127612
  • Fbn Lx
    ez a kommented értelmetlen.
    sry.
  • Fbn Lx
    ja, hozzáteszem, sokan hajlamosak azt hinni, hogy ők felsőbbrendűek, mert képesek voltak létrehozni olyan modern eszközöket, mint a számítógép.
    Az igazság az, hogy teljese mértékben pl. egy számítógép működési elvét a legalapabb szinttől kezdve a népességnek talán a 0.0001%-a látja át.
    Valamint hány feltaláló van köztünk?
    Az igazság az, hogy magát a fejlődést mindössze néhány embernek köszönhetjük. Ez a néhány ember volt kiemelkedő. Az emberiség egészében ugyanannyira hülye ahhoz, hogy építsen egy mobiltelefont, mint egy csimpánz.
  • Rundstedt17
    butaság elutasítani a tudományokat mert számodra "természetellenesek"...elég rossz vezérkari tiszt lennél például ilyen logikával kisebb gyengébb sereggel erőltetnéd a nyílt harcot az ellenség nagyobb erőivel szemben mert az úgy tisztességes meg természetes:D...remélem most már látod hogy a logikátlan a felfogásod?
  • Fbn Lx
    "omg..mi is az evolúció törvénye?az ügyesebb,erősebb fentmarad..."

erősebb? egy 50 kilós csimpánz átlagban ötször olyan erős, mint egy kifejlett felnőtt ember. Nem hazudok.
    Ügyesebb? Ügyetlenebbek vagyunk mint az emlősök általában, mindössze annyi az előnyünk, hogy tudunk fogni.
    Mivel ügyetlenek és gyengék voltunk mindig, ez arra késztetett, hogy megkerüljük az egész evolúciót, és alternatív megoldásokkal kerekedjünk felül.
    Ez azt eredményezte, hogy még inkább elszakadtunk a természettől.
    Vegyük példának a régebbi korok állapotait, ahol azért szült az asszony 10 gyereket, hogy 3 életben maradjon.
    Szerinted melyik másik emlős rendelkezik ekkora "selejtaránnyal"?
    Szintén, legtöbbünk nem írna most itt, ha az evolúciót nem kerüljük meg valamivel, amit úgy hívnak, hogy orvostudomány.
    Ha most, ebból a civilizált létformából úgymond "visszatérnénk a természethez", az rögtön ki is szórna bennünket.
    10 gyerekből 4 belehalna a fogváltásba, 5-öt elvinne valamilyen betegség, és így szépen fogynánk.
    A bolygó végre kiszórhatná a selejtjeit.
    Butaság nem beismerni, hogy önmagunkban, a "tudományaink" nélkül mi vagyunk a legéletképtelenebb faj.
  • Rundstedt17
    omg..mi is az evolúció törvénye?az ügyesebb,erősebb fentmarad...lol nehogy már csak az legyen a tiszta ha egy faj az erőben jobb akkor becsületes,de ha ésszel az ember felülkerekedik az oroszlánon az becstelen...hogy milyen beszűkölt gondolkozású emberek vannak
  • Fbn Lx
    az evolúció csúcsa? :D loool.
    felsőbbrendűek? :D Mit tartunk felsőbbrendűnek? Azt, hogy nekünk a legerősebb az öntudatunk, és mi vagyunk az egyetlen faj, ami képes hazudni?
    Szerintem egy csirke meg egy elefánt is felsőbbrendű, mint mi. Ők legalább nem kavarnak annyi szart.
    Remélem tisztában vagy vele, hogy az ember egy mutáns, torzult, izomsorvadásos génállomány következtében fejlődött ki, és mi vagyunk az egyetlen mutáns lények, amiket valami oknál fogva még nem tudott kiszűrni az evolúció.
  • Rundstedt17
    ez a átlagos reakciójuk usaban
  • Rundstedt17
    én csak egy átlagos gyilkos szemszögéből nézem
  • karajjj
    ennyire ismersz, vagy miből gondolod ezt?
  • Rundstedt17
    Akkor törzsekben szeretnél élni mert az állam nem jó vagy mi?mert olyan abszolút nem létezhet hogy mindenféle szervezettség nélkül,nomád törzseknél esetleg létezett de ott ÁLLAM helyett TÖRZSEK ami persze lazább de ugyanolyan kötelező jellegű.az állatos dolog meg nem hat meg,jah és igen felsőbbrendűek vagyunk mi vagyunk az evolúció csúcsa ez tény....
  • broman191
  • Fbn Lx
    Ja. Tudom, hogy az emberek így gondolkodnak, és ezért nem működhet.
    Alap hiba, hogy vannak emberek, akiknek szüksége van rá, hogy irányítsák. Másik alap hiba, hogy az emberek hagyják, hogy valaki az élükre álljon.
    Nekem ugyan ezekre full nem lenne szükségem, és nem is értem meg, hogy másoknak miért. De tudom, hogy ez az állatvilágban bizonyos más fajoknál is hasonlóképp működik, csak nincs annyira durván elbaszva, mint az embereknél. Ez a különbség alapból onnan fakad, hogy a többi állat képtelen olyan szinten köcsög lenni a másikkal.
    Igazából nem tudom mért beszélek külön állatvilágról, amikor mi is állatok vagyunk, csak valami miatt sokkal f@szább lényeknek hisszük magunkat.
  • nandorb
    Inkább halálbüntetés

• Rundstedt17
    te csak azt hiszed:D
  • Rundstedt17
    Az anarchia nem müködhet de annyiban jogos hogy ha a hatalom elnyomó és abszolút eredménytelen tehát elnyomáson kivül mást nem csinál akkor természetes hogy felszínre tör..de esetleg ha sikeres volt utána új hatalom kell..nem maradhat anarchia..
  • karajjj
    1. ez nincs odaírva...
    2. ha tényleg így lenne, akkor meg alapból nem félnék a haláltól :D
  • Fbn Lx
    nem szeretem bevallani hogy szimpatizálok bizonyos anarchikus nézetekkel, mert leseggfejeznek.
  • Rundstedt17
    de a kérdés azt feltételezi hogy egy mocskos lélektelen perverz gyilkos vagy aki olyan könnyedén gyilkol mint ahogy más a levegőt veszi....
  • karajjj
    hidd el, hogy ha odakerülnék, hogy ilyen súlyos büntetést érdemelnék én a halált a választanám, a lelkiismeretem, nem hagyna élni... :S
  • Rundstedt17
    az már anarchikus.de azt elképzelhetőnek tartanám hogy egy gyilkos felett a tömeg ítélkezzen lennének azt hiszem nyilvános lincselések:D
  • cicai
    Inkább halálbüntetés

• Fbn Lx
    sőt, én kifejezetten AKARNÁM, hogy aki megkárosít, afölött ÉN ítélkezhessek, mert az államnak a világon semmi köze hozzá.
    Valakinek emgölik egy hozzátartozóját, és az állam ezért börtönbe zárja, vagy megöli?
    A lósz@rt. Hagy lássam, ahogy haláláig szenved általam. És jó hosszú élete legyen ám.
  • Rundstedt17
    ezt magyaráztam én is.tudod itt könnyű szájalni a kockáknak...ugyanaz a könyörgés lenne mint amerikában amikor a gyilkos mindent megtesz hogy életfogytiglant kapjon:D.....
  • Fbn Lx
    ja, amúgy:
    az emberek 99.99999999%-a az életfogytiglant választaná. Nem lenne akkora a szátok, mint amennyire rossz a képzelőerőtök és az önismeretetek.

Amúgy nagyon erősen a halálbüntetés és úgy általában a börtönbüntetés ténye ellen vagyok.
    Semmilyen hatalmi szerv ne határozza meg, hogy ki lehet szabad, és ki nem, valamint, hogy kit KELL megölni.
    A bűnelkövetőket a megkárosítottak, vagyok azok családtagjainak a kezére kéne adni csupán. Aztán meg lehet kínozni =)
  • NeverwinterKING
    inkább bent. ott még sok mindent lehet csinálni de ha megölnek akkor már semmit se csinálhatok.
  • Fbn Lx
    jó lehet ez a film :)
    Bár a színészekből ítélve ezt a filmet egy csoport karatéssal forgatták :D
    De valamilyen küzdősportban biztos hogy jártas a faszi, mert jól üt.
  • Rundstedt17
    hát biztos hogy én engem meggyanúsítanak,elképzelhetetlen:D
  • messiaso
    Nem bűnözök.
  • ChuckyHUN
    Életfogyt... aztán ha szar akkor
    suicide
    peace
  • Littlepig13
    Inkább halálbüntetés

• bens
    képzeld már magad a helyzetbe. rohattul nem mindegy h elítélnek ártatlanul és szétcsapják az agyad árammal, vagy 5-6 év múlva elengednek, mert kiderült h ártatlan vagy. nem igaz h ennyi esze nincs a többségnek. nem mindegy h valakit megölnek, vagy élete végéig cellában rohad? nem értem miért ilyen vérszomjas idióták az emberek.
  • VRSDM
    ez nem üldözési mánia ne játszad magad.
    most érettségi előtt egy oszt.társunk egyik naptól fogva nem járt be.

nézünk mivan lacival. gondoltuk beteg, és hopp azóta nem jött ki otthonról. mert fél hogy valaki figyeli... ez üldözési mánia nem az amiről te beszélsz. amúgy így persze ugrott a sikeres évvégije, az érettségije stb. szóval nem babara megy nála a játék.
  • VRSDM
    egyértelmű életfogytiglan
  • poppe
    az egyetemista évek a legszebbek legjobbak egy ember életében, szóval szedd össze magad baszki mert ennél már csak szarabb lesz :)
  • BaliBoy
    Újabb adalék. Friss, mai. :((
  • OrioN the S
    jah ,jo rendben.. csak kerdeztem. anno voltam en is hasonlo ralatassal az eletre aztan kimasztam belole es most kezdenek egyre jobban alakulni a dolgok.
  • NEOreg3
    nem rólam szól a topik, de ezt éritek el vele, ha mindenki pszichológust akar játszani
  • OrioN the S
    Neo! szeretnel Te egyaltalan ertelmet adni az egesznek? Vagy inkabb akar keserusegbol ,akar tehetetlensegbol elviseled ezt? STAND UP!
  • Shifter
    bazz...
  • NEOreg3
    azért próbálok úgy kinézni, hogy kevesebb legyen az esélye annak, hogy egy minimum 3-4 tagból álló társaság belém kössön, ha néha az utcán mászkálok (azt is azért mert jövök haza egyetemről), de néha így sem sikerül

zenét is azért kezdtem el hallgatni útközben, mert ha látják rajtam, hogy úgysem hallom, akkor leszarnak

üldözési mánia?