127612
  • NEOreg3
    ritkán találkozok vele, akkor is együtt vannak, akkor meg mi a fasznak menjek oda hozzájuk ha együtt akarnak lenni? amúgy sem tudom miről lehetne vele, vagy úgy általában a lányokról beszélni ha semmi közös nincs bennünk, instant fail
  • xxxpaulxxx
    Létezhet, bár nem túl gyakori... nekem is vannak lány barátaim... és lány haverjaim is... de azok a barátok természetesen nem olyan mint a srácok, hogy gyertek igyunk meg egy sört... vagy ilyesmi:)
  • clio1616v
    de ez nem barátság :) persze lehet csak szerintem

a barátság az amikor, segítesz boldogulni valakinek és nem szereted vagy kedveled, hanem tiszteled és számíthatsz rá rokonsági kapcsolat nélkül is
  • VRSDM
    és ki nem tagadta? :P
    elmúlt a szerelmünk, de mivel imádjuk egymást mint embert, így találkozgatunk...

ha 30éves lennék megkérném a kezét...
    mert kb. örökké együtt maradhatnánk (mostani rálátással) de miért legyek vele ha más lánnyal újra lehetek szerelmes? így megis maradunk egymásnak, mégse kötöm le magam ...

egy jóbarátom járt így.. 18évesen szerelem (mint én) de ők 26éves korukig jártak. aztán a csaj megkergült...

namost szegény srác meg most éli ki magát, mikor már komolyodni kéne...
    és én nem akarom így járni.
  • clio1616v
    ezt hívják elhidegülésnek
  • VRSDM
    2évig voltunk együtt a bartnőmmel, elmúlt a szerelem, fiatalok vagyunk így megbeszéltük hogy nem járunk, hanem keressük a további utakat a szerelmi életünkben, ettől független ugyan úgy nap mint nap találkozunk, ittalszik, eljárunk minden fele, és nem fogom a kezét, nem csókolom meg, nem bújúnk össze az ágyba, szóval én vagyok a példa hogy kivitelezhető...

mondjuk így hogy 2év alatt bőven volt időm kiismerni minden porcikáját, minek is akarnám megfogni a didkóit pl. :D úgyis tudom milyen :D:D:D (jó ez nem teljesen igaz hogy nem akarnám, de meg tudom állni :)
  • banok
    Kizárt dolog, idővel az egyik fél mindig többet akar majd, mint barátság.
  • Fbn Lx
    senki sem akar folyton dugni, dugás után normális esetben azért eltelik néhány óra, amikor nem vágysz minden lányra, aki szép. x]
    valakinél mondjuk csak néhány perc, embere válogatja :D
    Persze ezt az érzést el lehet fojtani, ezt pedig sokan - tévesen - érettségnek hívják.
    Ez az idő növekszik ahogy idősödik az ember, olyan 70 éves kor fölött már lehet, hogy szívesebben barátkozol majd, mint szexelsz.
    ja, másik kivétel a ténylegesen odaadó rózsaszín szerelem, amikor az ember egyszerűen nem figyel senki másra.
  • FZoleee
    nem tom miért nem lehet megérteni, hogy VAN barátság... egyébként meg kit érdekel, hogy miért barátok? nem az a kérdés, hanem az, hogy létezik-e barátság.
  • Fbn Lx
    az én ismerősi körömben is csak ilyen tapasztalat volt még, ennek ellenére vannak nem túl jó helyzetelemzők, akik képesek a hülyeségüket mézes-mázas szavakkal alátámasztani.

Ja, van a népességben 1% aszexuális és 2% buzi, őket kihagytam a számításból :(
  • Fbn Lx
    de te már felnőttél hozzá, mi?
    szerintem szimplán csak nagy az arcod, és buta vagy.
    Azért a barátod, mert van jobb, akivel dughatsz, ergo nem találod attraktívnak.
    Azért tekint úgy rád, mint barátra, mert nem vagy az a típus, akivel szívesen dugna.
    Ilyen egyszerű az egész.
    ergo barátság akkor jön létre, ha mindkét fél számára "van jobb".
    És ebben az esetben semmi kifogásom ellene, felnőni sem kell hozzá, egyszerűen csak beszélgetni.
    Nyilván csak azért nem akarsz lefeküdni vele, mert jelenleg van más, aki egy magasabb szinten áll számodra. Ha nem lenne másik nő akire vágysz, és még úgy sem tekintenél rá úgy, mint potenciális szexpartnerre, akkor gáz van a hormonokkal.
    Ez van, állatok vagyunk. Ha egy nővel nem akarunk dugni, az csak azért van, mert van helyette sokkal szebb, akire vágyhatunk. Ebben az esetben lehet barát.
  • chhaya #29461
    A második lehetőségre nyomtam, mert hiszek benne. A gyakorlatban viszont nincs igaz fiú barátom, mert mindig az első opció lép életbe. De hitem töretlen. :D
  • ba32107
    Szerintem szállj le a magas lóról :)
  • ba32107
    És FbnLx barátnője? :)
  • somdav95
    Én is gyerek vagyok, mégis vannak lány barátaim, szóval akkor mivan?
  • ChuckyHUN
    Hm, gyerek vagyok. Fiatal vagyok, pörög az élet, lányok jönnek, mennek/sajnos semmi komoly./ attól függetlenül, hogy fiatal vagyok, sokmindent jobban látok/gondolok mint egypár felnőtt:)
  • Fbn Lx
    kötelező olvasmány
  • Fbn Lx
    2 esetben:
    -a lány csúnya, a fiú meg nem érdekli őt, mert szimplán jópofának/aranyosnak találja
    - a fiú másik csajra hajt, ezzel egy időben a lánynak meg van barátja.
  • LordVenom
    Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori.

OFF:csak azért írom ide,mert ide sokan látogattok. :)
    Olyan oldalt keresek,ahol a saját privát fényképeidet lehet beilleszteni pl: újságcímlapra,vagy moziplakátra,vagy hirdetőplakátra stb...akármit írok a google-be nem találok ilyen oldalakat,pedig nemrég adtak egyet,de elfelejtettem a címet... :(
  • fery02
    Tudom, hogy csak "szerintem", de én akkor sem írok inkább semmit sem, mert nem igazán értem az embereket. Magamból meg nem indulok ki.
  • toysoldier
    kizárt.
  • Adam II
    Ez a kédés már volt.
  • Magic Boy
    Hagyd gyerek még.

Egy kettő még nem is baj, de jelenleg túl sok gyerek van a statisztika szerint. (49, 30.82%)
  • somdav95
    Ebbe ne legyél biztos, szerintem van sok ellenpélda :)
  • dx
    Abszolút lehetséges.
  • Scottt
    Kizárt dolog.
  • Pipör
    Érdekes kérdés, attól függ sztem létezik de olyan h egy srác és a volt bnője közti barátság olyan nincs.. abból mindig más jönne ki..
  • REPS0L
    kizárt
  • Darukezelő
    "az egyik fél mindig többet akar majd, mint barátság." -> Épp ez az, hogy csak az egyik fél akarja. :) De hogy legyen is belőle valami, ahhoz a másik fél sem árt, amíg ez nincs meg, addig teljes mértékben barátságról beszélünk. :) Szóval létezik, igen.
  • somdav95
    Abszolút lehetséges, semmi akadálya.
  • ChuckyHUN
    1-1.5 perc ;)
    Kivéve, ha mindketten komoly kapcsolatba vannak
  • birdo #29441

A haver.... az más
  • Guilty01
    kizárt
  • kovacsgellert

Habár, nagyon kivételes estek biztos vannak.
  • milk4

• DJKonya
  • John Cena
    nekem is van 2-3 de azért összejönnék velük:D
  • Katarina 60
    Teljes egészében igazad van.Egyet értek veled.
  • z99999
  • pyrohun #29433
    akik a többire, azok meg b*zik (viccvót, még mielőtt valaki nekem esik :)))