127612
  • Scottt
    Nem foglalkozok vele, átmegyek.

• ba32107
    Csak akkor megyek át a piroson, ha nagyon sietek, vagy pedig késő van, és közel - távol egy autó se. Ezekben az esetekben nem érdekel ki figyel, ha nem rendőr az illető :)
  • OrioN the S
    nem :D csak sietett valahova en meg utba voltam hirtelen ^^
  • poppe
    ha látom h biztonságosan át tudok menni, át is megyek. annyira kicsi már nem lehet a gyerek, ha egyedül közlekedik. nagyon sajnálom, ha a szülei nem mondták el neki világosan, h piroson nem mehet át...
  • zsutyesz
    beszóltál neki? :D
  • OrioN the S
    Miota az iskola elott a zebran elutott egy tanar (!!!:D) azota megvarom a zoldet. Neha van kivetel ,de ott is csak akkor megyek at ,ha biztonsagos.
  • nandorb
    Nem foglalkozok vele, átmegyek.

• gergobaby
    Alapból sem mennék át...
  • DJ Skyline
    egyéb
    nagyon változó nálam, hogy mikor megyek át a piroson és mikor nem. én általában olyan helyeken jövök megyek, ahol nagyon sok ember jön megy. tehát a zöldre várók fele elindul minimum, és nem oszt nem szoroz hogy most én is megyek-e velük, vagy nem. hogy most kisgyerekek is vannak ott, nem szoktam nézni igazából. alapvetően átmegyek a piroson, de csak akkor, ha látom hogy nem jön autó, vagy ha nagyon messze van. ha öcsém velem van, akkor viszont sosem megyek át, megvárjuk, míg zöld lesz.
  • LordVenom
    Alapból sem mennék át a piroson.
  • Molnibalage
    Csak késő este szoktam átmenni a piroson mikor nyilvánvaló, hogy 400 méteres körzetben nincs autó.
  • Carlos
    Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni.

Amúgy csak nagyon ritkán megyek át piroson. Néha ugyan átmegyek, ha közelstávon nincs senki.
  • chhaya #31068
    Nem nagyon szoktam átmenni a piroson, ha meg igen, akkor sem érdekel, hogy nézi-e valaki. Az a leggyakoribb, hogy spontán rohangálok át az út közepén, így meg van oldva a dolog.
  • zsutyesz
    mindjárt gondoltam, h jó...
    akkor válaszolnék: sz@rok az egyetemre :D
  • clio1616v
    ne vedd ezt biztosra, de a többség az most végzi az egyetemet vagy majd oda szeretne menni, ezért jó a kérdés
  • zsutyesz
    Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni. - néha előfordul, de általában nem megyek át piroson.
  • poppe
    gyalog a bogarak járnak... :D
  • zsutyesz
    Most mi a toszér' kell már előre kötekedni? Amikor nem tetszik a kérdés, vagy hülyeségnek tartod, akkor nem kell szavazni...ennyi.
  • zsutyesz
    diploma? itt a többség még a középsulit se végezte el...
  • clio1616v
    Olvasd el mégegyszer amit írtam. Gondold át mit jelent. Utána pedig ígérd meg, hogy ha közlekedsz akkor ott figyelmesebb leszel.
  • clio1616v
    Igen.
  • GregSB
    "Ha gyalog vagyok, nem megyek át a piroson. - Ezalatt azt értem, hogy ha piros van akkor nem indulok el, nem lépek rá a zebrára. Ha pedig villog akkor sietek átmenni, hogy ne zavarjam a haladni akaró autósokat."

Aha, szóval akkor egy külvárosi lámpás zebránál ott állsz kb 2 percet a pirosnál, amikor nem jön egy autó egyik irányból sem, csak mert piros a lámpa? Eléggé ráérős ember lehetsz :D
  • Darukezelő
    Nem csipás a szemed? "Átmész a zebrán, ha piros a lámpa...?" Te a zebrán mivel mész át? Autóval, motorral? Elég jól tolod. :)
  • clio1616v
    1. Ha gyalog vagyok, nem megyek át a piroson. - Ezalatt azt értem, hogy ha piros van akkor nem indulok el, nem lépek rá a zebrára. Ha pedig villog akkor sietek átmenni, hogy ne zavarjam a haladni akaró autósokat.

2. Ha autóval vagy motorral vagyok, hasonlóan teszek, nem indulok el piros lámpánál.

Így nem mutatok rossz példát sem.

De biztos nagyon elfáradtál és emiatt nem fog az agyad rendesen, én most ébredtem...

Holnapra fuss neki te is újra a kérdésnek, ja és sehol nem volt hogy gyalogosan közlekedsz, lehetsz akár biciklivel is.
  • DIESEL DOG #31056
    Igen, mindig beírom. Mint most is... :)
  • Darukezelő
    "nem mutatok rossz példát sem a saját autóban ülő gyerekeimnek" Mindezt gyalogos ként, értem én. Vagy várjál rájöttem. Te gyalog vagy, de a gyerekeidet húzod magad mögött egy autóban, és nem mentek át a piroson. :DDDDDD Vagy másik lehetőség, gyerekek állnak az autók sávjaiban, és várják, hogy zöld legyen a lámpa? Ha véletlenül átmész a piroson, mert már nem volt elég táv megállni, akkor meg kimorogsz az ablakon, hogy "Maradsz!" Na melyik a nyerő?
  • clio1616v
    Nem megyek át piroson, eleve ritkán gyalogolok, akkor meg nem a piros lámpán megyek át, mert tudom milyen szar az autósnak, ha a gyalogosok úgy kolbászolnak a zebrán, hogy piros nekik a lámpa.
  • clio1616v
    fuss neki mégegyszer a kérdésnek, szerintem én jól értettem a kérdést.

"Leírás: Piros a lámpa, de nem jön autó, épp átmennél, de látod, hogy egy/több kisgyerek várakozik a zöldre. Átmész? (( Avagy milyen példát mutatsz ))"

Eleve feltételezi, hogy éppen szándékodban áll átmenni a piroson.
  • ba32107
    Van neked való válaszlehetőség is. És azért valljuk be, ha siet az ember és nem jön semmi, azért elég sokan átmegyünk a piroson. Főleg, hogy nagyon hülye helyekre képesek lámpát tenni. Na de ez még off, most vitatkozzunk a jelenlegi kérdésről
  • htr93
    aki a "milyen hangszeren játszol-t" írta.... biztos hogy q**ára nem ért hozzájukXD
  • Kicsikiraly
    a kérdés gyalogosokra vonatkozik. ha piros a GYALOGOSOKNAK a lámpa, akkor átmész-e úgy hogy melletted vár egy gyerek.
  • clio1616v
    Holnapi kérdést megnéztem, eleve nem jó a kérdés megint.
    Miért kellene átmenni a piroson? Abból indul ki a kérdés feltevője, hogy épp át akarsz menni a piroson...

Az lesz a válaszom, már most beírom, hogy Egyéb... Nem megyek át piroson!!! Csak abban az esetben, ha autóval vagy motorral vagyok és ha féktávon kívül tudnék csak megállni, mert éppen akkor észleltem a lámpa átváltását sárgára. Ennyi. Tehát nem mutatok rossz példát sem a saját autóban ülő gyerekeimnek, se másénak.
  • clio1616v
    Már küldtem kérdést...

Nem hisezm, hogy csak nekem juthat eszembe értelmes kérdés, vagy csak szerintem hülyeség a mai kérdés.

Egy 5.es iskolásnak is meglehet az értelmes kérdése, és nem az a legfontosabb hogy hány tanárát dugta volna meg...

Például lehetne kérdés, hogy mikor voltál először szerelmes, hányadikasan volt az első csókod és így tovább. Olyan dolgokra kérdezzetek már ami már szinte minden emberrel megtörtént, vagy 100% hogy meg történik majd később.
  • clio1616v
    Nem értettél teljesen, nem azt mondtam hogy az összes eddigi kérdés hülyeség volt, voltak kifejezetten jók.

Politika nem kell, azon úgysem tudsz változtatni. Feleseleges szócséplés lenne belőle.

A lézerpuska hangja valóban nagyon érdekes kérdé lesz majd valamelyik péntekre -.-
  • birdo #31046
    Legtöbbször igen
  • wordsworth
    1.
  • ba32107
    Én éppen most akartam elnézést kérni a nagy "kirohanásom" miatt.

Szóval azoknak akiknek reagáltam bocs, nem akartam lebaszni senkit. Ritka szar napom volt, és eléggé magam alatt vagyok, és ugrok mindenre.
  • Ability
    Nanananana, nyugalom. Nem értem miért van mindenki felháborodva. Még az admin csapatot sem értem.

Clio: te olyan jókat flémeltél, vitáztál az elmúlt napokban, hetekben, ne mondd már, hogy nem érdekeltek azok a témák, mert tudtál róla beszélni.

Többiek + Clio: Kellenek lazább napok is. Igen, erről a kérdésről beszélni sem lehet, talán még az eredmény sem érdekes annyira, majd lesz jobb. Nem lehet minden napra politikát betenni, mert sokakat meg az ilyen komolyabb és vitázósabb jellegű kérdések irritálnak. Általában próbálunk odafigyelni arra, hogy azonos téma ne kerüljön elő túl gyakran. Van akinek csak bizonyos típusú kérdések jönnek be, de nem lehet minden napra olyat betenni, mert másnak meg pont az nem tetszik. Vannak lazább napok, vannak olyanok amikor jót lehet vitázni, basszus, minden nap más kérdés van, lehet nem minden nap kerül be érdekes, de elég gyakori a váltás ahhoz, hogy gyakran kerüljön elő olyan, ami bárkinek tetszhet.
  • ba32107
    Baszki, már nem azért, de olvassátok ti egyáltalán a topikot? Vagy csak random beírkáltok mindenfélét?
  • ba32107
    Na jó, még egyszer elmondom: talán kritizálás helyett beküldhettél volna TE értelmes kérdéseket!