127612
  • mosoporr
    engem kicsit se zavar nállam is üvölt a zene másét nem hallom :)
  • Motoroj
    Nem tetszik, mert veszélyes. Véleményem szerint már egy egyszerű fejegység is van akkora teljesítményű, hogy már átlagos hangszórókkal elvegye a hangerő a figyelmet a forgalomtól.
  • DJKonya

Hidegen hagy, azt csinálnak amit akarnak.

• extramagascsaj
    engem néha megnyugtat,ha kicsit hangosabb a zene...de mondjuk van egy bizonyos mértéke enneik is...ami után már tényleg feltűnési viszketegség az egész
  • Fabio Capello
    rühellem az ilyet... ez olyan mint az esernyős néni aki pörög körbe körbe, közben mindenkit arconcsap. tessék tudomásul venni, a többségnek ez zavaró körülmény, azontúl potenciális veszélyforrás is!
  • G_ArchAngel #30108
    Faterom szerint azok hallgatnak zenet hangosan vezetes kozben, akiknek kisebbsegi komplexusuk es felelmeik vannak a forgalom tobbi resztvevojehez viszonyitva...
    Lehet benne igazsag, foleg mert autovezetest tanitott az oreg sokaig, tehat van nemi ralatasa...
  • nandorb
    Tetszik, és én is ilyen leszek / vagyok.

Leszek...
  • Pipör
    Tetszik, és én is vagyok. de azért annyira nem hangos,de azért lehet hallani
  • milk4
    Tetszik, és én is ilyen leszek / vagyok.

Persze városban mérsékelve,bármikor jöhet mentő,tűzóltó stb...
  • poppe
    egyensúly berendezés :DDDDD
  • cargame
    Minyja jon Pepsi h o bombolteti ugy hogy szakad ossze a kocsi es meg kozben tud menni 200 al a forgalomban . :DD
  • cucma
    Elítélem ezt a fajta vezetési stílust.

fizikaórán volt róla szó, hogy a hangos zene a fülben lévő egyensúly berendezést megzavarja. tehát nagyon balesetveszélyes a hangos zene.
  • SötétBarom
    Stílusfüggő :DDD A tuccerek száguldoznak, viszont aki olckúl hiphopra tolja, az többnyire 20al megy. :)
  • kovacsgellert
    Elítélem ezt a fajta vezetési stílust
  • pista89
    Hidegen hagy, azt csinálnak amit akarnak.

• G_ArchAngel #30098
    mondjuk, hogy nem hallod az oldalrol dudalva kozeledo kamiont - ilyenkor sajnos a kamionost annyira buntetik, mintha normalis embert gazolt volna halalra, nem csak egy szandekosan nagyothallo idiotat:-)))
  • Shifter
    az eleje idézőjel be...

bocs tripla post
  • Shifter
    Elítélem ezt a fajta vezetési stílust.

mi az hogy vezetési stílus? attól hogy üvölteti vezethet normálisan sőőt lehet hogy csak a parkolóba üvölteti mindig és az autóval nem mozog...
  • Shifter
    Tetszik, és én is ilyen vagyok.

• VRSDM
    hat bizony en is hallgatom hangosan, de nem tul hangosan.

oszt.tars hanyszor jart mar ugy, hogy vaganykodott a zenejevel a kocsiba, van benne vagy 1500watt, aztan 10perc alatt leszívta az aksiját és várt a bikakábelre :D:D: lózer... szóval mint mindenbne. az arany középút a jó.
  • F1re
    ez a szam telleg faxa lehet koxon !! :D
  • F1re
    aaanyáád ezt a csajt nem is lattam meg :DD koszi most mar telleg svedekhez akarok menni :D:D

en magas az nem vok sajna de a sok szőke nő sose zavarna :DD
  • ba32107
    :D:D

Nem off ez :)
  • Katarina 60
    Elítélem ezt a vezetési stílust.Mindennek meg van a helye és az ideje.Az autó közlekedésre való,nem szórakozásra.Az úton társak vagyunk,tehát egymásra figyeljünk ne a fülsüketítő zenére.
  • SötétBarom
    Mondjuk az überlol amikor szétrezgi magát a rendszám meg az egész autó. Ha már normális cuccra volt lóvé, akkor illik úgy berakni, hogy értelmes legyen.

Nem embeddelek, ezt külön orgazmikus nagyon hangosan hallgatni :DDD (olyan 1:10 körül indul)
  • pyrohun #30088
    loooooooooooooool
  • predator1982
    hidegen hagy, azt csinálnak amit akarnak
  • SötétBarom
    Én is ilyen vagyok :D

Más kérdés, hogy sokkal jobban adja a feelinget amikor a Metallica üvölt és érezem a dobot a tüdőmben. Meg amúgy is hangerő junkie vagyok, itthon is van két akkor hangfal, mint én voltam 12 évesen.
  • G_ArchAngel #30085
    OFF

En is voltam hulyegyerek: szpojlerezett Lada Samaraval kruzoltunk kisvarosunk foutcajan, kb. -10km/h-val, nyaron, szombat este...
    A radiobol, lehuzott ablakok mellett az akkoriban igencsak meno U96-Das Boot slagere uvoltot...
    Szemkontaktust mar felvettem vmi miniszoknyas diszkos csirkevel, mikor a kocsog Danubius lekeverte es feluvoltott az esti hirblokk szignalja...
    A haverok lebuktak az ulesek ala, en meg maradtam a kormany mogott, szarra egett arccal:-)

ON
  • Narxis
    Egyéb.

Leszorítom őket az útról.
  • MR ME
    mindig is tudtuk rólad
  • Narxis
    Ne bömböltesd, veszélyes a közlekedés résztvevőire!
  • Rockynhooo
    jaja pont olyan diszkos ratyi akarok lenni mint ezek
  • LordVenom
    Igen,elírtam,bocs. :)
    Mert nem tudtam,hogy 4-5 százezernek,vagy 400-500 ezernek írjam,aztán egyik sem lett. ;)
  • MR ME
    csak irigykedsz
  • Rockynhooo
    Teljesen egyet értek veled.

Mai kérdésre: Nagyon felbasz mikor jönnek a 18 éves raj gyerekek az apjuk kocsijával és bömböl a Puccso hendz áp for dítroj :| és akkor még le is huzza az ablakot meg menőzik.. pff
  • MR ME
    hidegen hagy, azt csinál amit akar
  • G_ArchAngel #30076
    szerintem vidd el haztartasigep szerelohoz a turmixgeped, nagyon beteges a hangja...
  • Molnibalage
    Mag de jó lesz 30 évesen félsüket emberekkel társalogni, mert halláskárosodottak. A halláskárosodás nem visszafordítható folyamat!
  • clio1616v
    Ide van egy történetem vasárnapról :)

Bömböltetem a Whispert és a tinik elkezdtek táncikálni rá :D
    Nagy show volt :)