127612
-
és akkor mi van? amíg nem gyilkol meg senkit nincs para
amint erőszakos bűntettet követ el akkor már beteg az agyacskája szegénynek, nem kell a világra ilyen -
az ilyen mocskos férgeknek akik ok nélkül agyonlőnek ártatlan embereket, gyerekeket, meg a pedofilokat meg ilyen szemeteket mind 1-től 1-ig halálbüntetésre ítélni. És akasztani mindet hagy szenvedjenek. -
és ami rosszabb, állt 10-20 év után kiengedik jó magaviselet címén
a cigány gyilkosok meg még annyit se űlnek... -
extramagascsaj #27544 
régen volt Szolnokon boltunk...és a szomszéd üzlet kirakatát betörte egy csöves...mondták,h húzzon a picsába,mert így nem fizet a biztosító,ha ott marad...
mit csinált? ott maradt...megvárta a rendőröket, mert azok így bevitték a melegre!
(tél volt) -
Kit érdekel? Ez a minimum! Ha valamit elkövet az ember vállalja érte a felelősséget! Különben nincs semmi visszatartó ereje az egésznek... -
ba32107 #27542 Azért ebbe gondolj már bele: ha ilyen hevesen ágálsz a halálbüntetés mellett, lehet benned is van valami ösztönös agresszió, ami a "mocskos gyilkosok"-ban... -
Inkább halálbüntetés -
extramagascsaj #27540 na igen,de minek éljen egy ilyen ember abból a pénzből,amiért az ártatlanok dolgoznak? mert végülis mi fizetjük ki...és nekem pl. jobb érzés tudni,h nincs ilyen ember, mint h a fizetésünkből azért kap enni,meg fedél van a feje felett...
-
nekem van 1 kocsmás haverom :D van vagy 60 éves de télire csinál 1 balhét aztán télen a melegbe van :D -
Azért azt ne felejtsed el, hogy a börtönök nagy része az nem luxusáról híres. A személyi szabadság megvonása iszonytosan fájó. Próbáld ki és megtudod. Nő sincs odabent... -
ba32107 #27537 Ezt nem értem: azért fertőtlenítik a karját alkohollal, mert esetleg kegyelmet kaphat?
Amúgy szerintem sokkal gyorsabb, tisztább módszer a kivégzőosztag. -
Rundstedt17 #27536 Én maximális halálbüntetés párti vagyok,azért raktam be hogy egyértelművé tegyem ez a legsúlyosabb büntetés,ráadásul egy rohadék gyilkos állat meg is érdemli.Hogy milyen bűntettek érdemelnek halált?Gyilkosság,nemi erőszak. -
halálbüntetés
ha én kerülnék oda akkor sem akarnék életem végéig bezárva élni
ha vki meg olyat tesz amiért megérdemli, az pusztuljon... -
extramagascsaj #27534 Hm
Ez talán túl durva ötlet...de az "égetnivalóan" rossz kifejezés új értelmet nyerhetne...
-
ja, az ilyen megkövezés és társai nem is érdekeltek :D -
Tévedés. Először elaltatják a delikvenst és csak aztán jön a méreg. -
extramagascsaj #27531 hm
szted mit kell ahhoz csinálni, h halálra ítéljenek?
sztem pl. megölni vkit...
hát most nehogy sajnáljam már ezért...akit megölt talán élvezte? -
-
Csak hiszitek, hogy a börtönök szanatórimok és, hogy van net stb. Ezek megvonható kiváltásgok. -
DIESEL DOG #27528 Ez durva... -
extramagascsaj #27527 Halálbüntetés...ha már vki ilyet érdemel,akkor ne tartsuk már el még vagy 80 évig -
Rundstedt17 #27526 Demokráciákban nincs:).Régen volt még a gáz. -
Rundstedt17 #27525 Akkor mi is a rosszabb?Ki akar még meghalni?:D.jah és ez a jelenlegi leghumánusabb kivégzés
-
ajaj... villamosszék meg szurin kívül van még vmi? -
Ezt alig bírtam végigolvasni!
De, azért elég durva lehet végignézni azt, ahogy meghalsz! -
:D:D -
"- Tudod milyen halált szeretnék?
- Nem, milyet?
- Arra vágyom, hogy egyszer vadállatok tépjenek szét!
- Emberek, vessetek a mókusok elé!"
(Woody Allen: Annie Hall) -
Az a röhej, hogy egy rab ellátása egy napra kb. 6e forint!!!! Azaz egy hónapra 180ezer az ellátása!!!! Ki keres manapság ennyit, hogy tisztán magára fordíthatna ennyi összeget? Ehhez kell legalább 250-300e fizetés egy dolgozó embernek. Ez egy évre már 2.160.000.Ft az ellátása egy rabnak. Nevetséges ez az összeg és vérlázító! Ha átlagba ül az illető 5évet akkor az 10.8millós Forint! Aki kint robotol nem keres ennyit 5év alatt! És ezt az összeget az adófizetők pénzéből finanszírozzák, úgyhogy én szó nélkül bevezetném a halálbüntetést! Életfogytiglanon ül valaki 20évet és ez az államnak kb 45millióba van... És ez csak egy ember!
Kőbányákat kéne építeni és napi 14-16órát dolgoztatni őket! Hogy legalább azt a pénz termeljék ki mint amennyibe kerül az ellátásuk! Nem elég, hogy elkövetnek valami szörnyű dolgot a társadalom ellen, utána még élősködnek is rajta és jobban élnek mint egy átlag ember! Melyik dolgozó embernek van napi több órája olvasni, sportolni, piheni, semmit tenni?!?!?! Ez átlag dolgozó ember reggeltől estik melózik, haza megy és alszik és kevesebb pénzből él mint egy rab... Nevetséges ez az állam! Amerikába egy rendőrkutya étkeztetése másfél dollár, egy rabé egy dollár alatt sincs, mivel pl az iskolákba megmaradt maradékokat kapják... -
a lovaglást választom
-
Rundstedt17 #27518 ez így van csak a sok kocka könnyen beírja hogy ő inkább bizony meghalna:D -
Öngyilkosságot soha se kérnek tőled, de hidd el tudni fogod, ha meg kell halnod. -
Rundstedt17 #27516 A kivégzés első lépéseként az elítéltet egy ágyhoz szíjazzák, karjait az ágy mellett lévő tartókhoz rögzítik. A karjait alkohollal fertőtlenítik (ennek oka az, hogy a kivégzést akár az utolsó pillanatban is elhalaszthatják, vagy az elítélt kegyelmet is kaphat), majd könyökhajlatnál a vénába szúrják a tűket. Ez kábítószerfüggő elítéltek esetén gyakran nem sikerül, ilyenkor a láb vénáit használják. A kivégzés automatizált, a tűk egy csövön keresztül egy géphez csatlakoznak, amely gombnyomásra kezdi meg a mérgek szervezetbe juttatását.
Az első lépésben nátrium-pentotált fecskendeznek a szervezetbe, amitől az elítélt kómába esik. Elvileg már ez az első lépés halálos, viszont a nátrium pentotál csak mintegy 45 perc múlva okozna halált, ezért a folyamatot még két méreg beadásával gyorsítják.
A második lépésben pancuronium-bromidot, vagy tubocurarin-kloridot, azaz a kuráré hatóanyagát fecskendezik be. Ez az izmokat bénítja meg a szív kivételével, azaz fulladáshoz vezet.
A harmadik lépésben kálium-klorid-ot juttatnak a szervezetbe, ami leállítja a szívet, ezzel szívleállást és a keringés összeomlását okozva.
Az első probléma abból adódik, hogy az elítélt előkészítése akár 30-60 percet is igénybe vehet, ami komoly pszichikai nyomással jár együtt. A második probléma, hogy a nátrium-pentotál hamar kiürül az agyból, és az izmokban szívódik fel. Ez ahhoz vezet, hogy a szer beadása után kb. 20 perccel az elítélt magához tér. A helyzetet súlyosbítja, hogy a nátrium-pentotál hatását a pancuronium-bromid semlegesítheti, így az elítélt eszméleténél van, miközben megfullad. Ezt viszont, az izombénító hatás miatt, jelezni nem tudja. Az utóbbi években több olyan kivégzés is történt, ahol utólag megállapították, hogy az elítélt eszméleténél volt a második és harmadik komponens beadásakor. -
Persze hogyne sőt a te kedvedért még külön meztelen bombázó fogja beadni és amíg meg nem halsz addig sztriptizel neked vagy lovagol rajtad amelyiket választod.
Így gondoltad?
-
ez hülyeség, senki nem akar meghalni sztem, akár bűnös, akár nem. -
És mi van, ha nekem ez volt a "feladatom", hogy most vessek véget az életemnek!? -
jó ha mosószerre telik xD -
íme egy igazi mártír :DD -
először kapsz egy érzéstelenítőt, aztán egy bénítót, aztán egy mérget, nem? bár én ezt sztem vmi filmben láthattam :D magyar börtönökben jó ha sósavra telik :D -
Ha hiszel a reinkarnációban akkor tudod, hogy amennyiben kapsz egy leckét/feladatot és elmenekülsz előle akkor megkapod újra, ha máskor nem a következő életedben. -
Ez nem kívánságműsor.
Amúgy a méreginjekció se öl azonnal és ott is szenved a delikvens, ha erősebb a szervezete akár le is győzheti (olvastam ilyenről) és akkor kezdik elölről.