127612
-
persze. ha friss hús. :D -
marci9507 #29511 Én nem mennék, nem érdekel a téma. -
pista89 #29510 Igen, de csak tiszta, igényes prostihoz. -
Nem tudnék olyan nőt megdugni aki teljesen ismeretlen és nem vonzódok hozzá érzelmileg, de még cask nem is szimpatikus. -
Én nem mennék, nem érdekel a téma -
Nem mennék. -
Igen, de csak tiszta, igényes prostihoz.
De inkább már akkor becsajoznék pár napra. Bár ezt a leírás 'tiltja'. -
Erről a témáról 2 dolog jutott eszembe :P
1
"Nem az Qrwa aki pénzért árulja a tetét sexre, hanem az aki megveteti, a bundát, ékszert, autót, és este fáj a feje..."
2
Nah így már élő URL link SG-s -
Erről a témáról 2 dolog jutott eszembe :P
1
"Nem az Qrwa aki pénzért árulja a tetét sexre, hanem az aki megveteti, a bundát, ékszert, autót, és este fáj a feje..."
2
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1175708479
-
clio1616v #29503 szaromle józsit a felismerhetetlenségig :D -
Ez így nem igaz, de még sokat kell fejlődnöd, hogy rágyere miről beszéltem. -
Szerintem nem kioktatóan mondtam amit mondtam csak tényt közöltem.
Azokra írtam, hogy sok a gyerek itt akik gyerekesen gondolkoznak akár a tegnapi akár másik témában. -
Vegas #29500
-

Persze es akkor Jozsi mibol fog menni kartyazni?! -
eddig is megvoltam dugás nélkül, ezután is megleszek -
clio1616v #29497 Elmennék, de nem fizetnék neki. -
Igen, de csak tiszta, igényes prostihoz.
Már 100 éve úton vagy 1 nőt se láttál nem keféltél már 1 jó ideje sztem bevállalós :D -
ezt a kérdést tisztán értem XDXDXDXDXD -
Cat 02 #29494 "Még nem gondolkoztam el ezen, de nem tartom kizártnak."
ház baze, akkor gondolkozz, ekkora 1 hülye választ... :) -
Én nem mennék, nem érdekel a téma.
-
Unreal1942 #29492 egyéb
-
leírás alapján 1. -
sKeezo #29490 Még nem gondolkoztam el ezen, de nem tartom kizártnak -
Kizárt, teljesen elítélem a prostitúciót. -
Olyan emberrel akivel már együtt voltál aztán szakítottál (mondjuk még mikor sulis voltál) , sokáig nem láttad sokáig majd újra összevisz az utatok és már mindenki csak a szépre emlékszik de tudja, hogy igazából semmi jó nem sülne ki belőle újra, de viszont a másik újra megtalálásának (mint embernek nem mint szerelemnek) nagyon örül.
Kicsit Gáz lett a megfogalmazás (reggel van :P) de szvsz nagyából ilyan módon tudok egy ilyet mint Fiú - lány barátság elképzelni 25+ éves kor felett -
Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori.
-
clio1616v #29486 A lányok hajlamosak azt hinni, hogy csak barátkozni akarnak velük - önmagukért - és felháborodnak, amikor szembesülnek azzal hogy ez nem így van.
Azt gondolják, hogy egy férfiból tudnak olyan reakciókat kicsikarni, mint egy barátnőjükből, akik nyihognak nekik mellette meg tök irigyek.
Nem általánosítani, de eddig ez a tapasztalatom. -
akkor nem barátkozom vele b+ -
elsőre szavaztam, de ezzel értek egyet. Fiú-Lány barátság szinte csak rokonok között jöhet létre. Volt több lány barátom is, amiből mindig egy kicsit több lett, de az nem jött össze, barátságnak ugye meg lőttek, és így aztán annyi volt az egész. -
c. -
DIESEL DOG #29482 Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori....
-
clio1616v #29481 Amúgy meg elmondom, hogy ti is értsétek:
A férfi nő párkapcsolat lényege, hogy a nő szeresse a férfit, ezért cserébe a férfi is szereti.
A férfi nő barátság lényege, hogy a férfi segít a nőnek (eleve a férfi azért van nővel, hogy fontosnak érezze magát) a nő lelki segítséget adhat férfinak mást nemnagyon várhatunk el tőle (mert ki várja el egy nőtől, hogy helyette cipekedjen például), itt már átcsap a lelki segítség érzelmekbe. Ezért írtam korábban hogy férfi-női barátság max rokonokkal őszinte.
Nem bonyolult ez csak azzá teszik az emberek, akik nem ismerik fel mit akar a másik tőlük. -
clio1616v #29480 ja -
extramagascsaj #29479 meg minek?
ha vége,akkor vége...minek együtt aludni?
jóvan...van h rájár az ember az exére...merthát tudja,h jó vele...
de ha állandóan együtt lógnak...akkor ki akar majd vele kezdeni?
nekem annyira nem szimpi,ha bejön egy faszi az meg állandóan az exével lófrál -
ba32107 #29478 Nem kicsit fos
Kinek hiányzik az? Nekem nem, az fix -
extramagascsaj #29477 na az de fos -
CamelX #29476 Nekem olyan csaj barátom is van akivel nyugodtan lerészegedhetek és több problémát tudunk megbeszélni mint néhány fiú barátommal. Szóval aki nagyon kitart az első mellett az nyugodtan fojtsa bele magát 1 szippantós kocsi tartályába :) -
xxxpaulxxx #29475 Teljes mértékben igazad van és ez egy érdekes dolog amit mondtál:)
Nemsok ilyet hallani, hogy miután szakítanak, utána együtt alszanak meg együtt járkálnak mindenhova mindenféle testi (és lelki) kapcsolat nélkül:)
De szerintem (sajnos) minden kapcsolat erre a sorsra jut egy idő után... a megszokásra -
Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori.
Ha pl.: Mind a ketten komoly kapcsolatban élnek -
ba32107 #29473 Na ezzel egyetértek.