127612
  • clio1616v
    mi abba a jó ha rosszat feltételezel és az arra való reakcióra kérdezel rá ami még meg sem történt rossz

nem láttam olyan kérdést, hogy hogyan viselkednél, ha teljesen egészséges gyereked születne?

miért kell mindig a rossz dolgokra gondolni

nem írtam olyat, hogy csak eldöntendő kérdéseket tartom jó kérdésnek
  • SimaSuna #30358
    hányan mondták már ezt...és már a 3. baba jön :)
  • OrioN the S
    Nem tudok most dönteni erről.
  • G_ArchAngel #30356
    szerintem HA a kerdesek fele valos, letezo, megtortent dolgokra epulne, akkor feleennyien nem jarnanak ide...
    MIlyen vicces lenne:
    Volt mar Nokiad?
    - igen
    - nem
    - nem, de lesz

Szereted a noket?
    - igen
    - nem
    - no vagyok

stb...stb...

Vagy az osszetett kerdesekkel van bajod, amit tovabb kell kicsit gondolni?
  • clio1616v
    csak hogy értsd, a helyes kérdés úgy szólna ide vonatkozóan:

Mit csináltál amikor az orvos közölte veled, hogy rendellenesen fejlődik a gyermeked?
  • clio1616v
    igen :)
  • zsutyesz
    végül is igazad van: a *hány percet telefonálsz naponta* sokkal izgalmasabb kérdés volt :D
  • clio1616v
    nem érted mit akartam mondani

arra utaltam, hogy a "mint csinálnál akkor ha" kérdések eleve hülyeségek

az oké hogy nem mondja meg előre senki mikor ér halálos baleset, de itt az a kérdés hogy mit csinálnál ha előre tudnád hogy valami rossz fog történni veled

pl nekem hogy gyerekem szülessen 2 éven belül annak eleve kevés az esélye az hogy az orvos megállapít nála valami rendellenességet annak is kevés, annak még kevesebb hogy olyan rendellenességet állapít meg ami durva élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség

alapvető optimizmusomból fakad, hogy feltételezek olyan dolgot ami rossz
    így nem is gondolok arra hogy a legrosszabb esetben mit tennék, mert minek szenvedjek olyanra való gondolás miatt ami meg sem történt még
  • zsutyesz
    ez ilyen fiatalon elég merész kijelentés.
  • Shifter
    Egyéb.

NEM LESZ GYEREKEM!!!! EZ BIZTOS!!!44négy5
  • G_ArchAngel #30349
    Azert a kerdesnek van alapja, mivel nagyjabol sejthetik az orvosok, hogy mi a komoly rendellenesseg, illetve idoben kimutathato rendszeres vizsgalatok mellett...

Azt meg neked senki nem fogja "kimutatni", hogy ha munkaba mesz, akkor mi tortenik...
  • zsutyesz
    Azt gondolom, hogy a többség komoly rendellenességre gondol, amikor azt mondja, hogy elvetetné (én biztosan).
    Keresztfiam egyik lábán 6 lábujjal született, és akkor mi van? (Azt mondják, a zsenik születnek így :D ) Nyilván nem ezek azok a dolgok, amely miatt az ember elvetetné a gyerekét, bár valóban ez is rendellenességnek számít.
  • clio1616v
    amúgy ez is egy hülye kérdés

ilyen baromságot csak azok kérdeznek, akik bizonytalanok és nem tudják mit akarnak vagy mások véleménye fontosabb nekik és azok alapján döntenek

ez olyan hogy mit tennél ha tudnád biztosan, hogy ha ma mész munkahelyedre halálos balaesetet fogsz szenvedni

1. otthon maradnék
    2. mennék dolgozni mindenképpen
    3. mennék, de óvatosabban
    4. nemtudom
    5. öngyilkos lennék, nehogy más is megsérüljön a balesetben

de nem? eleve feltételezéssel indít a kérdés egy be nem következett eseményre alapoz

na majd összeállítok valami jó kérdést...
  • Molnibalage
    Csak, hogy képben legyetek az élveszületések között kb. 4% az aránya azonak akik valamilyen kisebb-nagyobb rendellenességgel születnek. Ez egészen apróktól a Dawn kórig terjed. Ezt Csernobil kapcsán említették nekem, csak hogy legyen viszonyítási alap.

Az, hogy mondjuk 4 ujja lesz valakinek az kezén / lábán az nem súlyos szerintem. Viszont, ha valami nagyon súlyos rendellenességről van szó, akkor bizony nagyon komoly érvek csapnak össze.

- Az élet méltóságához hozzártartozik az, hogy ne szenvedés legyen mindkét félek.

- Nagyon komoly gazadsági vetülete is van. Ma már olyan gyermekeket is életben lehet tartani akiket egyszerűen gazadságilag nem éri meg. Életük végéig gondoskodásra szorulhatnak és még betegesek is lehetnek. Csúnyán hangzik, de ez is egy szempont.

Van még pár dolog, de kezdetnek ennyi elég.
  • clio1616v
    erről nem csak én döntök, hanem ketten, és mivel én nem fogok szülni, ezért most még nem tudok egyedül válaszolni erre a kérdésre
  • pista89
    Biztosan elvetetném, jobb lenne így mindenkinek.
  • Hydroceph

De nem csak én döntenék. Nekem is, gyereknek is egy szenvedés lenne, nem vállalnám.
  • zsutyesz

• zsutyesz
    *Attól függ milyen komoly rendellenesség lenne* - ez tulajdonképpen mindegy, nem? Ami KOMOLY rendellenesség, az már így is úgy is rossz.
  • bogyoka
    Attól függ milyen komoly rendellenesség lenne és hogy az mennyiben befolyásolná a gyermekem jövőbeni életét.

• Molnibalage
    A telefonos szavazás kapcsán.

Ez valam vicc? Havi 2000??? Én 7 év alatt nem küldet 100-nál többet. Utálok telefonon gépelni.

Ez mit is jelent? 30 napos hónappal számolva ez 66 db naponta. Ha 16 órát vannak ébren akkor ez óránként kb. 4! Viszont, ha az egyéb tevékenységek miatti időveszteséget vesszük akkor még durvább szám jön ki.

Szerintem ez több, mint beteges. Rádásul miért SMS? Ott ingyér van? Az email és egyéb instant üzenetküldő az ehhez képest valóban szinte inegyen van.
  • zsutyesz
    ok, ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem hülyeség a kérdés...
  • Katarina 60
    A kérdésre igazából nem tudok válaszolni,mert más az ha tetszik valaki és más az hogy közösültem volna-e vele.
    Volt olyan tanárom aki tetszett,de nem közösültem volna vele.
    Mindent a szemnek semmit a kéznek.
  • N o N a m e
    5 :D
    Angol, testnevelés, közgazdasági, info, magyar :)
  • Carlos
    Hmmm...ha belegondolok, akkor végülis én szexelek egy tanárnővel...Hehe...tökjó...veszek neki valami tanárnénis egyenruhát... :)
  • cement
    jéééééééééééééééézusom
    [most epp a fejet veri az asztalba]
  • DJ Skyline
    a lehetőség adott erre. :)
  • clio1616v
    Következő kérdés lehetne: Mit jelent neked a szex?

1. Csók
    2. Közösülés
    3. Simogatás
    4. Az első érintéstől az utolsóig
    5. Egyéb
  • clio1616v
    Figyelj, nem tudom te mit csinálsz, de nekem nem csak az elélvezés okoz örömöt, hanem amíg odáig eljutok az is, az elélvezés előtti órák amiket csókkal és egyébbel töltünk az okozza az igazi örömöt, az elélvezés csak pár mpig tart.
  • Shifter
    tehát ha csókolózol akkor elélvezel :D ha kefélsz: csak relaxáció :D
  • clio1616v
    Nem, nekem az az izgalmas, ha először megismerem mi alapján gondolkodik.

A csók az mániám valóban erre ráhibáztál, a szex meg "csak" a hab a tortán.
  • Pipör
    őő pont nem XD

Az új angol tanárra gondoltam :D
    Meg a Teodóra aki még jó :D

neked ki aza 3? XD
    azt tudom h pozsgai az első mi ?:D
  • DIESEL DOG #30327
    Először csak egy bárban smárolsz vele majd felmentek szobára és hát... a többit szerintem tudjátok... :D
  • bardocz
    Képet miért nem rak senki?Vagy már 20 éve volt?:D
  • clio1616v
    ja és nem feltétlenül arra gondolok ilyenkor hogy közösülök vele, sőt
  • clio1616v
    de folyamatosan, miért miből következtettél erre?
  • tigeroo
    LOL

röhejes vagy! ne mondd már hogy férfi léttedre még soha nem fantáziáltál arról hogy sexelsz egy ismerős lánnyal/nővel...
  • Hydroceph
    Kettő.
  • clio1616v
    ja akkor a többiek se az 50+osokra buktak, lehet én értettem félre valami ^^
  • DIESEL DOG #30320
    Hát én 3-ra emlékszem akik tényleg jól néztek ki. Ők még azok a fiatal kistanárnők voltak.