127612
-
:) lol -
Hát hogy ha szereted hogy még a nadrágodat is elnyerik, és az neked szórakozás, akkor igenXD. -
ha nyersz akkor igen :) -
A póker klubok szórakozóhelynek számítanak? -
ami öröm bódottá -
Attól függ mit hívunk szórakozóhelynek
-
extramagascsaj #27380 na az ilyentől mindig elborzadok 
mi az h a párod "elenged"?! -
Vardar #27379 Soha, semmikor, semmiért:D -
minden hétvégén általában sörözés, tancolni meg kb. havonta -
Ritkán,de csak kcsoma.Diszkóban még soha nem voltam,nem is tervezem.Koncert is ritka. -
ejj a sok kocka 
-
Nem szoktam eljárni ilyen helyekre.
-
ja, az más :) szomszédunk is wowos, 1x már láttam fél év alatt, annyi szemetet vitt le, h 3 kukát megtöltött :D de az igazi wowosok is eljárnak néha, nem feltétlenül dizsibe, pl a licsking megjelenésekor volt jelmezbál meg minden a mediamarktban :D -
Depressziós, pesszimista, önsajnáltató. Csupán.
-
nálam nagyobb anti ember NINCS
na jó, adjatok egy world of warcraft accountot, hogy túllépjek a korlátaimon -
nálad nagyobb anti embert ritkán látni öcsém... te mindenről negatívan nyilatkozol :DD -
nem érzem jól magam sok idegen közt olyan hangos zene mellett, hogy a mellettem állót alig hallom, ha teli torokból ordibál nekem, táncolni nem tudok és nem szeretek, a piától meg nem oldódom fel
szóval nem szoktam -
Ez azért nem igaz. 
Amúgy az életfogytiglanról egy vicc.
Tárgyaláson:
- Nem lesz sok az az 5 év bíró úr?
- Mondom kötél. -
ba32107 #27368 Ezt majdnem mindegyik kérdésre lehetne mondani -
Értelek és szavazok holnap, de ha belegondolsz tényleg a helyzettől füg, mert hiába mondasz most akármi, ha odakerülsz akkor dől el minden és akkor lehet, hogy akkor a másikat választanád. -
pista89 #27366 Alkalmanként, de kimozdulok. -
Tudod mit? Akkor NE szavazz holnap! :P
Amúgy pont ezért nem írtam Egyéb/Nem tudok ennyire elvonatkoztatni! És stb. opsönöket mert, akkor tuti gondolkodás nélkül a szavazók 1/3-a arra nyomna! tessék elgondolkodni rajta! :P -
Eltaláltad, hogy mire szavaztam. 
Hogy csináltad?
A kérdés akkor se egyértelmű.
Sok minden befolyásolhatja a dolgot szerintem. -
Jóvanna! Táborba is ha megyek az első kérdésem: WiFi lesz?
Magic Boy: Ohhh! Akkor már, látom te mire szavaztál a "Szerinted megfelelően működik az igazságszolgáltatás Magyarországon?" c. kérdésre! :D
De a kérdésemnél, most nem ez a lényeg! Hanem az, hogy ha tényleg le kéne ülnöd egész életedben a börtönt, akkor az, vagy inkább halál! -
omdzsíí 7 év? az szép :D grat mi csak szűk 2 éve vagyunk együtt -
Igen, elég gyakran elmegyek szórakozni. :)
Sajnos mostanság megritkult már a bulik száma, de amikor van akkor ottvagyok. Az alap péntekesti bulikba meg 2-3 hetente járunk :).
De ha nem bulizni akkor kocsikázni, kajálni...stb megyünk. -
hány éve tart? mert mi már 7 éve nézegetjük egymást minden nap :D -
Ne haragudj, de értelmetlen a kérdés a mai jogrendszer szerint.
Életfogytiglannál előbb utóbb szabadulsz (ismerek olyan életfogytost aki jó magaviseletel 5 év múlva kinn volt), míg halálbüntetésnél kivégeznek és kész. -
"Azok közül is ahol van net!"
KOCKA -
őőő, psszt lehet olvassa a fórumot 
amúgy nem csak majdnem :D -
"Alkalmanként, de kimozdulok."
Inkább a házibulikat részesítem előnyben! Azok közül is ahol van net!
Hoppá! Holnap az én kérdésem fog következni! :D -
Kirúgsz a hámból? Vagyis félredugsz?:D -
hát az te vagy :D amúgy néha néha tényleg külön vagyunk de az félévente 1 :D (kb) de akkor én nagyon kirúgok a hámból :D
meg nálam mindig azzal a dumával jön hogy ő nem szereti az ilyen helyeket... bla bla bla aztán a végén mindig mondja hogy jól érezte magát és én mondom látszik rajta... :D -
én tuti megőrülnék, ha néha nem lennénk külön, azonnal szétszednénk egymást :D néha kell egy kis távolság, h aztán jobban essen a közelség :) -
nem csak van amikor nem akar menni és akkor engem sem enged így inkább együtt vagyunk :D sztem nem olyan nagy baj hogy ha nem megyünk sehova :D -
Alkalmanként, de kimozdulok. -
alkalmanként, de akkor beizzítjuk a rakétákat és kettőig le se állunk :) -
lord nihilus #27349 Alkalmanként, de kimozdulok. (de rendszerint a kedvem elmegy mikor, "belekóstolok" a cigifüstbe amit szinte mindenhol vágni lehet) -
Alkalmanként, de kimozdulok.
-
tán irígy vagy? :DD