127612
-
Jó kérdés. Amig ez tisztázódik nem szavazok. -
Mi a szórakozóhely? A hétvégi baráti sörözés is ebbe tartozik? Vagy a barátnővel bowlingozás / billiárd / korcsoly stb? -
gyakran eljarok bulizni. inkabb most ,mint kesobb a csalad mellett. -
már nem, only házibulik vannak már jó pár éve
néha nyáron 1-2 szabadtéri buli -
már nem, only házibulik vannak már jó pár éve
néha nyáron 1-2 szabadtéri buli -
egyetemista révén hétvégén pihi van... hétközben bulizok...akkor talán kevesebb gimnazista jön szembe, a bárpult felé menet... -
tetszeek de nem vagyok rajongó. vannak sok filmek, amik tele vannak jó poénokkal, télleg kicsik is meg nagyok is röhögnek rajtuk. Szóval ezeket nayon igényesen nagyon sikeresre meglehet csinálni, de sok szedett vedett marhaság is avan sajna....rég nem néztem ilyeneket. -
Imádom őket.
A kung fu panda secret five -t imadom meg az alap Kung Fu Panda-at:D
Az Ice Age,Madagascar is naon jok. -
tetszenek, de nem vagyok rajongó -
na jól van, burkoltan végül is ez a gomb a jó:-) -
Sosem találod meg, de mindig van számodra megfelelő opció. :) Lásd alattam szólót... -
"Nem teszek különbséget animációs és hagyományos film között."
akkor ez mi?
-
olyanok mint a filmek, vannak közöttük nézhetőek, és kevésbé nézhetőek...csak már megint nincs ilyen gomb:-) -
Mondjuk a Vuk úgy jó ahogy van, és hülyék voltak hogy mertek olyan animációs szar folytatást csinálni neki, azt pl. nem néztem jó szemmel -
Rundstedt17 #27292 Modernkori népmesék.Régen a főszereplő szép és jó volt.Újabban tökéletlen és jó.Érdekesség hogy ez magyar találmány mármint a szereplők jellemében ezt mi alkalmaztuk elöször.De a kérdésre:gyerekesek,nem az én világom -
Tetszenek, de nem vagyok rajongó. :) Pixar (Y) -
Presto, egyik kedvencem, meg is van HD-ben. -
Pixar powa:)
-
Imádom:D -
Fbn Lx #27287 ezeket a legújabb fosokat nem igazén nézem.
Múltkor megnézették velem valamelyik srekket, nem volt rossz, de nem mondanám, hogy elnyerte a tetszésem. -
Nekem az Oroszlánkirály a kedvenc rajzfilmem, kiskoromban elég sokszor láttam :)
Ha meg rajzfilmsorozatokat nézem, akkor Tom&Jerry, Garfield, Tapsi hapsi meg hasonlók :) Hát igen, a 90-es években özönlött be a sok amerikai rajzfilm meg a cartoon network :) -
Nem rosszak, de nem az én világom. -
Tetszenek, de nem vagyok rajongó. -
Nem teszek különbséget animációs és hagyományos film között.
kivéve ha takushi jutsimo shingikaj anime filmről van szó azoktól hányni tudok -
Tudom, erre gondoltam.. Van jogsim nekem is^^ -
Tetszenek, de nem vagyok rajongó.
-
Tetszenek, de nem vagyok rajongó. -
Nem nézek.. -
Cat 02 #27278 Nekem is beugrottak anime-k, de de elolvastam a leírást :)
Szal utolsó előttit kapta csak ^^ -
Jah, fura hogy sokan nem tesznek különbséget az animációs film és a rajzfilm közt. :S Én animációs alatt mindig a +D-t értem. A rajzfilmeket ugyanúgy szeretem. -
Unalmas és gyenge poénok vannak benne. A történet is olyan gyenge volt, hogy már nem emlékszem rá.. -
imádom. sokszor jobban várom mint egy filmet, hisz ezekebn még mindig lehet totál újat mutatni, a filmipar meg egykét alkotástól eltekintve unalmas. -
[leírás mutatása] -
És ez miből kellett volna kiderüljön? Úgy néz ki néhányan nincsenek tisztában az animációs film fogalmával. Amikről te beszélsz azok CGI (animációs) filmek. Lényeg az, hogy igy szerintem félreérthető a kérdés, mert ez esetben a "nem nézek ilyeneket"-re szavaztam volna. -
animációs film alatt most a 3D animációt kell érteni. -
Az advent childrennnek csak a grafikája jó, egyébként nem egy nagy durranás, én azt mondom ,hogy csak ha tényleg nagy FF rajongó az illető akkor fog neki igazán tetszeni. Egyszer meg lehet nézni.
Egyébként nálam a top5 animációs film(grafika és történt miatt is):
1.Ghost in the Shell
2.Pale Cocoon
3.Mononoke Hime
4.Nyócker (csodálom , hogy senki nem írta, szerintem nagyon egyedi látványvilága van)
5.Macskafogó
Amcsi filmekből nem fér be nálam semmi ide,(főleg az elmúlt 10 éve termése) de van azok közül is kedvenc pl: Őslények országát nagyon szerettem.
Top5 animációs sorozat(itt sokkal inkább a sztori alapján):
1.Eureka Seven
2.Ergo Proxy
3.Death Note
4.Gundam 00
5.GITS s.t.a.c.
-
mivel rosszabb a shrek 3, mint az első kettő? szerintem semmi baj nincs vele. -
Aladdin. Minap néztem meg még mindig nagyon nagy:)
shrek 1-2 is jó -
Mert a Bolt azt jelenti villámcsapás és a kutya oldalán van egy villámjel is. A Villám jobb lett volna? :) -
Na, akkor megint egy szar magyar fordítás:D. A Bolt miért lett Volt?:D
Árammal működik a kutya, vagy villámokat tud szorni?