127612
-
Nem valószínű. -
egyéb. -
van barátnőd???:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
na pihenjetek kicsit az új ötletekkel kapcsolatban -
Katarina 60 #30555 Ezzel csak az a gond hogyha mindig jól néz ki,akkor más pasiknak is tetszik.Úgy hogy ringbe kell szállnod hogy megtartsd.Mert lehet a másik pasinak még több pénze van.Úgy hogy az elkényeztetett,jaj letörik a műkörmöm csajok.Lehet hogy sokszor Celebnek mondják őket,de szerintem úri kurvák.Mindig olyan pasihoz csapódnak akinek van mit aprítani a tejbe.Ha neked ilyen lány kell valószínű nem sokáig örülsz majd a Barbidnak.Mert úgy kisemmiz hogy mehetsz a híd alá,mert lehet hogy buta,de meg van a magához való esze.
-
Hydroceph #30554 xD -
Vagy a plázacicáival .... :) -
tenyleg faraszto a hulyeseged, igazan leszokhatnal mar SGrol...menjel a kis steril vilagodba es beszelgess a kepzelt barataiddal ;) -
Rundstedt17 #30551 jah értem.csak jó meg csak rossz van.oké ha te mondod. -
hagy kérjem már meg a kedves közösséget, hogy komolyabb kérdéseket küldjetek már be. mostanában nagyon sok az elutasított kérdés, mert: 1. kretén kérdés, 2. volt már vagy 2x-3x. tehát használjuk az archívumot, vagy a gyűjtőhelyet, hogy nincs-e, vagy nem-e volt már ilyen kérdés. az idiótaságok meg felőlem mehetnek, azok vagy leszavazódnak, vagy mi utasítjuk őket el. köszönöm -
Rundstedt17 #30549 ok. -
Rundstedt17 #30548 flame? -
zavar, hogy picsahülye vagy. igen, személyeskedek. -
extramagascsaj #30546 úristen
na jó...befejeztem :D
nem tudom melyik bolygóról jöttél...de nagyon eltájolt a kis iránytűd...
nem is egy nyelvet beszélünk...de azt hiszem nem is akarom megérteni amit mondasz, mert csupán elborzasztanak a primitív gondolataid... -
És nem gondolkozol el azon esetleg hogy te látod szarul a dolgokat?? -.- -
-
extramagascsaj #30543 :D
rendben -
Rundstedt17 #30542 zavar hogy csak feketén fehéren láttod a világot....pedig van szürke is. -
Rundstedt17 #30541 jóh akkor óvodás módszer te vagy a hülye.ennyit erről. -
extramagascsaj #30540 Akkor hát grat. :D -
extramagascsaj #30539 Én bocsánatot kérek érte,ha úgy fogalmazok,hogy ez mást zavar...megtettem.
Átfogalmaztam, de attól még #30532 -
Rundstedt17 #30538 ha igen is az kölcsönös. -
Rundstedt17 #30537
-
Rundstedt17 #30536 ??????????????????????? -
Rundstedt17 #30535 ő maga ismerte el. -
te valami elbaszott álomvilágban élhetsz...
komolyan amiket itt a nőkről irkálsz, ezt már régebb óta figyelem...
te, ez a női nem...veszélyesek? harapnak? -
Rundstedt17 #30533 stop.személyeskedés. -
Hydroceph #30532 Te teljesen hülye vagy. -
Gratulálok ehhez a kijelentéshez. Én iknább szégyelném magamat a helyemben...
A barátnőid is ilyen szépen beszélnek?
Miért is? Nem mondott semi csúnyát. Ez még simán belefér.
-
kívánom, hogy olyan nővel akadj össze, akit majd egész életében el kell tartanod...bár, ha te sem dolgoztál még, akkor ez így érdekes lesz
-
extramagascsaj #30529 Lehet olyan. Tény.
Már meg ne haragudj, de sztem azok a lányok,akik csak és kizárólag a külsejükkel törődnek, és a shoppingolás,buli, meg pasizás teszi ki az életüket, de tanulni/dolgozni nem ízlik...azok szted nem felületesek?
Ha te úgy gondolod, hogy ők nem használnak ki másokat,h meglegyen minden,amihez szoktak...akkor gyanus,h nem én élek mesevilágban, hanem te. -
Rundstedt17 #30528 nem várom el de senki ne szóljon le ha nem tetszik ez a fajta viselkedés és bunkóságnak minősítem -
Rundstedt17 #30527 nem,te mesevilágban élsz.a szép az csak rossz lehet meg csak ki akar használni,ez nem így van pedig egy átlagos is lehet olyan.... -
extramagascsaj #30526 feltehetőleg mert jól esik neki?!
ne várd el az emberektől -főleg ismeretlenektől- ahogy úgy éljenek,h neked tetszik...mert akkor igen szomorkás egy életed lesz
ha nem tetszik vmi, akkor te is arrébb tudsz menni,nem? -
Rundstedt17 #30525 buszmegállóba,állomáson miért ül oda és fogyaszt el több szál cigit,1 liter sörrel az egyetemben? -
extramagascsaj #30524 de ezek a lányok szerinted mit csinálnak veled? -
Rundstedt17 #30523 ezt nem mondtam. -
extramagascsaj #30522 egy intelligens ember megkérdezi a másikat,h zavarja-e ha rágyújt
(soha nem gyújtok rá,ha a velem lévőt ez zavarja)
az meg mondjuk sztem nyilvánvaló,h ha szórakozóhelyre mész,akkor a te kedvedért az összes dohányos nem fog kimenni az utcára cigizni -
Rundstedt17 #30521 hát ez igaz,kb egyszerű lények:D.mondjuk ilyen alapon a férfiak barátsága meg közös "bebaszásból áll,meg paszmegelésből" -
Rundstedt17 #30520 mindenkit elítélek aki a pofámba fújja a füstöt,magyarán a közelembe füstöl