127612
-
extramagascsaj #27587 azért akik annyira az életfogyt mellett vannak...gondolkozzanak el kicsit a sztorimon,h mit mondanának,ha az ő családjukban esett volna meg a dolog...aztán beszélgessünk újra -.- -
extramagascsaj #27586 így legyen -
Rundstedt17 #27585 Arany középúttal most a bünöző védőket támogatod ugye azért azt tudod? -
Rundstedt17 #27584 Közeljövöben meg lesz valósítva hogy ez ne így legyen,nem sokáig lesz eltűrve ez meglásd -
Rundstedt17 #27583 Számomra ugyan mindegy de halált érdemel a gyilkos a kinzásos vagy nem kinzásos mellékes.A halált nem adják ingyen,mindig fáj ennyi... -
es az a forma aki betort a nasa adatbazisaba? :D 70 evet akartak neki adni. es nem akarhol.. most 30~ eves kap 70-et az se szabvadul elve.. pedig nem olt meg senkit :) mondjuk sztem eleg nagy a valoszinusege ,hogy inkabb kihasznaljak a tehetseget ,mint hagyjak megrohadni. -
ba32107 #27581 Persze ez a rendszer sem jó. De a másik véglet sem. Én mindig az arany középút híve voltam. -
ba32107 #27580 Azokat is ki fogják végezni, akik a tejgyárban megmérgezték a tejet (lehet, hogy nem pont így volt) -
Rundstedt17 #27579 Elnyomó rendszer?És ez mi?amikor egy utolsó senkiházi gyilkos NEM KAP büntetést,csak büntetésnek csúfolt valamit..ki döntené el?megfelelő igazságérzettel rendelkező bírák,megfelelő törvényi háttérrel. -
extramagascsaj #27578 Tiszába fujtani vkit, aztán elballagni haza aludni az humánus módja annak,hogyan ontsuk ki a másik életét? Semmit nem kapott érte!
Ezúton gratulálok mindenkinek,aki úgy gondolja,h az ilyen embereknek van helye köztünk...fűtsünk rájuk a sitten,meg kapjanak enni is...aha...ok -
Akkor egyetértünk. Semmi kínzás, minél gyorsabb halál. -
extramagascsaj #27576 van igen, létezik
csak az is,h semmit sem kap a tettes
úgyh ne védjük már őket, jó?
(Molnibalagenak) -
:/ -
extramagascsaj #27574
-
Ugyanarról beszélünk. Kaptak már... Ejha! Akkor mégis létezik.
És egy életfogytiglanra hány 15-20 éves fickó jut, több gyilkossággal a háta mögött? 5? 10? 15? -
japánban kivégeztek 4 gyilkost
ennyi -
ba32107 #27571 Én a kínzásos halálbüntetésről, és effélékről beszélek. -
Halálbüntetés.
Ki akar élete végéig egy ketrecben élni? -.- -
extramagascsaj #27569 legyen gyors halála...kevesebb ideig lélegzik...kevesebb ideig rontja a levegőt
ámen -
A legdurvább Magyar eset amit hallottam, hogy egyik szomszéd átment a szomszédjához és egy baltával megölte! Ült érte 4évet! Mert... Pillanatnyi elmezavara hivatkozott! Azaz nem lehet nagyobb büntetést kiszabni neki mivel nem volt beszámítható! Viszont nem lehet pszichiátriai kezelésre küldeni mivel csak pillanatnyi elmezavar volt! Na ez milyen? Magyar igazságszolgáltatás... (Két csóró, bunkó paraszt család volt, tehát nem az ügyvéd intézte ezt el neki, hanem ilyenek a jogszabályok...) -
extramagascsaj #27567 akár
legalább hasznuk lenne -
ba32107 #27566 De van. De ez az önkényes igazságosztás nem működik. Ki dönti el, hogy ki érdemel fájdalmas halált, és ki érdemel gyors halált? Innen már nem lenne messze egy elnyomó rendszer... -
extramagascsaj #27565 mint már írtam ebben a topikban: a keresztapámat megölték...
a gyilkosa szabadon mászkál...eszik,iszik...elvan mint hal a vízben
ennyit az igazságszolgáltatásról
úgyh nekem ne mondja senki,h megkapják a büntetést, meg h gyötri őket életen át a bűntudat...mert kurvára nem
ha csak filmekben láttál ilyet...h kinyírtak vkit,akit szeretsz...és a gyilkosa megússza...nem egészen úgy értékeled,mintha ez a valóságod része -
Nem igaz. Kaptak már itthon tényleges életfogytot. -
Nem ösztönös agresszió, hanem bosszúvágy. Alapvető emberi ösztön. Ha elkövetett valamit, fizessen meg érte. -
Rundstedt17 #27562 jah általában a legmocskosabb gyilkosok rohadtul féltik az életüket. -
Életfogytiglan -
Aham, és hőerőműként működne, mi?
És még mondják hogy a férfiak kegyetlenek. :)) -
Rundstedt17 #27559 Az én igazságérzetemet nagyon bántja a sok igazságtalanság.Mert benned nincs semmi felháborodás amikor egy szemét megerőszakol egy fiatal lányt és utána brutálisan megöli de a büntetés elmarad?
.milyen ember vagy te ha nincs?
-
Na jó akkor maradjunk kicsit humánusabbak, maradjunk a fejlövésnél. -
Persze. Jogilag létezik a fogalom. -
extramagascsaj #27556 pont le van szarva!
#27545 -
Az akasztás a mai napig az egyik leggyorsabb módszer. És olcsó is. -
extramagascsaj #27554 jah
mondom
égessék el őket...kölcséghatékony megoldás
-1 gyilkos a világon
-1 eltartott ember
egyenesbe jönne gyorsan a gazdaság is, meg azért kevesebb embernek támadna kedve gyilkolászni szvsz
mert azért mindenki félti a tyúkszaros kis életét...
-
én azért megadnám neki h szenvedés nélkül meghalhasson, csak kerüljön el egy más világra -
Nem igaz. Van tényleges életfogyt. -
Én is erről beszélek, csak azért jó lenne tisztán látni. Mindenki, házimozit, netet, meg padlőfűtés emleget. A magyar börtönök komoly lepukkant laktanyára emlékeztetnek... -
Az életfogytiglan jelenleg a nevetséges határán mozog. Maximum 15-20 év. És hipp-hopp, már kint is van! Semmi visszatartó ereje nincs.
A halálbüntetéssel óvatosan kell bánni, de mindenképpen mellette vagyok. Idős néniket erőszakol, kínoz és öl meg? Nem is kérdés. Már mehet is. Visszaeső gyilkos? Ágyő. Senkinek nem fog hiányozni.
De lehet hogy a sort a sztárügyvédekkel kezdeném.
-
Rundstedt17 #27549 Ezt mondom.Az összes ilyen embernek pusztulnia kell mivel a társadalom rákos sejtjei.Ahelyett hogy kiméletlenül kivágnák őket,még tápláljuk is ezeket a daganatokat.A daganat meg csak nő és nő,károsítja a szervezetet,azaz a társadalmat.Életfogytigra tehát azért nincs szükség mert:
1,a gyilkos halált érdemel
2,a férgeket nem szokás etetni -
extramagascsaj #27548 mindenkiben van agresszió
csak nem egyforma mértékben
van aki kiengedi...van aki bent tartja...
van aki tudja,h mi a helyes, van aki nem