127612
-
Nem.Te vagy finnyás. -
De ocsmányak vagytok...
-
Belefolyhat,csak legyen nálad szívószál. -
és ha nem folyik bele a köldökbe. -
Márminthogy akkor zavar,ha te nem mész át rajta?:D -
Az semmit sem ér,ha nem csapják szét fapapuccsal. -
engem taszít ha egy lány ittasan eljátsza az affektáló kúrvát és végigmegy rajta egy fél társaság :D -
Fbn Lx #30592 szeretem ha a mellemre szarnak -
Fordítsuk meg. Mond, hogy szerinted mi a vonzó és meglátjuk, hogy ki ért veled egyet. -
clio1616v #30590 neked lehet...
Mondj egyet ami taszít, van egy olyan érzésem, hogy nekem arról pont az lesz a véleményem, hogy vonzó. -
Első opcióra szavaztam. És nem vagyok megelégedve
-
Nem valószínű. -
A jól kinézés egy dolog. Az "ára" meg egy másik. Egy nőnek nem csak a külseje lehet szexi, hanem a viselkedése is. Viszont egyes viselkedés formák kifejezetten taszítóak. -
dx #30586 Nem valószínű. -
jaja, én is igy látom, bár azért kérdeztem hogy van-e barátnője, mert tetszik a nőkhöz való hozzáállása abban, hogy a nő dolga az hogy jól nézzen ki:DDDD
(komolyan ne vegyétek ám, csak azt hittem ez leesik valakinek) -
Egyéb.
Maximum kurvát keresnék neten. Vannak erre sokkal jobb helyek is :) -
Fbn Lx #30583 én is mindig mindent megkaptam, de én tudom, hogy nem kellett volna.
azért érezném magam egyedül életképtelennek. -
Fbn Lx #30582 lol :D As -
Fbn Lx #30581 he?
ezt meg honnan a picsából vetted.
láttam már nem egy 30-40 éves fotót, és a nők akkor is igényesen néztek ki, csak más volt a stílusuk. Ma az nem jönne be, mert ugye öltözködés meg hajstílus megváltozott, de igenis akkoriban igényesek voltak. -
Fbn Lx #30580 egyéb: lehet hogy próbálkoznék ha nagyon el lennék keseredve és nem lenne senki, de úgysem érnék el vele semmit. -
clio1616v #30579 jó -
persze ahhoz az kell, hogy a közösségnek is tetszen, visszarakom elbírálásra, aztán meglátjuk, hogy milyen véleménnyel van a közösség róla -
nekem semmi, max annyi hogy volt már, ha van ott megjegyzés. én a Veres-e a pinád, és hasonló kérdésekre gondolok, meg a sorozatosan elutasított kérdésekre, amik már egyszer voltak. igen, voltak olyan kérdések amik ténylegesen voltak, és mégis bekerültek, de azok kb tavaly nyár elején kerültek be elsőnek, azóta meg eltelt egy kis idő, több lett a szavazó, és gondoltuk akkor menjenek be mégegyszer az érdekesebb kérdések -
töröltem őket. mondjuk a lézerpuskás annyira nem rossz, szerintem mehetne egy lazább napon. :) letilottam már a beküldést akkor mikor írtam a #30556-os kommentet -
clio1616v #30575 A mit jelent neked a szexel mi volt a baj? -
Az ilyenket nem elutasítani kellene, hanem törölni. Minek legyen ott, még csak nem is vicces... Tedd már meg, az én gépem beszart, nem a sajátomról vagyok, most nem foglalkozok ezzel. Amúgy régóta gondolkozok azon, hogy le kellene tiltani az új ötletek beküldését, semmi értelmes nincs, simán mehetne egy kis pihenő idő, ha nem állnak le. -
clio1616v #30573 Megtettem már, de nem akkor találtam meg amikor kerestem, hanem amikor már nem. ^^ -
Már megtettem.
És sikeres volt. ^^ -
Hydroceph #30571 szakadtam rajtuk -
de komolyan ennyi fasságot:D -
"szerintem meg ne,feleljen meg nekem ami azt jelenti mindig nézzen ki jól:D....a munka vagy a gyerek csak elrondítaná:D"
"értem én hogy mire gondolt de azok a befogott vidéki lányok olyan közönségesek....."
Nem tudom,hogy ezeket komolyan is gondolod,vagy viccnek szánod,de ezek után meg kellett néznem a korodat,mert a kijelentéseid alapján 10-14 éves kisgyerekre asszociáltam. Megdöbbentő,hogy vannak ilyen gondolkodású "felnőttek" is. Bár engem nem zavar,csak az ilyenek miatt járnak a plázacicák a fellegekben. Trendi párkapcsolat. A pasinak mutogatni kell a nő,a nőnek pénzmag a pasi. Szerelem,érzelmek már divatjamúltak...
-
Hydroceph #30568 vagy épp a szomszédod -
Próbáltam már többször is , szerintem nem gáz.. volt olyan csaj akivel barátok lettünk és a mai napig jóba vagyunk de volt barátnő is.. csak akkor rossz mikor olyannal ismerkedsz meg aki az ország másik felében van.. -
nem valószínű -
jaja énis azt néztem, nagyon kész :D -
a hülyék megtámadták a kérdésbeküldő oldalt
-
Ő írta,hogy mindent megkap,nem kell semmit tennie,most mit várunk tőle akkor. -
Nem vagyok egy macsó, meg nagy csajozó, de Rundstedt barátnuk nőtémában nagyon el van tájolva szerintem. -
meglátjuk még, az nekem is bejön valahol. :D majd ba32107-tel meg Abilityvel megszakértjük -
szerintem a lézerpuskás jöhetne :DDD