127612
  • kovacsgellert
    Fent vagyok ilyen oldalakon, de még semmi lényeges nem történt.
  • DJ Skyline
    én 22 leszek, és én is arra nyomtam. :D már túl vagyok a netes társkeresésen (már ha lehet azt az egy hetet annak nevezni), lehet az elsőre kellett volna szavaznom, de nincsen nagyon élmény, és mivel a kérdés igazából úgy szól, hogy próbálkoznék-e ilyennel a jövőben, így azt mondom most, hogy nem. lehet aztán 2 hét múlva regisztrálok valahova, de nem látom esélyét, tehát a mostani álláspontom hogy nem fogok többet szórakozni ilyen oldalakkal. :D
  • extramagascsaj
    Milyen érdekes, h a "soha, ki van zárva" lehetőségre eddig csak 14-18 évesek nyomtak + kula
  • DJ Skyline
    én már kaptam olyan választ, aminek a végén feltette a kérdést a csaj, hogy "és mit dolgozol?" nem tudom mire várt, mire gondolt, hogy majd (akkor 19-20) évesen hatalmas melós ember leszek valami zsírosabb fizetéssel? :D vagy valami vezetői pozíciót töltök be? a lány kb lehetett 17-18 éves, de a kérdése már az, hogy mi az állásom. nem reagáltam vissza semmit
  • clio1616v
    nem csak a maradék, a finnyásak vannak még ott
  • marci9507
    Soha, ki van zárva.
  • DJ RX7
    Soha, ki van zárva.

• extramagascsaj
    Már megtettem, esetleg többször is, vannak élményeim.

• ThisZip

élményeim: Csajok egy része azért van fenn, hogy tágítsa az ismeretségi körét. De könyörgöm ez az oldal lényege, és nekik áll följebb, ha ismerkedni akarok vele.....

Másik harmada meg olyat keres, aki szép, de nem rohannak utána a csajok, férfias de mégis gyengéd, jólelkű, de ha kell durva és persze az se árt, ha van némi pénze. Namost itt azért áll meg minden, hiszen tanulóként nem vállalhatok főállást, ha dolgozok, akkor meg nincs időm minden nap találkozni vele.

Persze akad olyan is, aki leírja, hogy szeret színházba járni vagy étterembe.... LOL, és mindezt ki fogja finanszírozni??? A 30 éves faszi, aki friss húsra vágyik... Csak ilyenek kellenek a csajok többségének...

konklúzió: ne neten keresztül ismerkedj, mert ott csak a "maradék" van
  • BaliBoy
  • Katarina 60
    Nem valószínű,de ha nem volna párom azért nem zárnám ki a lehetőségek közül.
  • Benny04
    kivan csukva
  • NEOreg3
    nem valószínű, ahogy az sem, hogy bármilyen módon társat keressek magamnak
  • xxxpaulxxx
    az első "barátnőmet" így szereztem... 1 napig tartott
    utána rájöttem hogy ez egy baromság
    Bár hallottam nem egy olyat hogy volt aki így találta meg élete párját... én nem
  • elitehun
    Nem valószínű.
  • Molnibalage
    Igen, most fogok.
  • MR ME
    nem valószínű, nem hiszek az ilyesmikben...
  • Scottt
    Nem valószínű.

• CopyKing92
    :F :D hát jah. manapság már conuter-strike ban meg hallanak egy kis lányos shangu 11 évest egyböl rá pattanak te csaj vagy meg ienek XDD
  • zsutyesz
    Szerintem ez egyre gyakoribb lesz, mivel egyre több a kocka
  • Louis Cyphre
    Nagyon elszeretném ezt a dolgot kerülni, azonban lehetséges, hogy a jövőben ilyen eszközökhöz kell folyamodnom. Csak végső megoldásként!
  • DIESEL DOG #30458
    Nem valószínű. De talán egyszer kipróbálom...
  • bogyoka
  • zsutyesz

• Rundstedt17
    igen egyszer,többet se.
  • Rundstedt17
    Durván fogalmaztam?meglehet.De amikor az egyetemen is a humort jelentik akkor szerintem egyáltalán nem fogalmaztam olyan durván...
  • OrioN the S
    egyebre nyomtam.
  • Hydroceph
    Az egyéb az elég tág. a Soha meg nem biztos.
  • Carlos
    Egyéb.

Nem mondom, hogy soha, mert ki tudja mit hoz a jövő. A nem valószínű szerencsésebb választási lehetőség lenne.
  • ba32107
    Hát akkor nyilván soha, vagy egyéb
  • OrioN the S
    Jaja az jo lett volna ,mert en is igy vagyok vele. "Nem érzem, hogy rá lennék kényszerülve"
  • FZoleee
    Soha, ki van zárva.
  • ba32107
    Lehetséges, hogy a jövőben ilyen eszközökhöz folyamodom.

• pista89
    Soha, ki van zárva.
  • Hydroceph
    Egyéb.
    Sosem próbáltam és valószinűleg nem is fogom.

Miért nincs olyan válasz, hogy "Nem érzem, hogy rá lennék kényszerülve?"
  • DJ Skyline
    régen volt egy két ilyen próbálkozás, de kb mintha nem is lettem volna regisztrálva az oldalon, így társkereső oldalas pályafutásaim általában egy hetesek se voltak. :D most már azt mondom, hogy soha
  • somdav95
    Dettó :D
  • Shifter
    Egyéb.

leszarom az ilyen oldalakat :D kapásól 1et sem tudok :D
  • ba32107
    Egyre lejjebb csúszik a véleményem rólad
  • Rundstedt17
    flame.