127612
  • zsutyesz
    Elég jól elvagyok, köszönöm.

• bogyoka
    Elég jól elvagyok, köszönöm
  • Molnibalage
    És, ha mindenki így gondolkozna? Akkor te nem járhatnál sehova autóval... Special én meg nem engedhetem meg magamnak, de sokszor a körülmények is úgy hozzák, hogy ha még autó és jogsi is lenne, akkor sem. Pl. bulizáskor.

Nehogy már az legyen mérce, hogy te mit csinálsz. Nem annak kéne lennei, hogy esetleg ne kössenek belém orkok? Mellesleg amennyi tahó ÉS fakezű autós van az utakon...
  • BaliBoy
    Ideges / dühös / izgatott vagyok

Fűzök egy lányt és kiderült róla, hogy 178 cm magas. :S Egy kissé frusztrált vagyok. :S
  • clio1616v
    Hogyan véded meg magad? Lehetne a követketkező kérdés, fogalmazd meg.
  • clio1616v
    Amióta nem vagyok már egyetemista és dolgozok, megtehetem hogy autóval közlekedjek, azóta nem veszem igénybe a BKV-t hacsak rá nem szorulok, tavaly volt rá egyszer példa.
  • LordVenom
    A két új ötletet elolvasva rögtön azon gondolkodtam mire szavaznék...

"Szoktál-e verekedni, esetleg kezdeményezed is vagy csak megvéded magad, hovatovább nevelő célzattal alkalmazod, mint eszközt. "

Csak egy kérdés ezzel kapcsolatban. Többször kerültem verekedésbe,de mindig csak önvédelem volt. Az önvédelemnél nem néztem,hogy erősebbet verek,vagy gyengébbet. Megtámadott,és nem futottam el. Ebben az esetben melyikre kell szavazni,mert nem találom a megfelelő választ. A kérdésben felmerült a "csak megvéded magad",de a válaszok közt nincs.
  • Molnibalage
    Ez sokszor lehetetlen. Elég csak a BKV "szolgáltatását" igénybevenni...

• LordVenom
    Érdekes volt olvasni a pro,és kontra elveket,én valahol a kettő közt vagyok. Nem ütnék meg egy nőt SZINTE semmilyen körülmények között,de egy határvonalat tessék meghúzni.

"Ha egy nő mégis rámtámad, mert egy elmebeteg például, akkor megpróbálom elvenni tőle a kést és lefogni, hogy ne tudjon kárt tenni se másban se magában."

Ezt a szituációt azért megnézném élesben. Ellene vagyok a nők megütésének,de ha adódna bármikor az életemben egy hasonló eset,hogy egy elmebeteg nő meg akar szúrkálni,akkorát rákongatnék,hogy kómába esne. És talán nem is sajnálnám. Elnézést hölgyeim. ;)
  • Hydroceph
    "ha megüt az pláne jó érzés.
    Azért hisztizik, hogy megvigasztald, nem azért hogy rommátörd"

Reszben igaz, ha pofanvag egy kisebb balhenal, az "jo" erzes, foleg ha utanna eloadod leanyhalalat.
    Nekem egyszer volt, hogy asszony megtutott még "kapcsolatunk" elején.
    Elmagyaraztam neki, hogy hogy is mukodik, azota sem merte.
    Legkozelebb szo nelkul pofanbasznam.
    Sokmindenben egyetertek Fbn Lx el, ha én, az "erosebb" nem ugy probalom megoldani a dolgokat, hogy egybol utok, akkor elvarom, hogy O se. De ha mégis megteszi, akkor csapok. Ne csak nekem kelljen már tudnom, hogy hol van a kibaszott helyem, tudja Ő is.
  • G_ArchAngel #30749
    a simogatast egy keses tamadasnal viszont en is barokkos tulzasnak erzem:-)
  • clio1616v
    Ennyi, ha visszaütsz csak tovább hergeled, meg kell nyugtatni, lefogni símogatni.

Ő már végső kétségbeesésében támadt rád, mert azt érezte hogy az igazságérzetét máshogy nem tudja egyensúlyba hozni. Ezt neked kell szavakkal helyretenni, nem ütni még jobban csorbuljon az igazságérzete.
  • clio1616v
    Tudod mi a baj veled? A negatív látásmód. Kapásból a lehető legrosszabra készülsz fel. Nekem eszembe sem jut, hogy egy nő késsel rámtámad.

Az én elveimből nem következnek, amiket te tényként kezelsz.

Azt várom el másoktól, amit tőlem is elvárhatnak. (nem verekszünk)

Ha egy nő mégis rámtámad, mert egy elmebeteg például, akkor megpróbálom elvenni tőle a kést és lefogni, hogy ne tudjon kárt tenni se másban se magában.
  • G_ArchAngel #30746
    mas artalmatlanna tenni, mint megverni:-)
    elkapod a kezet, kicsavarod, de nem kell az allkapcsat szilankosra torni egy okolcsapassal...
  • Fbn Lx
    Rendben, stabil elveket úgysem lehet megingatni.
    A te elved az, hogy férfi semmilyen körülmények között sem üt meg nőneműt, az enyém pedig az, hogy férfi minden körülmények között megvédi magát, de alapjáraton sosem agresszív.
    hm... de ha tegyük fel egy nő (ez rohadtul ritka és kicsi rá az esély, szóval nem kell belekötni, csak feltételezés) kiskéssel, vagy bármi mással neked megy, és az életedre tör, akkor sem bántanád?
    Mert ha megvéded magad, ez alapján rombolja össze a fentebbi elvedet.
  • G_ArchAngel #30744
    np, en voltam felreertheto...
  • Fbn Lx
    ez esetben bocs, nem szóltam.
  • Dick Riddick
    Dehogy hülyeség!
    A nő gyengébb nálad testileg és lelkileg is. Lehet hogy megfordul az ember fejében hogy visszaüssön, de akkor is egy nőről van szó. Otthagyod, lenyugszol, és utána hideg fejjel meghozod a helyes döntést.
    És bárhogy csűröd-csavarod, FÉRFI nem üt meg nőt.
  • G_ArchAngel #30741
    Gyereket?
    Azert mert legyerekeztem, nem azt jelenti, hogy fiatalabb volt mint en..., kb. 5 evvel idosebb...
  • clio1616v
    Arra kérdeztem rá, hogy a verekedést haszlája-e valaki mint álláspontjamegerősítéséttámogató eszközt.
  • clio1616v
    Én vagyok a kérdés megalkotója és nem érdekel a speciális eseted, nem az volt a célom hogy a te viselkedésedre rákérdezzek, arra ott az utolsó pont, ha nem tetszik verj meg.
  • clio1616v
    A véglegesben átírtam, Egyébre ;)
  • Fbn Lx
    Igen?
    Nem disztingválok, ha ütnek, megvédem magam.
    EZ nem egy opció? Neked sincs sok eszed :)
    na jó, ezzel nem érdemes tovább foglalkoznom.
  • Dick Riddick
    Ebben tényleg igaza van, hiányzik a "Ha megütnek, visszaütök" opció.
  • sambauer
    elég szűkös a választási lehetőség, önvédelem lehetősége pl. ki is van hagyva.. Meg ez a "nem értem a kérdést", mi ez ? :D
  • clio1616v
    mert a tiéd az nem egy opció, majd kifejted az egyébben
  • Fbn Lx
    ha odáig fajul a dolog, hogy megüt, szerinted mivel lehet még rá hatni? Hagyd már a hülyeséged...
    Pofon általában már az észérvek után jön, nem az első pillanatban. Azok a nők, akik elég buták ahhoz, hogy agresszívak legyenek, amúgy sem híresek arról, hogy a logikát könnyedén befogadnák.
  • Fbn Lx
    gondoltam, hogy szándékosan kihagyod az általam felvázolt lehetőséget :))) ez aranyos.
  • DJ Skyline
    valami hasonló jellegű volt már "Szemtanúja voltál már annak, ahogy valakit megvernek? Téged vertek meg? Te vertél meg valakit?" de nem így erre kihegyezve, amit te írtál most, szóval felőlem mehet
  • clio1616v
  • clio1616v
    Egy hisztis nőnél nincs szexibb, ha megüt az pláne jó érzés.
    Azért hisztizik, hogy megvigasztald, nem azért hogy rommátörd.
  • DJ Skyline
    látom nagyon megy ez a téma most, ha valakinek van kedve akkor megfogalmazhatná egy szavazás formájában. és akkor megtudjuk, hogy a topikba járóknak mi a véleménye erről. jó, eléggé egyértelmű lenne szerintem, de lehet még érdekes ettől. pl "Mi a véleményed a nők bántalmazásáról?" vagy "Ütnél-e meg nőt?" és a többi lehetőség.
  • clio1616v
    Verekedős vagy-e?

1. Igen, bármikor ok nélkül is kezdeményezek
    2. Nem, soha semmilyen körülmények között
    3. Csak akkor ütök vissza ha gyengébb üt meg
    4. Csak az erősebbekkel verekszek
    5. Nemértem a kérdést
  • Dick Riddick
    Nem vezeted rá... Ez jó.
    Ha csak pofonnal tudsz hatni egy nőre, akkor valami nagyon nincs rendben.
  • clio1616v
    Utána a kiscsaj megint megüt ecetera ésatöbbi...
  • clio1616v
    Nem az.
  • DJ Skyline
    lehet ismét kérdést beküldeni

és ha kérhetem, akkor tényleg használjátok az archívot, vagy a gyűjtöhelyen a keresőt, hogy nincs-e / nem volt-e már ilyen kérdés. nagyon nagyon sok az elutasított kérdés, majdnem 310, és 155 az elfogadott / elbírálás alatt lévő kérdés. kb. fogjátok fel úgy, mint a topik keresőt. jó, nem jár érte büntipont, ha most olyan kérdés kerül be, ami volt már, de azért nem is véletlenül van a kereső a gyűjtőhelyen pl.
  • Fbn Lx
    Amire én gondoltam: Egy heves vita férfi és nő között. A nő ad egy pofont a férfinak. Én ezt szükségtelen agressziónak tartom, és egy pofonnal nem árt megtanítani, hogy ha én nem alkalmazok szükségtelen agressziót soha, legközelebb ő se alkalmazzon, mert kulturált emberek vagyunk. ennyi.
    ha erre nem vezeted rá, ezentúl is pofozkodni fog, mert azt hiszi, hogy megteheti.
  • Fbn Lx
    loool :D
    te hogy jössz ide a gyerekekkel, amikor te már törted el gyerek karját? kész röhej.
    Egyébként ha az az 50kg-os kislány pofonvág, kb. ugyanakkora erővel én is pofon vágom. Szerinted ez lehet hogy nem egál, de szerintem igen.
    kisgyerek meg jött már nekem, de az inkább vicces volt, csak leszedtem magamról. ha nem fáj, nem okozok fájdalmat, nyilván.
  • Dick Riddick
    Amire én gondoltam: Egy heves vita férfi és nő között. A nő ad egy pofont a férfinak. Erre a férfi visszaüt.
    Ezt gyáva dolognak tartom. Méghozzá nagyon gyávának. Fogja le az ütésre emelt kezet, hajoljon el, vagy hagyja hogy megüsse. De férfi vissza ne üssön!