127612
-
ez nem gyeplő kérdése , ha nem tetszik valami én is szóvá teszem, de nem azt mondom hogy ülsz és maradsz...mindenki valamilyen, azt annyira úgysem lehet befolyásolni, ezt hivjuk toleranciának, én is megéltem már ezt-azt. -
de sztem rosszul esett neki hogy te bulizol ő meg reggel melózni megy... de van másik véglet is hogy örül hogy te jól érezted magad :) -
na igen, főleg ha a nő is eljárkál:DDDDDDDD vagy menjenek együtt, még ez is kivitelezhető, nekünk egész jól műdik, hasonló beállitottságúnak kell lenni:-) példa, volt céges ivászat, párom nem tudott jönni, mert hajnal háromkor kelt, mire én hazaértem, elég jó állapotban, ő akkor indult melóba. nem lett semmi:-) -
persze mer a predator féle csajok hagyják idáig fajulni dolgokat, azt se tudják, mi az a gyeplő :D -
extramagascsaj #27422 menjen bulizni, mi lányok is megyünk (mondjuk nem mind)...sztem mindenkinek van szüksége térre, meg külön szervezett programokra,szórakozásra is...nincs ezzel semmi baj, ha megbízol a másikban...meg a mérték is azért elfogadható :) -
extramagascsaj #27421
-
Jól mondod, de sajnos egyre több férfi van aki nem nő föl és a kocsmát válassza. -
az lehet hogy fiatal vagyok de qrva jó :D -
a lányon is múlik, h mennyire tolerálja a bulikat, meg a tőle 2 cm-re horkoló bűzlő állatokat, meg a fiún is múlik, h mikor veszi észre, h ez a lányt mikor kezdi zavarni, és h mi a fontosabb: a puha meleg békés ágyikó, vagy az emlékeiből kihullott átmulatott éjszaka ( gondolom most nem arról beszélünk h leugrok 20 percre, mindjárt jövök, hanem a hazamászós állapotról) -
Nincs értelme vitatkozni, hiszen nem tudom ellenőrizni úgyhogy tudod mit egye fene. Lásd kivel van dolgod. Elhiszem. 
De akkor is nagyon fiatalka vagy még.
-
nem nem :P az a jól megrakom idő csak az első hétbe volt :D -
grat nektek:-) én is valami hasonlót akartam mondani, de akkor meg abba kötnek bele, hogy a nagy öreg beszél:-) -
Nagyon fiatalka vagy még.
Amúgy csak a szád nagy szerintem. Igazából valahogy úgy nézhet ki, hogy, ha a barátnőd szerelmeskedni akar akkor elfelejted a sörözést és minden mást, repülsz, kihasználod az alkalmat és megrakod rendesen.
predator1982: Szerencsére egyre több az ilyen lány, mint te. Az pedig mégnagyobb szerencse, hogy az én menyasszonyom is ilyen.
-
helyes, jó sörözést:-) -
én kutya? há mondom mikor dugni akar akkor azt mondom "kuss picsába" (csak itt mondom, amúgy aranyosan és kedvesen beterelem :D) de most sörözni megyek :D -
hát ha nálatok az defektet jelent, hogy a másikat megértem, meg ő is engem, és nem a kutyámnak tekitem, akkor igen defektes vagyok... -
ezek szerint mégsem én vagyok kettőnk közül a defektes;-) -
defektes, igen ezt a szót kerestem :D -
extramagascsaj #27408
-
jóvan :) asszony hazajön és agyonver ha meglátja mennyit írok neked :DDD
defektes vagy és kész :) -
sztem pizza futár vagy XD -
egyik sem:-) ne kössük már csillagjegyekhez -
rák vagy v mérleg -
háhh szinte tudtam , hogy ez jön. sztem jól csinálom, de ez egyéni meglátás. a dugás meg nem a világ közepe, ha szeretek valakit, azt nem arról szól hogy zsarolom...de ti tudjátok. fontos a kölcsönös megértés. -
vmit te nem jól csinálsz, nekem az a gyanúm :) rád nem hallgatnak a ffiak? :) -
figy ha azt mondja hogy inkább maradjunk dugni akkor én inkább dugok :D kivéve akkor mikor sörözni megyek xD -
még mindig nem -
akkor viszont #27347 :D -
valszeg nem hatná meg... -
szurop #27397 Régebben minden hétvégén mentem buliztam, most is szeretnék, csak elköltözött apám és nincs pénz ilyesmire. :S -
ja, de ha aztán 5 napig nem virítanál neki husit, többet ki se tenné a lábát :D bezzeg a nők tovább bírják husi nélkül, rohadt csíterek... :DDD -
ezt hivják önzőségnek, de te tudod. az én párom ha azt mondanám neki hogy nem mehetsz, valszeg a képembe röhögne, max megkérem, dehát egy különálló lény, azt csinál amit akar, forditva is igy lenne, ha ő azt mondaná, hogy ide-meg oda nem mehetsz, nem hiszem hogy sokáig együtt lennénk....és ez nem azért van mert nem szeret vagy én nem szeretem, de nem vagyunk kutyák.... -
nem:-) -
extramagascsaj #27393 ejnye...egészen más? -
Jaj.. Elveszett a vicc sava borsa amiatt ahogy le lett írva...:(
-Bíró úr, sok az az öt év?
- Mondom kötél!
- Bíró úr, tényleg elmehetek?
- Mondom elmebeteg!
-
amúgy mondta valaki hogy mikor azt mondja hogy ne mennyek sehova akkor nála vagy nálunk maradok? :D akkor ált haverokkal sörözni megyek valami kocsmába azt kész :D vagy valami egészen más :D -
extramagascsaj #27390 ha okot adnak rá...az emberek zöme az :)
de ha féltékeny vagyok sem mondom azt,h ne menjen az ember sehova
ez milyen már?! -
tudod, nálam, illetve nálunk a csajom kissé féltékeny :D mondjuk meg értem XD -
öööö miskolcon nincs igazi disco, szal oda nem.
kocsma az oké.
más: nem. -
ha a Champs (sportpub) annak számít akkor igen. De egyéb helyekre nem.