127612
-
A fenét nem, ilyen ember a világon nem létezik. Amúgy meg tettél be képet a képversenykor, tök normális, vagány srácnak néztél ki, nem hiszek neked. :D -
nem poénkodom, én komolyan írok le mindent ezzel kapcsolatban -
Azért tetszik nekem, hogy ilyen hosszú ideje kitartóan játszod ezt a szerepet és sokan tényleg elhiszik a poénjaidat. :] -
Ha tudom, hogy van 0,0000000000000000000000000000000001% a szökésre,életfogytiglan.
Ha nem akkor halálbünti -
akkor nem lesz:) -
de szerencsére én választhatok
-
Az életnek rajtad múlik az értelme.
Ha ülsz és sajnálod magadat akkor nem is lesz neki értelme. -
jó lesz neked az életfogyt is, az szenvedősebb :D -
mivel semmi értéke sincs jelenleg az életemnek (ha meg olyan bűnt követnék el, amiért ezt a 2 opciót választhatnám, akkor főleg), ezért nyomjanak mérget a testembe, majd akasszanak fel valami drótfélével ami vezeti az áramot, és miközben lógok valaki lőjön fejbe majd fentről locsoljanak rám benzint és gyújtsanak fel.
eltúloztam, de egyértelmű melyiket választanám. -
Inkább halálbüntetés.
Ha műr ígyis-úgyis halni kell, akkor már lewgalább menjen gyorsan. -
Azért ítélték el, mert nem jelezte egyértelműen, hogy riasztóval védett a háza, holott a jogszabály szerint jeleznie kellett volna. -
Konkrétan ítam, csak nem részletesen, mert úgy nagyon OFF. -
ba32107 #27655 De miért ítélték el? Csendháborításért, vagy mi? -
Ezt sem értem. Betört valaki és szólt a riasztó. Ezzel milyen törvényt sértett meg?
Mi az a "minden újság"? Én nem olvastam pl. A Magyar Nemzetben és a neten sem. Pedig az pont megírja ezeket. -
inkább életfogytg, onnan még meg lehet szökni, max lelőnek szökés közben :) -
pista89 #27652 Inkább halálbüntetés -
extramagascsaj #27651 így van
ennyit tesz,ha nem konkrétan írja le az ember, hogy mire gondol
-
Na látod lényegében egyetértünk csak én más irányból közelítettem meg a dolgot. -
Majdnem minden újság megírta.
De, ha frissebbet akarsz akkor itt a legújabb amiről olvastam.
A csávesz be akart törni mire megszólalt a riasztó és a tulajt ítélték el, mert nem jelezte, hogy riasztóval merte védeni a házát. -
extramagascsaj #27648 sajnos ilyen szar világot élünk... -
A kivétel erősíti a szabályt. 
Amúgy én is ismerek olyat aki hazudik jobbra balra és nem dolgozik (pedig tudna), de mégis jobban él, mint az aki kihajtja a belét. -
Na a második részét nem hiszem el. Itt azért még nem tartunk. Valami bizonyíték erről? -
extramagascsaj #27645 egyet értek
ha halál biztos a dolog...legyen nyekk...
azért nem arra gondoltam,h lenyúlsz egy csokit véletlenül a boltból :D -
Azért azok elég ritkák ott is... -
Öcsi? 
Jól van hugi (a korod alapján) értem, hogy mire gondolsz, de ha belegondolsz akkor rájössz, hogy bűn és bűn között is van különbség.
Ha biztos lenne, hogy ő tette és olyat tett akkor végezzék ki.
A baj csak az, hogy ma még a technika ellenére se biztos.
-
extramagascsaj #27642 jah
dolgozzon vagy game over
és mellesleg nem kisebbségi volt a nő,akihez "szerencsém" volt ma -
Ha jó lenne a nyugdíjrendszer akkor eltartanák az öregek magukat abból amit anno befizettek.
A gyerekeket nem eltartod, ha belegondolsz, de ha nem érted akkor most inkább nem mennék bele.
Azokat akiknek büdös a munka azért tartod, mert általában kisebbségi és Magyarországon az ilyeneknek kinyalják a seggét.
Azt meg nem tudhatod, hogy miért lopott valaki vagy miért tette amit tett. És mindenkinek meg kell adni az esélyt az újrakezdésre azt viszont én is támogatnám, hogy termelje ki a saját költségeit amíg ül. Munka lenne bőven amit így nem tisztességes embereknek kellene csinálniuk. -
extramagascsaj #27640 és a bűnösökkel mi lesz öcsi? -
Mi miért?
"Amúgy a mai jogrendszer alapjaiban rossz, de a börtön még mindig jobb, mintha kivégzed."
Ezt az ártatlanul elítéltekre írtam. -
extramagascsaj #27638 tartsuk el az örgeket,gyerekekt (rendben,ez természetes...), tartsuk el az olyanokat akiknek büdös a munka (#27633), meg még a bűnözöket is? na nemááá
-
Sajnos az ilyenek miatt van az, hogy azokat is elítélik akik esetleg tényleg nem tudnak dolgozni valamiért és, ha nem kapnának segélyt éhen halnának. -
extramagascsaj #27636 miért is? -
A vizsgálat nem téved, de azt nem tudhatod, hogy a csaj mennyire akarta. 
Amúgy a mai jogrendszer alapjaiban rossz, de a börtön még mindig jobb, mintha kivégzed. -
extramagascsaj #27634 khm
ennyit az igazságszolgáltatásról ismét... -
extramagascsaj #27633 most én is így jártam az előbb :D
egy ügyintéző előttem osztott le -jogosan- egy anyukát
h ha 6-7 gyereket legyártanak, és évek óta az önkormányzati segélyekből élnek...és most ki akarják őket lakoltatni...nem-e szeretnének végre már munkát keresni
-
Dehogy nem ítélnek el bizonyíték nélkül.
Nem egy ilyen esetet lehet sorolni ami mostanában történt aztán kiderült. -
Rundstedt17 #27631 így igaz.ilyen alapon NE ITÁLJÜNK EL SENKIT MERT ÁRTATLANUL BÖRTÖNBE KÜLDENI VALAKIT AZ SE SZÉP -
Rundstedt17 #27630 amúgy azt sose értem miféle tévedés lehet akkor amikor egyértelmű hogy az áldozat csajba például az elítélt "nyomai" találhatóak meg...dehát istenem a vizsgálat tuti téved:D -
Neha eleg ,ha rosszkor rossz helyen vagy. -
extramagascsaj #27628 mindenre van példa