127612
-
extramagascsaj #27627 ahhoz azért csinálni is kell vmit...
meg bizonyíték nélkül nem ítélnek el -.- -
merthogy volt már rá példa, nem egy -
csak addig nagy a szája annak aki halálra tippel amíg halálra nem ítélik tévedésből őt vagy valami rokonát... -
extramagascsaj #27624 ha rohadt gyilkos válna belőlem...akkor is halálbüntetés -
A #27619-ben erről írtam pont.
-
vicc.. -
Az a baj ,hogy onpusztito faj vagyunk akik meg egymast is pusztitjak. Mindent szetcseszunk! Aztan amikro gaz van akkor mindenki fogja az arcat ,hogy jajj istenem ,de addig meg szarik ra vagy mutogatnak egymasra. -
Rundstedt17 #27620 Te meg nem érted.Maga a rendszer rossz eleve hogy ha komolyabb büntetések lennének akkor már nagy változásoknak kellett történiük.Szerinted itt lesznek is valaha kemény törvények,változás nélkül?Aligha -
Ez a válság jól jött ilyen szempontból. mert elsöpörheti ezt a romlott világrendet. -
Rundstedt17 #27618 Én látok reményt a változásra és biztos is vagyok benne hogy lesz. -
Erről beszéltem. Egy jó ügyvéd bármit elintéz.
Nemrég volt, hogy a csávókám betört egy házba megerőszakolta az egyedül otthontartózkodó fiatalkorú kislányt majd kifelé megvárta a kezét valamivel és a családnak kellett kártérítést fizetni. -
ez így van... bezzeg ha önbíráskodnál, tuti példamutató büntetést kapnál :S -
Ameddig penz beszel es erosebb kutya baszik addig nem. Emiatt van bennem egy kis vilagutalat. Minden ember sopredek! Tisztelet a kivetelnek! -
Ha tényleg így lenne akkor nem lennének olyan esetek, hogy a szűzlány benyögi, hogy megerőszakolták a család nem egyezik bele a vizsgálatba, hogy ne okozzanak újabb traumát szegény "áldozatnak" a srácot meg ártatlanul leültetik.
Vagy nem lennének olyan esetek, hogy éveket ül valaki ártatlanul, mert a közvélemény nyomása miatt a rendőrségnek produkálnia kellett egy elkövetőt. Az már lényegtelen, hogy se bizonyíték ellene se oka nem volt rá.
Soroljam még?
Inkább ébredj fel. -
amerikát hagyjuk, ott 8 vagy hány ember dönti el h bűnös vagy-e :D -
Rundstedt17 #27612 A jövőben majd biztos lesz változás,eljön majd az idő amikor nem a gyilkosok meg bünőzők országa leszünk -
sajnálom, ez nagyon szomorú
-
Fuh en majd a kovi kerdesnel visszaterek a topikba ,mert agyverzest kapok ahogy ezeket olvasom...szet idegelnek ezek az igazsatlansagok.
Nekem a hugomat utottel el egy f*sz aki kozbe telefonalt meg nezelodott vmerre(az a kemeny ,h ezt a mellette ulo munkasok mondtak el a rendoroknek) allitolagg alkohol is votl a vereben. Mit mondott erre a kib***ott nagy igazsag? H miert nem a zebran ment at. az a cink ,hogy nem volt zebra.. azota van ,de a hugom eletebe kerult. Az a szemet meg vigan eli az eletet ,mert ismert par embert es volt penze ,de eskuszom egyszer megtalalom! egyszer setaltunk anyamekkal es ra ket napra mondta ,hogy ott volt tolunk 20 meterre a faszi csak nem mert szolni. Nem vagyok kozveszelyes se nagy darab ,de hatalmas bosszuvagy van bennem es nem nyugszok. Lehet hulyeseg amit csinalok ,de ez van! -
Amerikában halmazati büntetést adnak, így összesen kap vagy 400 évet
...a büdös életbe ki nem szabadul.
-
Rundstedt17 #27608 A mai technikával már nem szoktak tévedni a tévedés esélye 0,0001%-ék....sok vizsgálat már létezik erőszakoskodó lebukik TÉVEDÉS NINCS... -
Ok, ebben van igazság. De akkor legalább ültessék le örökre.
Ez sajnos elég ritkán esik meg... -
szarabbul jár az, ha bent a cigók megtudják mért ül :) -
Ha biztos lenne én is, de hány olyan esetről hallani amikor kiderült, hogy nem is ő volt vagy nem is úgy történt ahogy beállították.
Ha ilyenkor kivégeznéd ártatlanul akkor mit mondanál?
Hupsz bocsika? -
magadnak mit választanál...? -
aki erőszakoskodik vagy gyerekeket bántalmaz, azokat kapásból kivégezném... -
capslock leírás -
Rundstedt17 #27601 Meg mi az már hogy azzal jönnek hogy fogyatékos és elmebeteg ezért nem tud uralkodni magán.Ki a francot érdekel?A házi légy sem tud uralkodni magán vagy a szúnyog sem hogy vért ne szívjon ezért fújom le raiddel
-
nemválaszarra -
Életfogytiglan. De akkor tényleg legyen az és ne egy olyan börtönben ami olyan mint egy 5 csillagos nyaraló és esélye se legyen kiszabadulni.
Én nem hiszem, hogy haláluk után ezek az emberek a pokolra kerülnek és ott örökké fognak szenvedni ezért még az életükben kell szenvedniük bűneikért így inkább rohadjanak a mocskos kis cellájukban egy náluk 2szer akkora és erősebb meleg fickó köcsögeként életük végéig.
Sok embernek a halál megváltás nem büntetés. -
azér nagyon sok ember rendesen megbűnhődik pár év alatt is, főleg akik erőszakoskodtak v gyereket bántottak... a börtönök tele vannak cigókkal, akik az ilyesmire eléggé allergiások, ha megtudják h vki ilyesmit csinált, alaposan kikészítik... csak ez sajna az illetőre nem biztos h jó hatással lesz ha kijön, de szenvedni szenved bent végig -
Rundstedt17 #27597 A CD-nek nagyobb értéke van mint az emberéletnek!Nesze neked demokrácia,meg emberközpontúság itt van
-
Hát igen, nem a Rózsadombra fognak visszaköltözni. Akkor meg kit érdekel, nem igaz? -
Nem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak mikor meghallottam. Barátaimat 3-5 év börtönbüntetéssel fenyegették, mert másolt CD-DVD-kkel üzleteltek. Otthon másolták, írták, de valaki beköpte őket. Ilyen világban élünk. -
Rundstedt17 #27594 Nincs igazságszolgáltatás. -
hát igen. nevetséges ítéleteket hoznak. az a két kis nyikhaj gyerek is, akik megölték az osztálytársukat, mert az "elhidegült" tőlük, összesen 14 vagy 15 évet kaptak. 30 évesen vígan kiszabadulnak
-
sajna ez így van
előre kitervelt emberölésért 5 év? nevetséges!! -
jó hát amerika...kell nekik a srác... -
Amit példának fel tudnék most hozni: Rokonaim tanyasi környezetben laknak vidéken, nem konkrét település, elszórt házak 100-150 méterenként. Egy ott lakó alkoholistának éjjel nem volt pénze borra, fogta a fejszét, és kiment "vadászni". Az első embert aki szembe jött vele megölte. Egy helyi férfit, munkából ment haza. Elvett tőle 500 forintot, és mint aki jól végezte dolgát, irány a kocsma. Ott is fogták el. Amikor gyilkolt, józan volt. A megölt férfi után egy család maradt hátra, két gyerekkel.
Az érdekes rész az, hogy öt évvel! később kiengedték, és hazaköltözött. Egy rokon néni félig sírva mesélte hogy nem hittek a szemüknek, tényleg kiengedték. Rettegésben éltek az emberek tovább, mintha kijárási tilalom lenne sötétedés után. Azóta már meghalt, az alkohol végzett vele. És ez bármikor megtörténhet, sőt, meg is történik hazánkban. -
Rundstedt17 #27589 igen a kérdés az hogy melyik büntetést viselnéd szivesebben,tehát melyik a lógós megoldás és melyik a valódi büntetés? -
Nem kötözködni akarok, de a kérdés nem erről szól, hanem arról, hogy Te melyiket választanád saját magadnak ha börtönbe kerülnél. Én ezért szavaztam az elsőre. Nem hiába van nagy betűkkel odaírva hogy LEÍRÁS!