127612
-
ja, eredetileg. De magyarul Volt
-
Nem Volt, hanem Bolt-.- -
jaj az ügyeletes úrifiú -
A Volt nagyon jó lesz.
-
nekem aztán mindegy, én legtöbbször a film alapötlete alapján döntöm el, hogy megnézem-e vagy sem (kivételt képez ez alól ha literszámra folyik benne a vér meg a belek és kínozzák az embereket), az animációs filmek sem kivételek ez alól
The Inceredibles és a Shrek 1 az fav -
Az 1993-as Aladdin? Mai napig etalon az animációs filmek terén nálam. -
extramagascsaj #27260 Nem rosszak, de nem az én világom -
"Imádom őket." -
Nem rosszak, de nem az én világom. -
van pár jó de nem vok rajongó. -
ba32107 #27256 Az Egon és Dönci is érdekes volt -
ldavid #27255 FF tényleg kurva jól néz ki, az Advent Children is frankónak tűnik, azt még nem láttam (még youtube-on is fent van)
Planet 51-ra leszek még kíváncsi -
Nem rosszak, de nem az én világom. sztem shrek óta ne mnaon volt jó -
Első. Sokkal jobban szeretem, mint a legtöbb rendes ilmet. -
Final Fantasy: The spirits within nagyon jól meg van csinálva és érdekesek is az ilyen típusú animációs akciók. A resident evil sem volt rossz, bár annyira nem kötött le. Tud még valaki ilyen fajtájú filmeket?
Mesében meg Wall-E mindent visz...
a régi disney mesék, Vuk és a többi rajzolt magyar mese is remek, de nem tudom mennyire számítanak ezek animációsnak :D -
Szeretem az animációs filmeket, de nem vetem meg az élőszereplős filmeket sem. Más kérdés, hogy élőszereplős filmből nagyon rég láttam már jót. -
Hihetetlen család, Shrek 1,2(3 nem annyira), legjobbak. Még a Wall-E-t kellene megnézni. Meg régen az oroszlánkirály. Imádtam(és még most is:D)
Elsőre szavaztam. -
A Z az jó. A Cápamese nekem nagyon nem tetszett és a Madagaszkár sem. A Shrek 3 hiperótvar szintén.
Kedvenceim:
- Finding Nemo (Nemo nyomában)
- The Incredibles (Hihetetlen család)
- Cars (Verdák)
- Szörny Rt.
Csak az utóbbinak ótvar a szinkronja. Az első háromnak bombajó lett. -
nekem a Pixar kreálmányok mindíg is jobban tetszettek mint a DreamWorks félék. vagy lehet mert több Pixar dolgot láttam? :D kb az összeset, de ezek kimaradtak DreamWorkséktől: Z a hangya, Cápamese, Madagascar / M.2 Túl a sövényen, Elvitte a víz, Shrek 3, Mézengúz vagy mi az isten, Kung Fu Panda. sokba bele bele néztem mikor öcsém épp nézte őket, de mentem is tovább dolgomra. :) -
Régebben imádtam őket. De kezdünk erősen átmenni tucatba. -
nálam még mindig a szörny rt a beszt
a végén vannak baki jelenetek, meg is nézem mindjárt :D -
Verdák is jópofa. :)) -
az mindegy, itthon nem volt sikeres.
és Golden Globe-ot is nyert, de ez senkit nem érdekel... -
216M dolcsi -
és ha tudnád mennyire nem ment...
-
ba32107 #27241 Tetszenek, de nem vagyok rajongó.
A Wall-E nagyon jó volt! -
Tetszenek, de nem vagyok rajongó -
Nem rosszak, de nem az én világom. -
Tetszenek, de nem vagyok rajongó. mondjuk van pár azért ami eléggé bejön, azok mennének az imádom kategóriába. -
szakmai kötelesség animációs filmeket néznem. -
Tetszenek, de nem vagyok rajongó.
-
Tetszenek, de nem vagyok rajongó.
-
Hydroceph #27234 Nem teszek különbséget animációs és hagyományos film között.
1
11.11%
story lehet jó, nekem pl beowulf is tetszett. a vigjatek animaciosak meg kifejezetten királyak általában -
DIESEL DOG #27233 Tetszenek, de nem vagyok rajongó... -
Imádom őket. -
Imádom őket. -
Naaa, ez azért kemény.
Én a mentőket hívnék-ra szavaztam, hiába van jogsim, szerintem többet ártanék az elsősegéllyel. -
Remélem az a 8% is hasonlóan gondolkodó emberekkel akad össze ha majd ne adj isten balesetet szenved... 

-
ba32107 #27228 Ez nem célzottan neked ment, hanem az újraélesztés témához szóltam hozzá -
ba32107 #27227 A jogsihoz való egészségügyi vizsgához csak a lélegeztetést kell tudni. Szívmasszázst nem tanítanak, és képesítés nélküli ember nem is végezheti (a képesítés itt magasabb szintet jelent, mint a jogsis vizsga).
Szóval újraéleszteni mi, mezei autósok nem tudnánk, nem is arról szól ez az egész, hogy hozz vissza a halálból minél több embert, hanem, hogy alapvető segítséget nyújts, például nyomókötések, ilyesmi.