127612
-
Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok.
de néha nem megy D:
-
Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok. -
dettó így vagyok kb :)
tervezni előre meg sose szoktam, még arra is h mit csinálok holnap is azt szoktam válaszolni h holnap visszatérünk rá :D -
igen, sok időt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek -
Igazán csak speciális események hatására. -
Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok -
Elég gyakran eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha.. -
*g -
Te ne is gondolkozz, csak hegyeszd a vascsövet. -
Elég gyakran eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha ...
főleg suliban az órákon xD -
Hát még az aki ezt a hülye kérdést kitalálta... -
Ezt minden topikba beírod??? Szerintem ez már szabálytalan. Ennyi erőve inkádd alkalmazhatnál egy reklám-robotot. -
Nem is tudom. Megvan a saját álomvilágom, ahova alvonulok, ha épp bajom van, unatkozom vagy nem tetszik a valóság... De jól el tudom különíteni a valóságtól, nem keverednek, és itt racionális vagyok. Igen, filozofálok, de nem nagyon tervezek meg semmit előre, fél évnél tovább sosem látok a nagyobb dolgokban, kisebbekben pláne, max 1-2 hét... A "mi lenne ha..." típusú gondolkozást meg rühellem. Nemtom, mire nyomjak? :D -
lord nihilus #28055 Igen, sok időt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek. -
pista89 #28054 Igen, sok időt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek. -
álomvilágban élek, ha már az igazi nem nekem való -
Elég gyakran eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha ... -
jaja sztem is így van -
dx #28049 középső -
-
tervezgetést utálom, haverom állandóan tervez, már az agyamra megy, amúgy uccsóra nyomtam -
Igazán csak speciális események hatására. -
-
"Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok." Erre szavaztam.
Mindenesetre megint rosszak kicsit a válaszok. Mindegyik válaszban benne van, hogy a saját dolgaimon problémáimon agyalok. Én általában (és szerintem mások is) nem csak a saját dolgaimon szoktam gondolkodni, filozofálásba simán belefér a hírekkel kapcsolatos eszmefuttatás, politika, vagy akár egy komolyabb film megnézése utánai elmélkedés. -
-
Elég gyakran eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha ... bla bla bla :D
de szoktam -
dettó -
ba32107 #28038 A középsőre szavaztam -
meg amúgy is ha már 1x letöltötte akkor akkor az addig megmarad míg a böngészője nyitva van vagy úgy lehet addig míg nem indítja újra a gépet :) tehát összesen letölt 100 logót aztán azokat nem kell újra letölteni mikor új tápigba libben át csak az olyanokét akik az előző tápigba nem voltak...
igazából a 100kbyte sem túl sok... 0.5 sec 1 logó átlagba nézve az emberek netjével... és sztem itt most kb 30-40 féle logó van becslésem szerint de lehet kevesebb nem tudom na mindeggy lényeg a lényeg nem lenne olyan nagyon rossz ha 100kbyte lenne a logó méret mondjuk elismerem hogy tök fölösleges a 100kbyte sőt még az 50 is -
Most nem veszekedni szeretnék csak egy kis off. :)
Azt nem mondtam, hogy mindenkinek kötelezően 100 Kbyte-os kéne, hogy legyen a képe. :)
Csak azt mondom, hogy a 20 Kbyte nevetségesen kicsi. Nekem pl. volt egy 22 Kbyte-os logo képem. Alig bírtam leszorítani 20 alá. Ráadásul ha megfigyeled átlagban egy topikban 100 hsz esetén 50-60 ember szólt hozzá mert mint itt is van olyan, hogy valaki 3-szor szól hozzá egy oldalon. Ezért nem hiszem, hogy akkora gondot okozna egy ilyen oldal betöltése.
Na jó de legyen igazad akkor ne legyen csak 50 a limit. Úgyis bele fog ebbe is szólni valaki... -
Egyikse. Egy fórum ne legyen VIP. -
milyen buta kérdés ez? :D
kérjük vissza az sms-el való fizetést. -
az 1.-t kivéve az összeset... -
ldavid #28032 nekem csaka szerekeszthetőségk éne
-
Ilyen kis képméretnél nem is olyan egyszerű 100kb-ost fájlt létrehozni :D Legalábbis jpg-ben. -
ahogy a tobbiek, elso negy... a tobbi csak csicsa.
logomeret korlat felesleges. nagylogo felesleges. a tobbi tenyleg hasznos. -
képfeltöltésről van szó, szerintem. -
Fbn Lx #28028 100 kb?
bejön egy oldalon 70 hsz, mindenkinek van egy 100 kb-s logója, az már 7 mega.
ez persze csak a legrosszabb eset.
de ennek köszönhetően egy 2 megabites nettel, ami kb. országos átlag lehet, majdnem fél perc lenne betölteni teljesen a topikot