127612
-
Ideges vagyok. -
A Sado-Mazo nem az én műfajom. :)) -
igen, ez így van. -
clio1616v #30796 Na jó, másképp fogalmazok, annyira szeretik azt aki veri őket, vagy csak félnek otthagyni, hogy inkább tűrik a verést vagy elnézik, hogy a gyerekeiket is bántsa a párjuk.
De az igazságérzetemet kevés dolog van, ami ennél jobban bántja. -
biztos vannak.
-
clio1616v #30794 Amúgy biztos vannak nők akik szeretik ha verik őket. De azt tőlem nem kapják meg. Ennyi a történet lényege :D -
Na ez az. Így kell ezt csinálni! :D /Nincs itt sértődés./ -
Fáradt vagyok, mert kb. 3 órát aludtam. De ilyen opció nem volt, úgyhogy az "elég jól elvagyok"-ra nyomtam. :) -
clio1616v #30791 Értem mit akarsz mondani :)
De azért remélem nem sértődtél meg, mert agyonverlek és levágom a fejedet. ^^ -
Barátok között ennél még cifrábbakat is mondunk. :)
Nem mondom hogy követendő példa, de hogy sok humor forrása, az biztos.
Lényeg a lényeg, ezek csak szavak, nincs semmi alapja.
A nő tabu. -
én naponta mondom
-
clio1616v #30788 Még soha nem mondtam senkinek hogy kinyírom vagy megverem még viccből sem.
Ne haragudj hogy komolyan vettem, de nem figyeltem ezekszerint hogy viccelsz. Azon valahogy nem tudok röhögni ha elképzelem a haverjaimmal, hogy egy nőt megvernek, de nem csak nőt bárkit.
Ez abból fakadhat, hogy másoktól azt várom el amit magamtól, az pedig ebben az esetben az, hogy nem mondok ilyet senkinek még viccből sem. -
Ember, olvass már vissza!
Olvasd el miket írtam. Éppen én kardoskodtam amellett hogy nem szabad ütni.
Ennél világosabban nem tudom leírni hogy a #30775-ben ezek viccelődő kijelentések voltak, semmi több.
Még sosem mondtad egyik barátodnak sem hogy "kinyírlak ha bejössz sáros cipővel" ? És megtetted? vagy komolyan gondoltad? Dehogy.
Úgyhogy értelmezz mielőtt válaszolsz. -
clio1616v #30786 Ha nem tudsz tenni ellene, fogadd el. -
clio1616v #30785 Nem vezetek félig piásan. Szilveszterkor egy korty pezsgő után vezettem, ez volt a legalkoholosabb állapot amikor vezettem. -
clio1616v #30784 Ha egy csaj megaláz és hagyod, az a te bajod, miért kellene ezért megverni a nőt? Nem értelek.
Neked nem kötelező vele élned. Ez is olyan mint az előzés: csak egy lehetőség, nem kötelező. -
Teljesen átlagos, semmi különös. -
Teljesen átlagos, semmi különös.
-
Nagyon boldog vagyok, élvezem az életem. /új barátnő/ -
hiány, üresség...most már magányosan...
ilyenkor lemezjátszó be, Bikini bakelit (mp3ban is megvan de a bakelitnek feelingje van) fel...és had szóljon a Megüssem vagy ne üssem! :)
-
Beszélgettünk mi már korábban, azért írtam.
Néha nem támadnak téged, mégis támadásnak veszed.
Ennyi az egész. -
Nem sokat? Szóval (félig) piásan vezetsz és be is vallod? Jesszus...
Figyeltem a korábbi hsz-eidet. Mostanában eléggé agresszív lettél. Korábban nem ilyen voltál.
Szerintem inkább csak cinikus lettem. Vajon miért is? Pontosan a fenti beszólások miatt és az utóbbi idők eseményei miatt. Ez egy következmények néküli trágya ország. Nekem kell elnézést kérnem, ha rendet rakok ott ahol nem az én dolgom lenne.
-
Nagyon rossz kedvem van
elért az influenza T_T
-
depis -
Velem is megesett már hogy láttam olyan csajt, aki teljesen lealázta a pasiját, ok nélkül. Ilyenkor a barátaival összenézve csak annyit mond az ember: "Megérdemelne egy kiadós verést".
Nem viccből van feltételes módban, olyan mint amikor a kutyesz rossz fát tesz a tűzre, és csak annyit mond az ember: "Mindjárt agyonütöm ezt a kutyát!". Holott az életben nem emelnék rá kezet.
-
clio1616v #30774 Félreértések elkerülése végett a #30773 neked szólt. -
clio1616v #30773 A hangulatodat te alakítod olyanná amilyenné akarod, a kedvedet pedig nem, attól függ milyen a kedved hogy a hangulatod, milyen. A kedvedet ugyan elveheti valami környezeti változás, de az hogy mennyi időre az tőled, a hangulatodtól függ.
Éted? -
lord nihilus #30772 Kissé szomorú / depressziós vagyok.
megtetszettem egy lánynak, de az élőben találkozás rosszul sült el(tehát figyeljétek majd a híradót hídról leugrás miatt...) -
lehet, h hülye vagyok, de én ezt nem értem
-
clio1616v #30770 Ha rossz is a kedvem kis időre, azt veszed észre rajtam, hogy a hangulatom attól függetlenül jó. -
clio1616v #30769 guminőd vane ^^ -
sört hoz bontó nélkül -
clio1616v #30767 Mi az az ok amiért megérdemel egy nő verést? -
mi a különbség? -
Figyeltem a korábbi hsz-eidet. Mostanában eléggé agresszív lettél. Korábban nem ilyen voltál. -
Ha a testi épségem vagy az életem lenne veszélyben, akkor ha csak tehetném megpróbálnám lefegyverezni. Ha ez azzal jár hogy meg kell ütnöm, akkor megütöm.
De ez egy nagyon szélsőséges helyzet, egy női pofon azért nem veszélyezteti a testi épséget.
Azt is tudom hogy sok csaj van, aki úgymond "megérdemelné". Ettől függetlenül nőknek nem ütünk vissza. -
clio1616v #30763 Elégedett vagyok mindig azzal ami van. A hangulatom állandóan jó, de a kedvem változik. Rövid időre szoktam szomorú lenni csak, de max. fél órára. -
clio1616v #30762 Már megint feltételezel baromságokat, miért gondolkozna mindenki úgy mint én? De nem tudom neked megmondani, hogy akkor mi lenne.
Ha bulizni megyek is autóval megyek és nem olyan helyre ahol belémköthetnek, mert ott én nem érzem jól magam. Alkoholt olyankor nem iszok sokat.
Az a mérce nekem hogy mit csinálok, ez természetes. Neked meg a saját problémádat kell megoldani a saját mércéd alapján. Ez eddig neked nem volt világos? -
DIESEL DOG #30761 Elég jól vagyok, köszönöm. :) -
Hydroceph #30760 Teljesen átlagos, semmi különös