki normális.
    A magyar dal pedig tök jól teljesített a körülményekhez képest.
  • ocskoszilard
    semmi értelme az egésznek, főleg, hogy csak ilyen szutykokat küldenek ki állandóan, meg amúgy is
  • pxxl
  • Fresh Duke
    Előző kérdéshez: Kötél mindig van nálam.
  • Fresh Duke
    Leszarom. Leszarom.
  • Freeda Krueger
    nem érdekel,nem érdekel
  • banok
    leszarom
  • Lacee86
    Nem szeretem, engem idegesít. Szerencsére nem volt túlzottan hangsúlyos a számban, csak a refrén alatt, ott meg annyira nem arra figyeltem, meg is szoktam végül.
  • Lacee86
    Jah, még az a szerencse, így el tudtam vonatkoztatni. Volt annyira jó a szám és a tartalom, h ne erre figyeljek. :)
  • videobaby
    nem tetszett az eredmény, attól sokkal jobb számok is voltak. fura az a nőpasi is, de ha olyan, legyen. nem tudom eldönteni, hogy a hová tartozása mennyire befolyásolta a győzelmét. az én ízlésemnek megfelelően pl. az angol csajszi sokkal inkább jobb volt, kállai is. jobb volt, mint hogy 5. legyen.
  • tigeroo
    kállai számában pont nem volt annyi electro, inkább csak a tempó volt dnb-s.

viszont ettől függetlenül volt 1-2 dal ami ilyen tipikus dubstep elemekkel operált (lassú tempó, agresszív pergődob, néha wah szinti), na az nem illett hozzájuk

• jazzy
    Miben idegesített a dubstep?