127612
-
Amikor korán kellett kelnem,akkor a Slayer-War Zone-ra keltem.Most már lazulás megy,Pantera-Death Rattle. -
bendzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!4444 -
DIESEL DOG #30234 Mondjuk egy zúzós Ramstein zenét. xD -
1-10perc. Ami nélkül nem lennék meg az az emlékeztető és az ébresztő. Az ébresztő azért jobb mint egy sima óra mert nyugis ébresztőhangot állíthatok be, nem olyat amitől szarul ébredek. :p -
szintén
ha úgy használom akkor is sms-t írok:P -
Én is az 1-10 percre szavaztam tehát nem beszélek sokat. De még így is a telefonom ezen funkcióját használom napi szinten a legtöbbet. Mondjuk nincs is csúcsmobilom de azért még megállja a helyét a mostani telók között. -
én pl. utálok telefonálni, nem is szoktam csak nagyon ritkán. ettől függetlenül a telefont rendszeresen használom: mp3 lejátszó, ébresztőóra, óra, fényképezőgép, jegyzet -
ba32107 #30229 A telefonok már rég túllépték ezt, a telefonálás ma már inkább csak egy lehetőség egy multifunkciós készülékben. -
10-20 percet. -
Milyen érdekes a szavazás állása. Majdnem 75-en szinte semennyit sem telefonálnak, közel 115-en is alig alig. A maradék kb. 45 az, aki használgatja a telefont. És mi ebben az érdekes? Az, hogy minden héten kidobnak valami új telefont, nagyon sok embernek új(abb) telefonja van, de ezek szerint mégis sokan vannak, akik szinte alig használják. :D Jó persze, nem tudom kinek milyen telefonja van (de azért gyanítom nem régi Nokia, Siemens, stb telefonokkal rohangálnak az emberek). Akkor minek a telefon, ha nem arra használjuk, ami a fő célja lenne? Ez nem nektek szól, ezt csak úgy kérdem. Én is sokat gondolkoztam azon, hogy kéne egy újabb telefon már, de igazából minek, miközben alig használom. Most hogy kitöltse a zsebemet, meg megnézzem hány óra van, erre megfelel az ezer éves Nokia telefonom is. -
ba32107 #30226 OFF
Én azt nem értem, hogy nem látják rajtad? Mármint a családot. Rajtam azonnal észreveszik, ha rosszabb a kedvem. Egyébként egy idegen embernek sokszor könnyebb beszélni ezekről. Nem ismered, nem is fogod ismerni, ha akarod kisétálsz a rendelőből és soha nem látod újra. Nem kell azon görcsölnöd, hogy mit fog gondolni.
Elhiszem hogy leszarod, és nem akarsz elmenni, de így nem lehet élni. Ha legalább a családod tudná, akkor segítenének, mert te magadon nem tudsz, és nem is akarsz. Ilyen dologból egyedül nem lehet kilábalni. A barátaid nem tesznek érted semmit? Ha jól tudom, Fbn Lx-et ismered, ő biztos tudja, mi a problémád. Miért nem találtok ki valamit? Komolyan így akarod leélni az életed?
ON -
DIESEL DOG #30225 20-30 percet általában... -
A saját családomnak nem merek erről beszélni, majd egy vadidegen embernek akiben nem bízom majd menni fog...; nem merek elmenni egy pszichológushoz. Továbbá mit tud tenni egy pszichológus? Felírhat valami gyógyszert, amit nem (ismétlem NEM) vennék be (én nem akarok gyógyszerektől függeni), vagy adhat tanácsokat, jó sok tanácsot. Tanácsot olvastam már itt a neten eleget, az eredményt láthatod.
Jelenleg 5 évet adtam magamnak, ha nem lesz legalább egy elfogadható munkahelyem, akkor keresek egy szép magas helyet, és. -
elmebetegek is járnak 
egy próbát biztos megérni, legalábbis helyedben tennék az ügy érdekében -
mert elmebeteg vagyok -
azt nem értem, ha sikerült felismerni a problémát, miért nem fordulsz szakemberhez? Egy jó pszichológus biztos tudná enyhíteni a tüneteket, mert e később nagyon visszaüthet. -
1-10 percet. -
schizoid, szkizoid, skizoid, egyre megy. -
ilyenem is lehet? zsír, gyűjtöm ezeket. -
Jóhát kigondolta volna hogy ilyen gondjai vannak... -
Mármint skizoid. -
amit ez az ember mond:D -
esetleg? -
Schizoid személyiségzavara van -
És az hogy alakult ki?? Mármint arra értem hogy " nem sok " ?? Visszahúzódó voltál? Élted a magad világát, vagy mi?:S -
nem sok, velük meg beszélek msn-en -
Nincsenek barátaid?:S -
engem sosem hívnak, én meg ha nagy ritkán hívok valakit, akkor azt is csak azért, hogy tudjam hol tartózkodik jelenleg az illető -
1-10 percet.
-
Solt #30207 Igen megérte, nincs ezzel gond! Elküldöm nekik privátban, ennyi! -
Nem szívesen törlök én, de ha elolvassa Molnibalage, akkor tuti válaszolt is volna rá, és nem ér véget a vita. -
Megérte neki bekalapálni azt a hosszú izét... -
Általában egyet sem. Ha ritkán hívnak, az is 10 perc alatt van általában.
Ha én hívok, akkor egy perc alatt. -
Hejj, hejj, ez már a második amit törölni fogok. Már azóta másik kérdés van, a topik meg nem azért született, hogy midenki itt tárgyalja ki a politikai vonatkozású kérdéseket. Bekerült, kidumáltátok, azóta más a téma, lépjetek túl. Köszi. -
Solt #30202 Nem a meggyőzés a cél, hanem az eszme csere! ;)
Az olvassa, aki úgy gondolja, hogy érdekli... vagyunk az sg-n pár százezren! Mivel kényes téma volt, úgy gondolom akkor is megérte megírni, ha csak 1 ember olvassa el... nem vagyunk egyformák! :)
Még egyszer elnézést... -
Énse nagyon... -
Az ilyen hosszú post-oknak hozzá se kezdek :) -
clio1616v #30199 ja aki veszi a fáradságot, hogy ilyen sokat írjon azt úgysem lehet meggyőzni... -
clio1616v #30198 sz@rd le, vagy pmben reagálj -
Volt erről egy szavazás, tippeljük meg, hogy hányan olvassák végig az ilyen hosszú post-okat.
Szerintem csak az, akinek válaszoltál.