127612
  • Ability
    A fenét nem, ilyen ember a világon nem létezik. Amúgy meg tettél be képet a képversenykor, tök normális, vagány srácnak néztél ki, nem hiszek neked. :D
  • NEOreg3
    nem poénkodom, én komolyan írok le mindent ezzel kapcsolatban
  • Ability
    Azért tetszik nekem, hogy ilyen hosszú ideje kitartóan játszod ezt a szerepet és sokan tényleg elhiszik a poénjaidat. :]
  • Scottt
    Ha tudom, hogy van 0,0000000000000000000000000000000001% a szökésre,életfogytiglan.
    Ha nem akkor halálbünti
  • NEOreg3
    akkor nem lesz:)
  • NEOreg3
    de szerencsére én választhatok
  • Magic Boy
    Az életnek rajtad múlik az értelme.
    Ha ülsz és sajnálod magadat akkor nem is lesz neki értelme.
  • poppe
    jó lesz neked az életfogyt is, az szenvedősebb :D
  • NEOreg3
    mivel semmi értéke sincs jelenleg az életemnek (ha meg olyan bűnt követnék el, amiért ezt a 2 opciót választhatnám, akkor főleg), ezért nyomjanak mérget a testembe, majd akasszanak fel valami drótfélével ami vezeti az áramot, és miközben lógok valaki lőjön fejbe majd fentről locsoljanak rám benzint és gyújtsanak fel.

eltúloztam, de egyértelmű melyiket választanám.
  • kovacsgellert
    Inkább halálbüntetés.
    Ha műr ígyis-úgyis halni kell, akkor már lewgalább menjen gyorsan.
  • Magic Boy
    Azért ítélték el, mert nem jelezte egyértelműen, hogy riasztóval védett a háza, holott a jogszabály szerint jeleznie kellett volna.
  • Magic Boy
    Konkrétan ítam, csak nem részletesen, mert úgy nagyon OFF.
  • ba32107
    De miért ítélték el? Csendháborításért, vagy mi?
  • Molnibalage
    Ezt sem értem. Betört valaki és szólt a riasztó. Ezzel milyen törvényt sértett meg?

Mi az a "minden újság"? Én nem olvastam pl. A Magyar Nemzetben és a neten sem. Pedig az pont megírja ezeket.
  • LES FORZA INTER
    inkább életfogytg, onnan még meg lehet szökni, max lelőnek szökés közben :)
  • pista89
    Inkább halálbüntetés
  • extramagascsaj
    így van
    ennyit tesz,ha nem konkrétan írja le az ember, hogy mire gondol
  • Magic Boy
    Na látod lényegében egyetértünk csak én más irányból közelítettem meg a dolgot.
  • Magic Boy
    Majdnem minden újság megírta.

De, ha frissebbet akarsz akkor itt a legújabb amiről olvastam.
    A csávesz be akart törni mire megszólalt a riasztó és a tulajt ítélték el, mert nem jelezte, hogy riasztóval merte védeni a házát.
  • extramagascsaj
    sajnos ilyen szar világot élünk...
  • Magic Boy
    A kivétel erősíti a szabályt.
    Amúgy én is ismerek olyat aki hazudik jobbra balra és nem dolgozik (pedig tudna), de mégis jobban él, mint az aki kihajtja a belét.
  • Molnibalage
    Na a második részét nem hiszem el. Itt azért még nem tartunk. Valami bizonyíték erről?
  • extramagascsaj
    egyet értek
    ha halál biztos a dolog...legyen nyekk...
    azért nem arra gondoltam,h lenyúlsz egy csokit véletlenül a boltból :D
  • Molnibalage
    Azért azok elég ritkák ott is...
  • Magic Boy
    Öcsi?

Jól van hugi (a korod alapján) értem, hogy mire gondolsz, de ha belegondolsz akkor rájössz, hogy bűn és bűn között is van különbség.
    Ha biztos lenne, hogy ő tette és olyat tett akkor végezzék ki.
    A baj csak az, hogy ma még a technika ellenére se biztos.
  • extramagascsaj
    jah
    dolgozzon vagy game over
    és mellesleg nem kisebbségi volt a nő,akihez "szerencsém" volt ma
  • Magic Boy
    Ha jó lenne a nyugdíjrendszer akkor eltartanák az öregek magukat abból amit anno befizettek.
    A gyerekeket nem eltartod, ha belegondolsz, de ha nem érted akkor most inkább nem mennék bele.
    Azokat akiknek büdös a munka azért tartod, mert általában kisebbségi és Magyarországon az ilyeneknek kinyalják a seggét.
    Azt meg nem tudhatod, hogy miért lopott valaki vagy miért tette amit tett. És mindenkinek meg kell adni az esélyt az újrakezdésre azt viszont én is támogatnám, hogy termelje ki a saját költségeit amíg ül. Munka lenne bőven amit így nem tisztességes embereknek kellene csinálniuk.
  • extramagascsaj
    és a bűnösökkel mi lesz öcsi?
  • Magic Boy
    Mi miért?

"Amúgy a mai jogrendszer alapjaiban rossz, de a börtön még mindig jobb, mintha kivégzed."

Ezt az ártatlanul elítéltekre írtam.
  • extramagascsaj
    tartsuk el az örgeket,gyerekekt (rendben,ez természetes...), tartsuk el az olyanokat akiknek büdös a munka (#27633), meg még a bűnözöket is? na nemááá
  • Magic Boy
    Sajnos az ilyenek miatt van az, hogy azokat is elítélik akik esetleg tényleg nem tudnak dolgozni valamiért és, ha nem kapnának segélyt éhen halnának.
  • extramagascsaj
    miért is?
  • Magic Boy
    A vizsgálat nem téved, de azt nem tudhatod, hogy a csaj mennyire akarta.

Amúgy a mai jogrendszer alapjaiban rossz, de a börtön még mindig jobb, mintha kivégzed.
  • extramagascsaj
    khm
    ennyit az igazságszolgáltatásról ismét...
  • extramagascsaj
    most én is így jártam az előbb :D
    egy ügyintéző előttem osztott le -jogosan- egy anyukát
    h ha 6-7 gyereket legyártanak, és évek óta az önkormányzati segélyekből élnek...és most ki akarják őket lakoltatni...nem-e szeretnének végre már munkát keresni
  • Magic Boy
    Dehogy nem ítélnek el bizonyíték nélkül.
    Nem egy ilyen esetet lehet sorolni ami mostanában történt aztán kiderült.
  • Rundstedt17
    így igaz.ilyen alapon NE ITÁLJÜNK EL SENKIT MERT ÁRTATLANUL BÖRTÖNBE KÜLDENI VALAKIT AZ SE SZÉP
  • Rundstedt17
    amúgy azt sose értem miféle tévedés lehet akkor amikor egyértelmű hogy az áldozat csajba például az elítélt "nyomai" találhatóak meg...dehát istenem a vizsgálat tuti téved:D
  • OrioN the S
    Neha eleg ,ha rosszkor rossz helyen vagy.
  • extramagascsaj
    mindenre van példa