127612
  • SötétBarom
    Csak a tiédet teszi közben tönkre, és rámehet az egész kapcsolat..
  • 89
    azért egy downkóros v egy szívbeteg is tud boldog életet élni, akármennyire rövid legyen az...
  • SötétBarom
    Egyértelmű, hogy elvetetném. Számomra egy embrió még nem emberi lény, ugyanannyira nem, mint a hímivarsejtjeim. Világra segíteni egy fogyatékossággal, rendellenességgel születő gyermeket büntetés neki is, és mindenki másnak is, aki közel áll hozzá. Persze a fokozat sem mind1, tehát ha pl nincs kis lábujja, az még nem ok az abortuszra. Ellenben bármilyen agyi-neurológiai rendellenesség már igen.
  • Fbn Lx
    attól függ mi lenne... ha 6 ujja van 5 helyett vagy ilyesmi akkor természetesen nem, de azért ha downkóros vagy szívbeteg, inkább ne éljen úgy.
  • Molnibalage
    Sajnos ez nem valószínű. Az örökletes betegségeknél talán van esély erre, de hiányzó kart vagy testrész nem tud pótolni senki...
  • bulba
    Nem, manapság elég gyorsan fejlődik az orvostudomány, simán meglehet hogy 5-10-15 év múlva meg tudnák gyógyítani.
  • xxxpaulxxx
    3.
    Ha nagyon durva rendellenesség akkor elvetetném... nem akarnám hogy szenvedjen
    De erről most még nem tudok igazán nyilatkozni
  • Motoroj
    Elvetetném.
    Pótolván az embernél gyakorlatilag nem létező természetes kiválasztódást.
  • Shifter
    nem tom hogy érted... de olyan "hülye" lesz mint én :D én tiszta barom vagyok, mindenből hülyeséget csinálok :D afféle "mókamester" :D
  • clio1616v
    ez ilyen női érzés szokott lenni inkább nem?
    késztetés az apaságra, inkább úgy mondanám ha ilyesmit éreznék, hogy apa akarok lenni

a ők szokták, hogy anyai ösztönök stb.
  • DJ Skyline
    hogy milyen hülye lesz, az attól függ, hogy te hogyan neveled. :)))
  • Molnibalage
    Késztetés az apaságra? Én erre gondoltam.
  • wordsworth
    4.5.
  • Shifter
    nem éppen :D de ha olyan hülye lesz mint én akkor köszönöm nem kérek :D
  • Rage47
    ha szenvedne a gyerek életében, biztos
  • Adam II
    Ez jó volt :D
  • ba32107
    Valószínűleg elvetetném. De nem tudok most dönteni.
  • clio1616v
    Honnan tudjam mire gondolsz? :)

Vagy írd le rendesen, ne nekem kelljen kitalálgatni.
  • Molnibalage
    Nem erre gondoltam. Ennyire nem vágod miről beszélek?

Újabban nagyon kötekedtő vagy.
  • extramagascsaj
    Biztosan elvetetném, jobb lenne így mindenkinek.

• DJ Skyline
    nézd, ez egy ilyen topik, ezen nem fog semmi sem változtatni. vannak ilyen kérdések is, és kellenek is. és igazából a közönség dönt a kérdésről, ha úgy gondolja, akkor leszavazzák a francba, és automatikusan elutasítódik, ha meg tetszik nekik, akkor meg sokkal több szavazat jön az "igen, mehet"-re, mint a "nem, nem kell ilyen kérdés" lehetőségre. ez a kérdés is ilyen ami most van, érdekelte a közönséget, felszavazták, bekerült. nézd meg itt a legnépszerűbb kérdéseket, csomó olyan kérdés van, ami a "mi lenne ha", vagy "mi lesz akkor, ha majd" kategóriába tartozik, ergo semmi tapasztalatunk a témában. pl a robotautós kérdés, hol vagyunk még ettől, hogy robotautók legyenek, elképzelésünk sincs igazából, hogy milyen lehet valójában a dolog. vagy a volna 1 millió euród kérdés, vagy a világvége kérdés, és lehetne még sorolni. az emberek szeretnek úgy látszik az ilyen "mi lenne ha" kérdésekkel foglalkozni. az hogy most neked nem tetszik egy egy kérdés, egyéni probléma. :) egy kérdés ellen szavazni te is tudsz a gyűjtőhelyben, de az nem jelenti azt, hogy az a kérdés akkor tutira nem fog bekerülni. anno volt egy szavazás itt, hogy "Milyen kérdéseket látnál szívesen?" találd ki mi lett az eredménye.

Szerelem / erotika / szex - 100 -12.89%
    Fikció ("Mit tennél, ha...") - 98 - 12.63%

archívumban rátudsz keresni, és megtudod nézni a teljes eredményt
  • DJKonya
    Attól függ milyen komoly rendellenesség lenne és hogy az mennyiben befolyásolná a gyermekem jövőbeni életét.

Attól függ. Ha komoly lenne a dolog akkor elvetetném, nem azért mert nem kéne ilyen gyerek, de nem lenne szívem hagyni hogy éveken keresztül csak szenvedjen.
  • Hydroceph
    xD
  • clio1616v
    azt büntetik, nem?
  • Molnibalage
    Nem csak az. Mikor kisgyereket látok akkor vannak bennem bizonyos érzések.
  • clio1616v
    más ember valós reakcióiról kapsz képet, és nem feltételezésekre hagyatkozol
  • Carlos
    Biztosan elvetetném, jobb lenne így mindenkinek.
  • poppe
    mármint dughatnékod van? :D
  • poppe
    jáj, nem látszik a link, a ... alatt van
    meg válasz #30366-ra
    meg off
  • Molnibalage
    Miért hiszi az ennyi ember, hogy nem lesz gyereke. 26 éves vagyok (nem érzem magam annyinak), de szoktam érezni úgymond az evolúciós késztetést.

Az meg, hogy nem akarsz vagy nem lesz sokszor nem függ össze.
  • poppe
    aaaaaaaaaaaand the winner is ... :D
  • NEOreg3
    elvetetném szerintem, de úgysem lesz gyerekem
  • DJ Skyline
    Nem tudok most dönteni erről.
  • MR ME
    egyéb
    nem is akarok gyereket
  • Lullaby
    Attól függ mennyire súlyos, semmi értelme hogy örökké másra szoruljon /:
  • LordVenom
    Tán nemzőképtelen vagy?
  • Treblakos
    "Nem vetetném el! Ő az én gyermekem, legyen akármilyen is."

Én is születésemtől fogva szenvedek 1 betegségben, amivel manapság lehet nem hagynának megszületni.
    Így azt vélem nem tudhatod hogy sikerül az élete, amíg meg nem próbálja.
  • zsutyesz
    *Mit csináltál amikor az orvos közölte veled, hogy rendellenesen fejlődik a gyermeked?*
    és abban mi a jó, ha már megtörtént rossz dolgokat feszegetsz?
  • zsutyesz
    nem értek egyet.
  • Picar77
    Attól függ milyen komoly rendellenesség lenne és hogy az mennyiben befolyásolná a gyermekem jövőbeni életét.