127612
-
szerintem ezeket a gyerekeket is "csak" szép szóval nevelték...
jó..nem vagyok én barbár nem azt mondom hogy ütni-vágni kell a gyereket...van olyan aki nem "szorul rá"..
de van olyan is amikor szerintem már hatásos az ha kap egy taslit vagy nyaklevest... (pofont még énsem kaptam soha!!)
de le merem fogadni hogy ezt a képet mosolyogva fotózta le a drága szülő (látszik hogy még a gyerek is vigyorog)..undorító
szóval megkell szerintem találni a helyes utat! de ez szülőktől is függ..kinek mi jut az életből..
meg aztis be kell látni hogy az összes elkényeztetett gyerek ilyen finom nevelést kapott (főleg ha egyke, kivan nyalva a segge is azthiszi a gyerek hogy körülötte forog a világ..a szülőt is kajak palira veheti...anyu leszidja, jóvan mama... de hatása nemsok lesz az tuti) -
Az erélyes szónak is van helye.
Szerintem soha nem leszek agresszív a gyereke(i)m-mel szemben! -
irj pár példát :D
én kíváncsi vagyok...
bár..el merem képzelni mik lehetnek, mivel az emberi hülyeség határtalan! -
extramagascsaj #29710 sajnos én is elég sok ilyenről tudok, és sok alkalmatlan szülővel is találkoztam már
nem szeretnék ideges lenni...kímélj meg légyszi -
Az anyám mostani osztályában alsó hangon 1/3-ad alkalmatlan szülőnek minden szempontból. Nem viccelek. Minden szempontból. Leírjam mik vannak? El sem hinnétek, hogy ilyen van a XXI. században itthon. -
konzultálj a szüleiddel -

-
extramagascsaj #29706 na jah
én is
de mondjuk sokszor olyan emberek alkalmatlanok,akikről sose gondolnád
pl. attól,h vki értelmiségi és/vagy van pénze sokszor kibaszott alkalmatlan rá... -
Anyám általános iskolai tanárnő. Olyanokat mesél a nevelés hiányairól, hogy a hajatokat eldobnátok... A szomorú az, hogy a szülők olyan hülyék és nemtörődöm alakok, hogy az eszméletlen.
Én konkrétan alkalmasságihoz kötném a gyerekvállalást. -
egyéb
többször megszúrni/lőni. -
extramagascsaj #29703 Biztosan ezért is van, h mi is így bánunk a gyerekekkel...nem kiabálunk velük, meg nem verjük őket (természetesen nem) -
Dettó -
extramagascsaj #29701 Az erélyes szónak is van helye.
A szüleim mindig szép szóval próbálták elsimítani a dolgokat, ha min. is felemelték a hangjukat, akkor már meghúztuk magunkat, mert tudtuk,hogy rosszat csináltunk, és meg is bántuk gyorsan. Nem kiabáltak velünk; és SOHA nem ütöttek meg minket. -
Jaja. A gyereknek meg kell tanulnia hol a helye de ami még fontosabb, a tiszteletet. Ha ezt gyerekkorban nem nevelik belé akkor meg lehet nézni mi lesz belőle felnőttként. -
hát akkor még jólis jártál szvsz:D -
-
öcsémet egyszer elfenekelték fakanállal kis korában és eltört a seggén :D -
Engem se ütöttek sose apámék, kivéve mikor felgyújtottam nagyapámnak a 40 kockabálát, na akkor kaptam:D -
"Persze, ha a gyerek rossz, néha meg kell verni, esetleg bizonyos esetekben AGYON IS KELL VERNI...persze csak az ő érdekében"
[by spenótpapa]
Amúgy egyszer megütni az még belefér. (Bár én nem sokat kaptam, jó gyerek voltam :)) -
Wolfsnack #29694 ez nevelés kérdése, én sose adtam rá okot hogy megüssenek, nem is ütöttek , nem is fogadtam volna el hogy megüssönek
hogy te azért lettél keménykötésű mert szüleid megütöttek az pedig hülyeség -
tök8 mert mind1iket leszarja már a gyerek egy idő után....... -
Az erélyes szónak is van helye. -
Egyéb: érvelni kell. Csak úgy szabad megütni, ha érti is miért kapja. Felesleges folyton verni, mert akkor csak annyi marad meg benne, hogy már megint elverték. -
egyszer megütni.
szerintem kell! engem is így neveltek, és örülök neki így utólag! nemlettem beképzelt stb. ha rossz voltam persze előbb szóltak, ha pimaszul folytattam akkor megvertek, utána nemcsináltam többet
és tudtam is hogy miért kapom! a gyerek ilyen, szeretne jóljárni, kibújni minden kötelesség alól! akiket nem vernek szerintem(!), azok folytatják ezt...a szülő rászól, a gyerek ráhagyja...amikor nem látja a szülő meg folytatja tovább a "rossz" dolgokat..és ígylesz egy kis elkényeztetett kis geci -
Egyszer megütni.
Természetesen csak akkor ha nagyon megérdemli. Én is kaptam annó 1-2 apai, anyai taslit még sem lett belőle semmi bajom. -
Csak szép szóval szabad.
am ez
-
Egyéb.
addig ütni egy vasrúddal amíg mozog utána jó fiú lesz vagy lány^^ -
Engem volt h megütöttek amikor nagyon nem azt tettem amit kellett volna. És mégis normális ember lett belőlem. Ez olyan,mint h régen az iskolában volt hatása a fizikai megnyilvánulásnak és sztem ma már nem sok hatása van egy osztályfőnökinek. -
Erről van szó. Nem szabad hagyni, hogy a probléma így elszaladjon. -
Ez is emberfüggő. Nekem apám egyetlen egyszer adott pofont életemben (akkor tényleg meg is érdemeltem), egyébként szavakkal nevelt, és nem lettem köcsög egyáltalán, nem használtam ki hogy nem vernek... -
én biztos, hogy soha sem fogom megütni a saját gyerekem, nem vagyok ennyire ostoba. -
egykét pofon még belefér, ha nem segít a szép szó -
szurop #29681 Arra szavaztam, hogy többször megütni. Engem nagyon kevésszer vertek el kis koromban, de amikor kellett, akkor megkaptam, és normális gyerek, majd ember lett belőlem. Unokaöcsémet csak szép szóval nevelték, most 10 éves, és egy állat. Kis szemétláda, kihasználja hogy nem bántják, és 1000% hogy felnőttkorában verni fogja az apját. -
Az erélyes szónak is van helye.
Egyéb: Kloffolóval addig ütni amíg azt nem mondja nem csinálok többé ilyet.
-
ez attól függ hogy milyen gyerekről van szó.
van akit ha összeversz és csontjaid eltöröd is szarik rád és a játékszabályokra, van akire ha csak szólsz hogy "pakolj össze a szobádba" és 5percre rá készen is van... szóval nincs tökéletes válasz.
biztos hogy lesz olyan amikor lekeverek a gyerekemnek majd egykét taslit, de alapvetően az a legtöbb amit egy szülő bántalmazhat szerintem. -
pista89 #29678 Többször megütni. najónem :D
Az agresszív megnyílvánulás is szabad. <- Ha ez nincs akkor nem ér semmit. -
Egy makarenkói pofonnak van helye. Nem kékrezöldre kell verni, de egy pofon belefér. -
G_ArchAngel #29676 Egyeb...
Ha kinyir egy allatot szandekosan, akkor elverem, mint jegeso a barackot, de kisebb bunoknel inkabb csak szoban, vagy vmi kozvetett dologgal buntetnem (szobafogsag, zsebpenzmegvonas...). -
"Az agresszív megnyílvánulás is szabad. (kiabálás; valamit összetörni)" - erre szavaztam, bár a "valamit összetörni", azt nem értem. Azt talán kihagynám, minek okozzak magamnak kárt?
-
marci9507 #29674 Nem jellemző, de ritkán megesik