127612
-
Unreal1942 #29593 Erről van szó. Egyszerűen a saját párjának csak ritka kivételes alkalommal mondhatja el az ember, h nem ítéli el a kurvákat és használóikat.
Mivel a nők csak nagyon kevesen nem ítélik el. Ez tapintat. -
az más...akkor én elbeszéltem, hát aki akarja csinálja, ilyen szempontból engem aztán hidegen hagy -
Unreal1942 #29591 Nem mondtam, hogy megcsalom. Ezt te akarod gondolni. Csak nem ítélem el a kurvázókat. Simán belefér egy férfi gondolatvilágába. -
hát ez rólad ad tanusitványt, ha megcsalod a barátnődet kurvákkal , már ne is haragudj... a nő is a szexre mint szexre gondol és nem másra. ez nem NEM kérdése -
Unreal1942 #29588 A párom előtt én is el ítélem.
Sőt minden barátom is. Nagyon kevés nő tudja, h valójában nem.
Mondom mint nő megértelek, de a férfi másképp gondol erre.
Persze biztos van kivétel. Lehet a párod aki a szabályt erősíti. -
Ez az egyéjszakás kalandra is igaz. Már bocsánat, de aki felső szinten úzi ott van pár dolog.
- Nem napi 20 delikvens van. Az esetleg az útszélinél, de a szavazás szerint az nem alternatíva a többségnek. Napi max. 3, de már az is sok.
- Profi. Nem csinál hülyeséget vélhetőleg. Vigyáz magára minden szempontból. Ezért is kér annyit amennyit. Ha esetleg beállít hozzá valaki aki - khöm - nem üti meg a szintet ami szerinte biztonságos, akkor pá. Nincs rászorulva plusz még egy ügyfélre. Ergo lehet, hogy sokkal kevesebb emberrel kerül testi kontakba, mint egy egyészakás csaj és ő legalább tisztában van "munkaköréből" fakadóan annak, hogy mi merre és hány méter. -
én tudom, és ez a lényeg, és ne kötekedj, ez nem az a topik -
miért ki tudja h hányan fordultak már meg benned? -
Egyéb....de csak azért mert kíváncsi voltam az eredményre -
nem a szexet itélem el, inkább egy egyéjszakás kaland, mint egy kurva....de most komolyan, ki tudja hányan fordulnak meg benne, a másik lehet hogy szörnyen közhelyesnek hangzik de a párom is gusztustalannak tartja, valszeg akkor a pasik sem egyformák... -
Nem lehet ennyire lehangoló a helyzet (( -
3. -
Unreal1942 #29580 Női szemmel ez egészen biztos.
Maximálisan megértem.
A férfiak másképp vannak összerakva ha tetszik ha nem. Ha azt mondják, hogy nem is akkor is. :)
-
Fbn Lx #29579 általában annak van igaza, akinek érdekes elképzelése van :c -
LOL.
érdekes elképzelésed van a női nemről
te...és azt nemtudod, hogy harapnak-e? félek tőlük!:( -
a lányok finganak, de ennek ellenére, szerintem undoritó egy prosti, akárhonnan is nézzük -
Unreal1942 #29576 A legősibb mesterség. Nincs mit vitatkozni ezen. Van akik prűdségből meg elvek miatt megvetik, de a többség simán elmegy életében legalább egyszer.
Olyan dolog ez amiről nagy nyilvánosság előtt nem nyilatkozunk csak szűk jó baráti körben téma.
Szerintem a többség sosem azért megy mert másképp nem jut sexhez.
Ennek is megvan a maga varázsa.
Gyors és változatos :) kötelezettségek nélküli.
Mondhatni a rejszolás drágább és kifinomultabb formája....
Persze tudom itt senki nem nyúl magához sosem mint ahogy a lányok se finganak. -
simán. -
jah csak az esetek 70-80%ban van ez így :) -
clio1616v #29573 csak bizonytalanok, hogy mikor és kibe szerelmesek -
"ha csóró vagy, a lánynál csak egy esetben van esélyed:
Ha valami rejtett okból kifolyólag szerelmes lesz beléd."
ez jó nagy faszság sorry. -
dx #29571 Ebben egyetértek. -
Még hogy a nők nem kívánják annyira a szexet?
Dehogynem. Sőt!
Annyi az egész, hogy a legtöbb csajnál a lelki tényezők is keményen közrejátszanak. A legjobb szex feltétele a szerelmes nő. Csak annyi a teendő hogy oda kell rájuk figyelni. Ennyi. -
DIESEL DOG #29569 Igen, de csak tiszta, igényes prostihoz...
-
Ha olyan nagyon válogatnak akkor mégsem kívánják annyira.
Azonkívül akik már kiválogatták a nekik valót, azok miért nem csinálják?
Ha igazad lenne, akkor a nős férfiak nem mennének egyáltalán kurvához. -
Fbn Lx #29567 a nők legalább ugyanannyira akarják a szexet, nem kevésbé.
Csak ők többet mérlegelnek mint a férfiak, mert nekik nem annyi a sztori, hogy na lefekszek vele, és kész.
Azért nincs olyan sok férfi prosti, mert nincs rá kereslet. Mert mint mondtam, a nők jobban megválogatják, holott az igényük ugyanakkora. -
Az a baj, hogy a természet így kicseszett a férfiakkal. Ha a nők akarnák többet a szexet, akkor a kurvák férfiak lennének és nem nők. -
extramagascsaj #29565 ok
rendben
aláírom h nagyon sok nőnek fontosak az anyagiak
azonban mint mindig vannak kivételek!
és bevallom őszintén,h leszarom,h a pasinak aki tetszik mennyi pénze van... -
Fbn Lx #29564 Második bekezdés: 100%-osan ismerős helyzet. Mindig MINDENRŐL az orvosok, ügyvédek meg egyetemi docensek egoista, elkényeztetett kölykei döntöttek. Ez nem is származás kérdése, hanem ugyanúgy pénzé, mert arra visszavezethető.
És persze, hogy a lányok 99%-a annak teszi szét a lábát aki megfelelő hatalommal/pénzzel rendelkezik, a maradék 1% meg szerelmes. (ha nincs pénz, legyen utcai hatalom, vagánygyerek. Drogdíler, vadmotoros, stb. az is a hatalom kategóriába tartozik. Melyik lány akarna "átlagos" sráccal járni?) -
extramagascsaj #29563 nahát azért nem igazán ugyanaz -
ba32107 #29562 Hozzáteszem ahova ők járnak az miénkhez képest napközi. Na off vége. -
ba32107 #29561 Mondjuk én leszarom: ha a pénzemért szeretne velem lenni, akkor tehet egy szívességet. Ha meg nem lesz belém szerelmes senki, akkor inkább ne legyen barátnőm, nem fogom fejbe lőni magam.
Amúgy kicsit off: mi is egy külön csoportban voltunk a gimiben, de nem csak a pénz, hanem a "származás" miatt. Az osztályfőnök az ügyvéd-, orvos- és közgazdászcsemetéknek kinyalta a seggét, nekünk meg, a munkásosztály gyerekeinek szinte a nevét se tudta. Most mi a helyzet? A fontos fiúcskák kibuknak az egyetemről, nekem pedig megy (nem is akárhogy, de az nem lényeg). Röhej. -
Fbn Lx #29560 Az ilyen jellegű személyes tapasztalatokat alapból kételkedve fogadom.
Minden egyes személyes kapcsolat, minden cselekedet egyetlen szálba fut össze: hogy feljebb és feljebb juss az élet ranglétráján, amivel automatikusan egyre magasabb és magasabb színvonalú nőkkel való szex jár.
Ja, most esett le, hogy velük "jóban" voltál.
De hol van az a baráthoz? Rengeteg ember van "jóban" kolléganőjével meg ismerősnőjével, de vajon hol esik meg olyan, hogy ténylegesen barátok?
Az általam tegnap felsorolt kritériumok esetében, minden bizonnyal. -
Neveti fogsz. Egyetem alatt a pénz hiánya tartott vissza csak inkább. Most, hogy van pénzem meg nem kell. Fura nem? Pont erről beszélek... -
Fbn Lx #29558 már középsuliban is az volt a menő meg a nyerő, akinek havi 30 volt a zsebpénze.
Mi, csórók és átlagosak egy külön csoportot alkottunk, akik alapból kevesebb figyelmet kaptak és kisebb eséllyel indultak.
Gyakorlatilag: ha csóró vagy, a lánynál csak egy esetben van esélyed:
Ha valami rejtett okból kifolyólag szerelmes lesz beléd. -
figyelj, hülyeséget beszéltél
nem mindig a szex a lényeg
nem egy kolléganőmmel voltam jóban, eszünkbe sem jutott, hogy le kéne feküdnünk, és nem azért mert volt jobb -
ejha, mennyien járnak elméletben kurvázni :o
kivéncsi volnék ha odakerülnének, tényleg be mernék-e vállalni -
Fbn Lx #29555 ezzel most vérig sértettél!!4 -
Ne vedd sértésnek, de ez a mai világban így van. Valld be őszintén, ha egy pasi sehova sem tud elvinni, mert semmi zséje, egy patkánylyukban lakik és szakadt göncökban jár, de beállít egy hasonló akinek csak annyival van több, hogy minden héten elvisz valahova akkor kit választanál? Itt jön a kampószöveg amit nem nagyon hiszek el. 1-2 alaklomra lehet egy ilyen szerető, de hosszútávon semmi esélye. Pont. A valóság ezt mutatja. A nőnek is fontos az anyagi biztonság, ez is számtalanszor igazolva lett. Elég csak végigmenni az utcán vagy megnézni a netes portálokat.
Érdkes módon egy Forma-1-es pilótának sem randa a csaja viszont olyan csajt aki mellettük van, nem nagyon látsz átlagember mellett. Az örömlányok között vannak ilyen szintű nők és valakinek megért annyit, hogyha csak néha, de megkaphatja őket.
Kurvázás estés rádásul direktben fordítódik a nőre a $ és csúnyán fogalmazva 100%-os sikerrel.
Nyers logikával élve ez a végeredmény. -
Nem az. :) Mert ahogy írták, ez is csak egy szolgáltatás. Vedd úgy, hogy nekünk ez a kozmetika, megszépíti a kukinkat egy jó néni.
Vagy mi a baj? Eleszik előled a zsákmányt, nem hozzád megy a pénz?
Bocs, de annyira jól esett ezt leírni. :_DASSDADSA Bunkó geci vagyok, tudom, nem kell mondanod.