127612
-
nem -
ja, akkor jó. nekem mindegy
-
pista89 #28106 Egy már eszembe jutott :D
Ott mentem biciklivel ahol tilos lett volna
-
Pedig az is törvénysértés. A KRESZ is jogszabály:) -
Mondjuk ami jogszabályellenes (lásd pl BTK bűncselekmény vagy szabálysértés). -
clio1616v #28103 azért én észre szoktam venni hogy üldöznek, persze csak akkor állok meg ha a sziréna csilingel a tetejükön ^^ -
cargame #28102 Miben rejlik a torvenysertes??? Kicsit rosszul van sztem megfogalmazva az egesz szerkezete a kerdesnek. -
pista89 #28101 Volt már rá példa.
Most épp nem jut eszembe egy sem , de biztos volt már. -
G_ArchAngel #28100 gondolom BTK/PTK...
nekem 3 esetem volt, az egyiknel motoros rendorok kaptak el - szerintuk menekultem, pedig csak siman nem vettem oket eszre
-
clio1616v #28099 akkor milyen törvényekről van szó?
a fizika törvényeit többé kevésbe betartom ^^ -
Volt már rá példa.
-
a gyorshajtás nem tartozik ide :) -
Volt már rá példa.
-
a közlekedéses dolgok az csak szabály, nem törvény :) -
clio1616v #28094 Gyakran előfordul. -
Kiskoromban volt pár meredek dolog. Aztán megváltoztam és jófiú lettem. -
Volt már rá példa. -
clio1616v #28091 Azt tartom be ami jólesik. -
nah, lesz bárki, aki beírja, h mire szavazott? :D -
Igen, sok időt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek. -
én azon szoktam a legtöbbet gondolkozni hogy most sonkás kukoricás gombás pizzat rendeljek vagy valami egyedit? -
Igen, sok időt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek.
-
csak hogy tudd, én kétszer ilyen hosszan, kétszer ilyen hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de, asszem jobb lett. ha kíváncsi vagy nézd meg a tervezett kérdések gyűjtőhelyén, 28.án adtam be a kérdést:P -
Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok.
Vagyis nézek ki a fejemből, és nem reagálok semmi körülöttem lévő dologra :) -
ott a pont. filozofálás és az álmodozás két különböző dolog. a kérdés eredeti változata (azt hiszem mások voltak a válaszok) az még a filozofálásra vonatkozott, ez az álmodozással. -
a gondolkodás azoknak való, akik nem bírnak a seggükön maradni, és élvezniük azt ami van -
DIESEL DOG #28082 Elég gyakran eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha ... -
clio1616v #28081 Idealista vagyok, mindig optimista, abból indulok ki alapból, hogy jó.
Mindent úgy fogadok el ahogy van.
A rosszból kivonom a rosszat és marad a jó ^^
Amin nem tudok változtatni azt elfogadom, amin tudok azon változtatok maximálisan. ebből adódik hogy mindennel elégedett vagyok.
Tehát Igen, sok időt töltök elmélkedéssel, szinte álomvilágban élek.
-
OtherSide84 #28080 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek a szakdolgozatomhoz. Aminek a témája az Interneten fenntartott és kialakított emberi kapcsolatok. Aki szeretne segíteni, hogy kutatásom eredményes legyen, online kérdőívemet (ami teljesen anonim, nem kell e-mail címet megadni) ezen az oldalon töltheti ki:
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pB8xLx4sm4tEN0xQxYsrSTA
Köszönöm Mindenkinek, aki segít! További szép napot!
-
nem értem mi köze a gondolkodásnak az álomvilághoz, úgy emlékszem, hogy mikor pár napja néztem, nem ezek voltak az eredeti válaszlehetőségek, de mindegy
így a másodikra nyomtam -
Fbn Lx #28078 azért nem szavaztam az elsőre, mert nem függ össze a filozofálás az álomvilággal semmilyen szempontból sem. Két külön dolog az álmodozás és a filozofálás. És a másodikra sem, mert nem igaz, hogy a filozofálás a saját problémáimban kimerülne. Így maradt a harmadik :/
Igazából 60 percből olyan 52-t biztos. Ez csak tipp :( -
Fbn Lx #28077 a válaszlehetőségek megalkotója bizonyára elég keveset szokott -
én álomvilágban élek :D
de hát ilyen is kell... -
Sokat filozofálok, ennek ellenére nem élek álomvilágban. Úgy érzem a leendő szakmámhoz szorosan hozzá is tartozik ez (programozó). Meg egyébként is sokmindenről gondolkozok :) Szeretem csinálni. -
extramagascsaj #28074 Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok. -
Elsőre szavaztam. Lassan már kezdek belefáradni. Néha jól esne már az alvás kivételével egy pár perc szünet naponta, hogy ne gondoljak a bajimra...úgyse kapok választ. -
Elég gyakran eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne, ha ... -
Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok.
-
Sokat gondolkozok, keresem a választ a problémáimra, de racionális maradok. -
2. és 3. között, de inkább 3.