127612
-
extramagascsaj #29432 hehe
nem feltétlenül -
neked egyértelmű? -
Abszolút lehetséges, semmi akadálya.
akik az elsőre szavaztak, azok pedig folyton dugni akarnak, ennyi... -
ha azt írom hogy az egyik heteró akkor egyértelmű -e hogy a másik biszex -e vagy csak szimplán homo ?
-
mármint egyikőjük NEM hetero - gondolom ezt akartad írni :) -
Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori. -
"bizonyos feltétel..." egyikőjük hetero
-
extramagascsaj #29425 ilyen szituban valóban így van
-
Abszolút lehetséges, semmi akadálya. -
A jó párkapcsolat alapja az, hogy a párod egyben a legjobb barátod is legyen. Ha a párod a legjobb barátod is egyben akkor eszedbe se jut másfelé kacsingatni és másik párt keresni. Márpedig akkor lehet a barátod a világ legjobb nője, férfija is akkor se jut eszedbe, hogy más is legyen köztetek, mint barátság.
Ezt szerintem te érted, de az itteni gyerekeknek (a szavazás állása is azt igazolja, hogy sokan vannak) ezt hiába magyaráznám. -
extramagascsaj #29422 jaja
de ha a másik egyébként bejön...és megvan az egy hullámhossz...akkor megfordul az ember fejében,h pont ilyen ember lenne jó neki párként is... -
Ha nem úgy nézel a másikra, mint nőre vagy férfira akkor nem is léphet be a szexualitás. de ehhez persze az kell, hogy egyik fél se akarja, hogy nőként vagy férfiként kezelje a másik csak azt, hogy emberként, barátként. -
extramagascsaj #29420 értem
mert nekem is vannak fiú barátaim
de tapasztalatból azt tudom mondani,h tartósan csak akkor működik,ha szexuálisan nem vonzódunk egymáshoz és megvan ehhez mellé mindaz amit te is leírtál -
Örülök, hogy érted.
Amúgy ide passzol egy vicc.
- Mi a szebb a női nemnél?
- A női igen.
-
így van
pl. barátok feleségei, kollégák -
extramagascsaj #29417 ebben teljesen igazad van -
Nem a nem a lényeg, hanem az, hogy mennyire vagytok azonos hullámhosszon.
Férfi és nő között olyan baráti kapcsolat alakulhat ki az alapjaiban más gondolkozás miatt ami azonos neműek között soha.
Nem azt kell nézni, hogy a másik nő vagy férfi.
Na, de ez már olyan szint amihez a legtöbb felnőtt se nő föl. -
jah vmi hasonló:D
egyébként leghobb barátok vaunk:D -
Bizonyos feltételek mellett lehetséges.
peldaul a szemelyes legjobb barataim baratnoivel tobbel is nagyon jo barati viszonyba kerultem, sokmindent veluk beszeltem meg, es sosem akartam megdugni oket mert szinte a testvereimnek mondhato barataim baratnoi, igy nem is neztem soha ugy rajuk, mint csajra. persze vannak olyan gerinctelen emberek, akik meg a sajat barataik csajaira is rahajtanak, de hat azok nem is emberek. mi nem ilyenek vagyunk.
masreszrol viszont a csajjal akivel most egyutt vagyok sokaig csak baratok voltunk, de aztan rajottunk hogy mi ennel sokkal tobbet akarunk egymastol es nem bantuk meg hogy osszejottunk :) -
extramagascsaj #29413 ha nincs szexuális vonzalom...akkor lehetséges sztem...
és akkor tuti nincs semmi ami bekavar -
Nekem most is van egy olyan még gyerekkori lány barátom, akivel naponta találkozok, beszélgetünk, elpanaszoljuk egymás problémáit, próbálunk segíteni egymáson, mindent tudunk egymásról és én is és ő is kapcsolatban van. Sőt, még a barátnőmmel egy osztályba járnak és a legjobb barátnők. Régebben gondolkodtam azon hogy jó lenne egy gruppen de mára már elvetettem az ötletet. -
sosem volt női ismerősöm, így fogalmam sincs -
ezek az ilyen, hogy is mondjam alkalmi kurvának nem nevezném :D ez valami egészen más :D ez olyan mikor neki sincs pasija és neked sincs csajod akkor összejártok :D -
vagyis smároltam/smárolok mikor nincs barátnőm:)
De most van:) -
:D
én meg csak barátságból smárolok az egyik "barát"nőmmel:D -
Tőled ez meglepett, de ez van.
Ha mindkét fél felnőtt már akkor "Abszolút lehetséges, semmi akadálya". Sőt egy Férfi - Nő barátság sokkal többet ér, mint az azonos neműek közötti, hiszen egy ellenkező nemű baráttól olyan támogatást kaphatsz amit senki mástól.
Egy ellenkezőnemű baráttal olyanban is őszinte lehetsz amiben senki mással se.
És lehetne még sorolni. -
amúgy igaza van :D van lány barátod és már kivan éhezve 1 kis kefélésre akkor még mindig hamarabb fog veled kefélni mint 1 olyan férfival akit úgy lehet nem is ismer vagy alig... aztán az már más kérdés hogy lesz-e ismétlés vagy csak 1 alkalmas :D
(nekem hasonlóan lett csajom) -
cargame #29405 Sztem meg lehet! Tapasztalataim szerint. -
extramagascsaj #29404 Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori.
-
amugy télleg van ilyen is -
Az eredményen látszik, hogy az SG-n sok a fiatal éretlen gyerek. -
van barátság csak barátok igy mongyuk mennek bokorba huncutkodni barátságbol:D -
Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori.
ez így van... -
hát kb 1-2 hónapig vagy fél évig "kerülgetjük" egymást aztán a végén az lesz hogy na akkor most mit akarunk? -
persze.. -
Nem, nem volt meg soha. Egyébként egy 1,5 éves kisfia van... -
és ha az a lány 50 éves? -
főleg serdületlen kölkök körében
később azonban mindenképpen a szex játszik be, ha másképp nem, akkor a fiú részéről elképzelve :)
bár baromságokat beszélek
én a kolléganőimmel mindig joban voltam, és eszembe sem jutott lefeküdni velük, sőt még csak nem is fantáziáltam erről
ergo, tényleg létezik barátság
csak ez a fiú-lány szóhasználat megvezetett -
pista89 #29394 Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori.
Mondjuk nekem van egy pár , de azokat úgy meghúznám mint a szart
-