127612
-
Ülve gépezek, de filmet nézni fekve szoktam -
ülve, ofkóz -
Rundstedt17 #30637 netezni azt ülve.
játszani,filmet stb nézni fekve.
tehát inkább fekve,lusta vagyok -
Rundstedt17 #30636 Nem gyenge az idegrendszerem:D -
Rundstedt17 #30635 Türelmes ember vagyok és tűrőképes:D. -
Egyéb pozícióban.
Lecsúszok a fotelba és ilyen félffekvőülő pózba :D -
"deszkáscipőt hord :DD"
az úgy néz ki mint amit az oviba csinálnak fogpiszkálóból meg gesztenyéből embert... 2 nagy gesztenye láb 2 fogpiszkáló láb... amúgy az jó néz mi de mikor cső gatya van rajta és úgy deszkás cipő az LOL :D
amúgy engem a műkörmös pinák tudnak megőrjíteni :D -
ülésfekvésbe fekszem a széken, lábam meg az asztalon. -
pista89 #30631 Ülve természetesen. -
kocsmában pókergépezni állva... ja, leírás?... otthon nincs játékgépem
-
Ülve természetesen. -
Ülve természetesen.
-
Ülve természetesen. -
Ülve gépezek, de filmet nézni fekve szoktam.
Állva? Azt megnézném
-
Ezzel teljes mértékben egyetértek!
Mondjuk ha Rundstedt17 kifog egy ilyen virnyákolóst lehet, hogy annyira megzakkan, hogy puzi-e lesz belőle... -
ilyet hamar fox találni, túl sok van belőlük...sajnos.
-
Még szűz, de már jól tud főzni?!?!? Az egy vénlány
-
Hydroceph #30622 "legyen nagyon szép és TÉNYLEG NAGYON"
Szerelmes voltál e már?
"hisztizzen sokat,anélkül nagyon hamar meglehet unni,szeretem ha folyamatos figyelmet igényel vagy besértődik minden apróságon"
Szerintem még barátnőd sem volt. Eleinte teljesen jó, aranyos, és ja, amig a "fellangolas" ottvan benned, addig kurvajo, hogy "figyelmet" igényel, egy ido utan meg szetbassza az agyadat az ideg, hogy minden apro kis faszágon vinnyog. -
Rundstedt17 #30621 fúj a bő nadrág:D
nekem egyszerűbb elvárások:
legyen nagyon szép és TÉNYLEG NAGYON:D
legyen nálam butább,természetesen:D
hisztizzen sokat,anélkül nagyon hamar meglehet unni,szeretem ha folyamatos figyelmet igényel vagy besértődik minden apróságon:D -
Rundstedt17 #30620 haha csaj hiszti nélkül?:D.az érdektelen,tiszta unalmas. -
Rundstedt17 #30619 na ez szép végre valaki érvekkel.
"értem én hogy mire gondolt de azok a befogott vidéki lányok olyan közönségesek....."
ez alatt az értettem nem bírom az olyan csajokat akik férfivá válnak viselkedésben,idejük nagy részét inkább férfiakkal töltik,átveszi az átlag stílusukat paszmegol meg hasonlók.ez visszataszító,ez a KÖZÖNSÉGES.
idézet tőled:
"csak az ilyenek miatt járnak a plázacicák a fellegekben."
haha,nézz már magadba ha jól néz ki a csaj leszarod hogy mennyire plázacica-e vagy sem...szóval ez szenteskedés.
-
Rundstedt17 #30618 bárki kisemmizhet ha nem használod az eszed. -
Rundstedt17 #30617 azta de meg aszontad
-
Rundstedt17 #30616 ne gondold hogy én olyan zokni vagyok mint te.
-
ba32107 #30615 Amit az öltözködésről írtál, az tetszik. Épp tegnap láttam egy ilyen csajt, és hát nem nagyon tudtuk levenni róla a szemünket :D
#30609: bő nadrág? Az miért jó? Nem látsz semmi formát, nekem az éppen egy turn-off -
Hydroceph #30614 ja -
Az van. Tehát ez van. És akkor így állunk. -
Hydroceph #30612 ja -
No input file specified. -
Hydroceph #30610 "hordjon bő nadrágot! imádom, ha egy lány deszkásnadrágot / deszkáscipőt hord "
Lehet gáz, de ez nekem (is) baromira bejön, valami gecipici toppal:o -
Fbn Lx #30609 az én kikötéseim:
legyen szűz ( :DDasd )
legyen okos ( de pont 0.1%-kal butább, mint én, hogy fölényben lehessek!)
legyen szerény, és soha ne hisztizzen
tudjon jól főzni
legyen geciszép
...
...
és a legperverzebb:
hordjon bő nadrágot! imádom, ha egy lány deszkásnadrágot / deszkáscipőt hord :DD -
hmmm, nekem nagy kikötéseim nincsenek, cska a szokásos, h ne legyen ribi, inkább szerényebb /kinézetű/
de a legjobb: ha szereti a motorokat/autókat:) -
clio1616v #30607 halkan megjegyzem, nem fogsz olyan nőt találni, mert nem összeegyeztethető a gondolkodásukkal
amúgy majdnem teljesen pontosan leírtad mit akar a férfi és mit nem, de ez nem így működik
ha csak az alsó lenne igaz egy nőre egy két hétnél tovább nem kellene, és ez a lényeg
a hiszti nagyon fontos, akár naponta többször, annál vonzóbb nincs és a sikerélmény amikor megnyugtatod :P
majdrájössz... -
És egy nagyon kicsit becsípettben? Azért az ittasságnak is vannak fokozatai.
Ha egy srác két sör után jófej és aranyos lehet és oldónak a gátlásai akkor ez egy nőnél, ne legyen már rossz pont szerintem. A sör helyett lehet bármi más is. pl. bor, kevés rövid, tökmindegy. Én nem látok ebben semmi kivetnivalót.
Az nem vonzó, hogy már dülöngél, lehány és azt sem tudja hol van, amtől csak csillogó tekintet és piros pofika lesz azzal nincs baj szerintem.
-
clio1616v #30605 egy lányról volt szó, nem a lányról -
Fellengzős? Az utóbbi pár napbat te írsz olyan hangnemben, hogy rád sem ismerek...
Jó.
Agyonszolizott ráncos p.csa = Pénze és ideje az van, de esze az nincs, hogy belássa mekkora állatságot csinál.
Lehúzós hiszits rinya picsa = Mindenben és mindenkor álljál rendelkezésre egy füttyszóra. Övé az egész világ, te csak azért vagy, hogy az ő igényeit elégítsed ki, főleg anyagilag. Te ezért cserélbe szart se várj, de azért szédít és hitehet. Rózsaszín műköröm, ahogyszolizott bőr és vakítóan szőke vagy hidrogénezett haj már csak a bónusz pálya. Természetesen igazodj hozzá mindenben.
Empátia teljes hiánya. Csak ÉN létzem szemlélet. Ha neki szar napja van, legyek teljesen megértő. Fordított esetben szó nem lehet erről.
A kedvesség és az etika teljességgel ismertelen egyen nők számára.
Dohányzás. Nálam ez nagyon negtív dolog.
Folyatassam még?
Mi a vonzó?
Normálisan öltözködik. Szinte nem mutat semmit, de mégis ott helyben rádjön a kangörcs. Ehhez még világbajnok testi adottság sem kell. Láttam már olyan csajokat akik szimplán az öltözködéssel és jól megválasztott szemüveggel és csini sapkával olyan csábítóan néztek ki. Mindehhez még párosul egy olyasfajta viselkedés ami nem kihívó, de mégis vonzó.
Képes az ég igényeimet is szem előtt tartani és a kedvemben járni anékül, hogy egyetlen szót is szólnék. Ez fordítva is igaz!
Nem hisztizik. Bírja az élet által rámért ütéseket. Nem mindig másban keresi a hibát.
stb. -
Fbn Lx #30603 ha nincs közöm a lányhoz vonz, ha ismerem a lányt, taszít.
ez egy ilyen dolog. :D -
nincs rosszabb egy részeg lánynál. egyszerűen megalázó és undorító ... szerintem :D
-
clio1616v #30601 éngem meg vonz, na tessék ^^ -
clio1616v #30600 tudod mikor dolgozok helyetted, te fellengősködtél, hogy így a viselkedési formák meg úgy
írd le