127612
  • OrioN the S
    ezzel most magadat jellemezted es szvsz eleg kemyenyen lealaztad az magad...:D gratulalok! sok sikert!
  • OrioN the S
    Ha tudnad milyen helyeken van lampa(gyalogos szemszogbol nezve). Pl. van egy kis utca ami a korutra megy ki es egy kocsi nem jon sot egy ember nincs abba az utcaba siman atmegyek. Aki az elsore nyomott es pesti az se fog atmenni mondjuk a koruton ,mert sutty :D es mar a vadaszmezokon van. De amikor tenyleg egy darab kocsi nem jon akkor siman atsetal az ember. Nincs ebben semmi szornyu.
  • CopyKing92
    hát alapbol dögöljön meg az aki másokat követ :D én szarok a kis gyerek fejére. át jönne az uttesten mögöttem el csapná egy busz ott hagynám :D nemis hivnám a mentőket ott dögöljön meg asziszi majd a nagy fíut követi biztos jo az ugy de nem (hu milyen faszságot irtam mindeggy. de mnidennap kell irni valamit mert kell.. :D)
  • cargame
    Fuuu de f@asza csoro vagy. Te aztan megmutatod a vilagnak...
  • ChuckyHUN
    nincs a közelben se lámpás zebra amin átmennék: DDD
    amúgy alapból nem mennék át
  • Hegi90
    42 ember????? ez szörnyű :S

mondjuk elég sok a pesti.
  • Katarina 60
    Ezt a választ vártam !A te gyermeked akkor biztos hogy a jó példát fogja látni és azt fogja megtanulni.
  • FZoleee
    Alapból sem mennék át a piroson.

Max akkor, ha egy kocsi sincs 200 m-es körzeten belül :D
  • zsutyesz
    ja, csak én nem fogom a piroson átvinni a gyereket.
  • Katarina 60
    Ezt majd csak akkor tudod meg ha a saját gyereked kezét fogod !
  • Broafka
    Átmegyek, de rászólok: Maradsz! :D

ez vicces. "Ül a kutya!"

amúgy Nem foglalkozok vele, átmegyek.
  • milk4
    Ha látom hogy nemjön semmi,akkor átmegyek így még a kocsi is letud fékezni ha a gyerek is utánam jön.
  • bardocz
    Nem érdekel kinek tetszik,mg nemtetszik,ha nem jön kocsi,vagy messze van,átmegyek.Ha 50 ember vár a zöldre,mint a birkák,én akkor is átmegyek.
  • zsutyesz
    Én azon csodálkozom, amikor anyuka-apuka kézen fogva vezeti át a gyerekét a piroson...
    Mit tanul így az a gyerek?
  • DJKonya
    Alapból sem mennék át a piroson.

Kivétel mikor még vagy fél percet kéne várni hogy zöld legyen, de a közelbe egy deka autó sincs akkor átmegyek. De ha kisgyerek lenne mellettem akkor nem mennék át.
  • somdav95
    Nem foglalkozok vele, átmegyek.

• extramagascsaj
    Alapból sem mennék át a piroson
  • Katarina 60
    Alapból sem mennék át a piroson.Inkább mindig korábban indulok el,hogy ne kelljen rohannom.Gyerek szeme láttára meg még azt is megszólítanám aki ilyet tesz.Aztán lehet hogy nem kedvelne,de kit érdekel.Ott sem az izgat hogy őt mondjuk kivasalja egy autó,ha nem hogy a gyereknek végig kéne nézni az egészet.
  • MR ME
    alapból sem megyek át, sőt még zöldnél is körbenézek mert túl sok a részeg fasz este az utakon
  • PrasCo
    Még akkor sem megyek át, ha más mellettem átmegy. Ha viszont valahova nagyon rohannom kell, akkor meg azt szarom le, hogy ki ácsorog mellettem, csak azt figyelem, hogy biztonságosan át lehet-e kelni. (Tudom, következetlen, elvtelen... stb. :D )
  • bogyoka
    Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni.

• tigeroo
    Átmegyek, de rászólok: Maradsz! LOL.

amugy énis megvárom mig zöld lesz, azt a fél-1 percet kibirom nyugiban
  • Shifter

Leszarom a kis taknyost... Ha kisgyerek akkor az anyjával van vagy az apjával vagy nagymamával tökmindeggy... az úgyis rászól hogy ezt nem szabad amúgy meg ha felnő rájön hogy nincs ideje a pirosnál várakozni ha nem jön semmi...

ui.: én sose megyek sehova gyalog XD
  • HUN Fittikém
  • Rockynhooo
    attól függ mennyire sietek...
  • poppe
    és most játsszunk el a gondolattal, hogy gyalogosként várakozol a lámpánál :D
  • NEOreg3
    egyéb: sosem vezettem még autót, fogalmam sincs mit csinálnék, de valószínűleg várakoznék, én elég ráérős vagyok
  • Dick Riddick

• clio1616v
    neked sincs felelősségtudatod, majd ha lesz gyereked kialakul...
  • poppe
    már nem vagyok kisfiú, és fel tudom mérni a helyzetet :)
  • cargame
    Ez aztan nagyon logikus volt :DDDDD Akkor en teged sajnallak, mert ezek szerint neked sem tanitottak meg a szuleid, h a piroson nem szabad atmenni.
    Mint ha magad ellen irnal :DDD
  • poppe
    jaok. akkor viszont valld be, h nem szereted a kihívásokat :D
  • ba32107
    Jó, Pesten mást jelent a csúcsforgalom, mint itt :D
    Pest: álló kocsisor
    Itt: sok autó, és mindegyik legalább 50-el megy
  • poppe
    csúcsforgalom? hisz akkor áll az egész város :) olyankor pláne bárhol át lehet menni :D
  • zsutyesz
    ott meg úgysem tudsz :D
  • ba32107
    A zebra csak akkor jó, amikor egy négysávos úton kell átmenni csúcsforgalomban a város közepén :D
  • DIESEL DOG #31084
    Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni...
  • Picar77

• poppe
    ja, lúzerek mennek át a zebránál :DD
  • clio1616v
    Ez nagyon így van ^^

Ha jobban belegondolok én sem a zebrán megyek át ha piros van hanem a lehető legrövidebb úton megyek ha gyalog közlekedek.

Nincs aláaknázva az aszfalt hogy csak a zebrán lehet átmenni az úton.

De azért érdemes körülnézni, a figyelmesség itt is fő szempont.