127612
-
Naív vagy :) -
Rundstedt17 #30518 Na és ki adja meg nekik a lehetőséget erre?Ha így nem kellenének senkinek megváltoznának elhiheted....de a helyzet nem ez -
extramagascsaj #30517 Gondolod,h ők nem isznak, és nem dohányoznak? -
Rundstedt17 #30516 Nem beszélek összevissza.Az "üresfejű cicababa" miatt nem lesz tüdőrákom vagy azt alkohol szagtól sem kell felfordulnom....szóval a dohányos aki közterületen fujja a pofámba a füstjét jó hogy nem bírom...a másik igen mert ha megállnék az is lehet megölnének mert egy csapda.itt szabolcsban a romák kedvelt módszere hogy sérültnek tettik magukat aztán ha valaki megáll segíteni leütik,kirabolják...szóval..failed -
extramagascsaj #30515 nem :D
sry...kicsusszant
ha vki nagyon felidegel (lásd Rundstedt), akkor a nyomatékosabb kifejezés érdekében így is tudok fogalmazni
nade akkor másképp:
Sokkal több lehetőséget látnak magukban, mint azok a lányok, akik csupán az attraktivitásukat kihasználva élősködnek másokon. Nem érzik azt, hogy csupán a fizikai megjelenésük teszi értékelhető/szerethető emberré őket.
Így jobban tetszik? -
Rundstedt17 #30514 na erre mondtam hogy közönséges
-
Soha, ki van zárva.
Eddig se tettem -
én a budapesti lányokkal nem tudok közös hullámhosszra kerülni, msn partnereim közül a lányok pl csak vidékiek. teljesen máshogy viselkednek 17-18+ évesen, mint a pesti társaik. hugomnak sok barátnője van (jó, barátnő, szóval lány haverja, mert tudjuk milyenek a lány barátságok, addig élnek amíg kölcsön adjuk a másiknak a ruhát, hajszárítót, de ha már nem kapjuk vissza, akkor "öri hari" :D), de egyik sem az az egyéniség, mindegyik ugyan olyan. szépek, de semmi különlegeset nem találok bennük ami megfogna. lehet mert nem ismerem őket eléggé, de így első blikkre semmi extra. minden hétvégén, vagy második hétvégén buli, menjünk el a Mammutba, Westendbe, stb. szerencsére hugom azért nem ilyen, 2+ éves kapcsolata van, szóval nem áll le minden gyökérrel, vannak céljai, az más kérdés hogy még kicsit lütyő, meg éretlen, de hát mit várjak tőle, miközben 17 és fél éves, majd felnő. -
Louis Cyphre #30511 A barátnőid is ilyen szépen beszélnek? -
ba32107 #30510 Gondolom nem tűnik fel, hogy összevissza beszélsz......mindig arról szövegelsz, hogy akik eljárnak kocsmába, vagy ne adj isten dohányoznak, azok a világ fertői, de egy ilyen üresfejű cicababa az oké? Máskor meg arról beszélsz, hogy te milyen erkölcsös és igazságos vagy........aztán a segítségnyújtásos kérdésnél pedig közölted, hogy te bizony továbbmennél szó nélkül......hát no komment
-
extramagascsaj #30509 ő azt szereti,ha kihasználják, hülyének nézik, és lehúzzák pénzzel :DDDDDDD -
honnan tudod, hogy téged nem használ ki, ha már azt kihasználja a szépségével, hogy ne dolgozzon? :) -
extramagascsaj #30507 Én az ilyen lányokat semmibe sem veszem. Nem érnek lószart se.
Vannak nagyon csinos, nagyon szép barátnőim. Mind tanulnak, dolgoznak; mert többnek érzik magukat egy kibaszott próbababánál,vagy kurvánál. -
Tiszta szívből kívánok neked egy.... sőt az összes üres fejű barbie babát. Viheted az összeset, csak vissza ne hozd őket! Zárd be őket a vitrinbe el ne szökjenek! :D -
Rundstedt17 #30505 értem én hogy mire gondolt de azok a befogott vidéki lányok olyan közönségesek..... -
Soha ki van zárva
LOL INTERNET -
Rundstedt17 #30503 Tudod mint ahogy mondtam akinek nem tetszik az kerülje az ilyeneket...nem kerülöd?jah hogy általába az igazán jó csajok ilyenek...amúgy meg akár hiszed akár nem igenis van eszük jól tudják hogy szépek és ezt kihasználják hogy ne kelljen dolgozniuk.ennyi.
én sem dolgoztam még,mindent megkapok szülőktől tehát még jó hogy nem várok el ilyesmit a csajtól:D -
na jó, de valakinek a házimunkát el kell végezni. meg a gyereket majd nevelni, és egyik sem abból áll sajnos, hogy a patyolat tiszta padlót kell egyszer nevdes viledával áttörölni. :\ gondolom arra gondolt itt Molnibalage, hogy a vidéki lányok jobban be vannak fogva a házimunkába, mint a pestiek, meg jobban megvannak fogva. tehát nincsenek úgy annyira eleresztve, hogy na akkor csinálj amit akarsz. -
Rundstedt17 #30501 szerintem meg ne,feleljen meg nekem ami azt jelenti mindig nézzen ki jól:D....a munka vagy a gyerek csak elrondítaná:D -
Nem. De az, hogy szó szerint szart sem csinálnak, csak vihognak azér az egy vicc. Én már 16 éves koromban dolgoztam, mert kellett a pénz. Fektén. 16 évesen 3.20-kor keltem.
Nem ilyen szintű dolgot kérek, de az nem árta, ha érezné az élet súlyát is néha. Felelősség? Kötelesség? Jelentetnek ezek számodra valamit?
Én is viszek valami a kapcsolatba meg ő is jó eseten. Sok csaj a testén kívűl nagyjából semmit nem visz. Gyakorlatilag egy kurvának is felfogható így, csak drágább, mert kéreti magát és még elvárásai is vannak. Egy kurvánál nincs igazán. Odamész, fiztesz és kapsz valamit. Az ártól függ, hogy mit. De ő legalább nem vágja be a hisztit és nem felétlenül vannak illúzió az életről.
-
Rundstedt17 #30499 a szépség is ugyanolyan tőke mint a tudás mindegyik mulandó.... -
extramagascsaj #30498 te bajod, ha paranoiás vagy...nem az enyém -
extramagascsaj #30497 Sztem meg igenis elmehetnek dolgozni...nem kell otthon mereszteni a picsájukat a nagyvilágba...azon kívül,h szoli meg műkörmös,meg buli...azon kívül is van ám élet!
Egy nőnek is legyenek céljai...tanuljon, dolgozzon...próbálja meg kihozni magából a maximumot. -
Vegas #30496 egy talicskával?
-
Rundstedt17 #30495 pedig nagyon úgy lehetett kivenni... -
extramagascsaj #30494 ha lehetne én is vennék még... -
Rundstedt17 #30493 felőlem dolgozhat ha akar,de nehogy már felháborodjon valaki rajta ha nem akarnak.Ha valakinek ez nem tetszik akkor kerülje az olyan nőket és ne akarja már megszabni hogy ők mit akarnak.... -
extramagascsaj #30492 te normális vagy?
nem azt mondtam,h okos vagyok...nem azt h minden más nő hülye...
csak egyszerűen azt közöltem tényként, h észt nem lehet venni
ennyi -
extramagascsaj #30491 úristen
hol élsz te?
nem nehéz a bunkós bot a kezedben?
kérlek...ez nem a kőkorszak!
attól h egy nő jól néz ki, gyereket szül/nevel, miért ne dolgozhatna...?
amúgy ebben a szar gazdaségi helyzetben meg gondold meg kétszer is,h egy család egy keresetből h él meg? még kettőből is alig,ha a nagy átlagot nézzük!
-
Rundstedt17 #30490 "az észt meg nem veheti meg boltban"
hm nem kicsit vagy el telve magadtól......
-
"A zasszonynak a konyhában a helye, a gyereknek meg kuss a neve"
-
extramagascsaj #30488 Na igen. Van egy mondás -ránk, mert én is közéjük tartozom- a vidéki lányokra: Azért jók a vidéki lányok, mert nekik olyan szart nem tudsz mutatni,amit még ne láttak volna.
Anno engem is nagyon elkapattak a szüleim; de aztán sok olyan dolog történt a családi életemben, meg az életem más területeim is, amik megtanítottak arra,h minek mi az értéke, mi az ára.
Azok a lányok, akikről te is írtál...függetlenül attól,h hol laknak -mert vidéken is sok ilyen van sajnos- olyan a gondolkodásmódjuk, h ha nem mozdulnak meg, semmit nem tesznek...gondolkodni is megeröltető, akkor is megérdemlik a luxust.
Én azt mondom,h éljenek így...de ők fogják jobban megszívni...mert nekem már van rutinom a szar helyzetekben...de ők meg bele fognak bukni, és igen nagy pofonokat fognak kapni még az élettől, amit nem fognak tudni kezelni...(és nem lesz örök életükre vki a hátuk megütt, aki löki őket előre...és ugye a szépség is mulandó...az észt meg nem veheti meg boltban) -
Rundstedt17 #30487 mégis mit vársz be legyenek fogva dolgozzanak reggeltől-estéig mint régen?jah akkor meg az lenne a bajod hogy nem elég szépek,elég ha meg nézzel akár egy 30 éves fotót és a lányokat rajta,tiszta fejletlen koplalt agyondolgoztatott arcok figyelnek rajta....szóval szerintem a nő feladata hogy nézzen ki jól és nem a munka -
Pesten is ugyanez a helyzet és a pestközeli helyeken is. Nem nagyon van szórakozóhely.
Szerintem a vidéki csajok valahogy jobban látják a témát, hogy az élet milyen. Nincsenek akkora illúzióik és elvárásaik amennyira látom. Reálisabban gondokodnak.
Mondhatnám azt is, hogy a pesti picsák - már elnézést, de van akire ez igaz - el vannak kényeztetve. Igazi házi vagy ház körüli munkát, lehet hogy sosem láttak. Lehet, hogy még a munka is ismeretlen fogalom számukra fiatalon. -
extramagascsaj #30485 kinek a pap, kinek a papné...nekem a fia :D
nekem eddig pozitív tapasztalataim vannak a netes társkereséssel kapcsolatban
-
ahhoz képest elég sokan élnek ezzel a lehetőséggel, amúgy tetszik a hasonlat a végén. :D -
nekem mindegy, hogy hol nem tudok ismerkedni. :D sosem voltam az az ismerkedős típus, mindíg is nehezemre esett ismerkedni. a társkereső oldalra sem magamtól regisztráltam igazából, addig mondták míg rávettem magam, felmentem egy oldalra, nagy nehezen feltettem magamról egy képet (mert amúgy nem szívesen), de láttam hogy nem igazán fog ez menni, úgy hogy azzal a lendülettel töröltem is magam. -
extramagascsaj #30482 te így érzed
más meg úgy,h nem akar egyedül megrohadni -
Hydroceph #30481 Haha! Idősebbeknek mindig ottvan a kocsma!
Amugy nem vagyok egy szegyenlos fajta, de az, hogy feltegyem a pofam egy oldalra es varjam hogy valami csaj "jelentkezzen" az már gyász nekem nagyon. Az ilyesmihez pofa kell. Mintha egy turkaloban lennék vmi kilora elviheto szar. -
extramagascsaj #30480 Megértelek.
Mondjuk állítom,ha nem Pesten élnél, hanem itt punnyadásfalván, ahol pl. én...meg ugye még elég sok ember...akkor másképp gondolnád.
Egyszerűen nincs hely és idő ismerkedni vidéken. Nincsenek már normális szórakozóhelyek (a korosztályunknak...meg az idősebbeknek végképp nem).
Aki nem szereti a füstös diszkót tele 12-17 évesekkel...annak nem túl sok lehetősége marad...