127612
  • Molnibalage
    Nekem magától ropog, de naponta csak egyszer többnyire. Mikor sportoláskor bemelegítek a gerincem annyira ropog, hogy méterekről hallani. :)

Valaki nekem egyszer azt mesélte (én nem értek ehhez), hogy az ízület folyadékban levő kis buborékok elpukkadása ilyen hangos. Igaz -e? Nem tudom...
  • bogyoka
    Nem ropogtatom.

sőt idegesít, ha más ropogtatja:D
  • Rockynhooo
    Sajnos nekem nagyon ropognak az ízületeim :S Gerincem , bokám, lábujjak, csuklo, ujjak, nyak , térd.. szinte mindenhol.. és van h direkt ropogtatom ,de már maguktol is roppanak :|
  • Carlos
    Néha ropogtatom.

Álltalában hosszú gépelés után, ha elgémberednek az ujjaim.
  • Guilty01
    nem, és utálom ha vki csinálja
  • chhaya #28945
    Nem, soha, és attól is kiráz a hideg, ha mellettem csinálja valaki. :S
  • BB7
    Ne menj el nindzsának vagy vmi bérgyilkosnak! :D
  • daeemoon
    Egyébként a legrosszabb, mikor sötétben akarok lopózni, és mindig pattan egy akkorát a bokám, hogy majdnem felébrednek rá :D
  • daeemoon
    Szoktam ropogtatni. Lábujjak, boka, néha térd, gerinc, nyak, néha váll, néha könyök, ujjaim. Szóval szinte mindenem ropog.
  • MR ME
    szoktam...
  • G_ArchAngel #28940
    Nem ropogtatom.
    Neha maguktol, de szandekosan nem csinalom...
  • 1995
    De hülye kérdés-.-. Én néha amúgy.
  • BB7
    Hát, az se egy kellemes dolog [gondolom!]
  • szucsy89
    nem mert nem tudom (nem ropog):S
  • poppe
    kisebb ízületi problémáid lesznek, nem vészes :D
  • elitehun
    Én csak nagyon ritkán
  • BB7
    Nem ropogtatom.

Nem is ropog! Ez az 1ik! De elméletben öregkoromra akkor kecyre fog fájni! Nem?
  • Cat 02 #28933
    Nekem nem ropog =]
  • extramagascsaj
    néha ropogtatom..de sajnálatos módon néha maguktól is ropog a bal csuklóm és térdem
  • zsutyesz
    Nem ropogtatom.

(micsoda hülye kérdés)
  • ba32107
    Szoktam, és elég jókat ropogtatok :D Főleg a kisujjamat szoktam a hüvelykujjammal.
  • poppe
    a lábfejemmel szoktam körözni, az ropog... asszony őszüléséhez koraelőtt hozzájárulok rendesen :D
  • pyrohun #28928
    ezt a f*sz kérdést... -.-
  • predator1982
    nem ropogtatom, mert csinálják azok maguktól is:DDDD
  • DJ Skyline
    szoktam, és lekéne szoknom róla. :)
  • szjuca
    Első voltam, néha ropogtatom.
  • predator1982
    azért én megnézném a két pasis verziót....:-)
  • predator1982
    10 éves korban sztem. méghozzá azért, mert nem mindenki egyformán fejlődik, igy én ezt az évszámot tartanám ideálisnak, bár inkább ez a szülő feladata lenne otthon...
  • xxxpaulxxx
    12 éves korban... sajnos a mai világban már nagyon sok furcsa dolog történik... pl a 10es évek elején levő gyerekek szexuális élete... akik azért, bár tudják mi a töcs meg a tina, de nem tudhatnak annyit a témáról, mint egy 16-18 éves körül levő fiatal...
    Szóval mielőbb el kell kezdeni a felvilágosítást, merthát a gyerekek odakapcsolnak különböző csatornákra, döntenek egyet, hogy próbáljuk ki... aztán meg tudniuk kell, hogy hogyan is kéne, ha már ilyen hülyék:D
  • bardocz
    Nálunk volt valami pingponglabda,röpiháló,rendes labdával példálózós faszság.Csajoknak meg volt valami 8.-ban talán.Amúgy meg interneten minden rajtavan:-D
  • Bulykin
    Nálunk még 8.ban tarottak...
  • Falcon87
  • Shifter
    illetve azt akarom mondani hogy a férfiak szemébe ha 2 csaj nyalják falják egymást az jó de nem hiszem hogy csaj szemszögből 2 férfi "nyalja falja" egymást az jó :D
  • Shifter
    komolyan? 20%? bazz ez tetszik :D

amúgy ha csaj "kefél" csajjal az tök fasza :D de amint férfi kefél férfivel azt már mindenki elítéli és undorítónak tartja :D (vagy csak ez az én nézetem?)
  • Fbn Lx
    :DDd
    Vajon a mai 13-16 éves korosztály hány százalékának vette el a szüzességét egy tárgy?
    azt már tudom, hogy egy kutatás azt hozta ki eredményül, hogy a lányok 20%-a a barátnőjével próbálja ki először a dolgot
  • Shifter
    xD lol tápig lett :D
  • Cat 02 #28914
    Upsz, félreolvasás ftw :(
  • Cat 02 #28913
    Azt még ki lehet magyarázni h csak alaposan meg akart tisztulni :P

Shift3r: tálca, rózsára h ülsz már rá ? :D
  • ba32107
    OMG......én is azt akartam írni, csak nem jutott eszembe a neve, ezért írtam sampont :ADA_D
  • Shifter
    vagy a zuhanyrózsa :D (vagy hogy hívják)