127612
-
ezzel most magadat jellemezted es szvsz eleg kemyenyen lealaztad az magad...:D gratulalok! sok sikert! -
Ha tudnad milyen helyeken van lampa(gyalogos szemszogbol nezve). Pl. van egy kis utca ami a korutra megy ki es egy kocsi nem jon sot egy ember nincs abba az utcaba siman atmegyek. Aki az elsore nyomott es pesti az se fog atmenni mondjuk a koruton ,mert sutty :D es mar a vadaszmezokon van. De amikor tenyleg egy darab kocsi nem jon akkor siman atsetal az ember. Nincs ebben semmi szornyu. -
hát alapbol dögöljön meg az aki másokat követ :D én szarok a kis gyerek fejére. át jönne az uttesten mögöttem el csapná egy busz ott hagynám :D nemis hivnám a mentőket ott dögöljön meg asziszi majd a nagy fíut követi biztos jo az ugy de nem (hu milyen faszságot irtam mindeggy. de mnidennap kell irni valamit mert kell.. :D) -
cargame #31117 Fuuu de f@asza csoro vagy. Te aztan megmutatod a vilagnak... -
nincs a közelben se lámpás zebra amin átmennék: DDD
amúgy alapból nem mennék át -
42 ember????? ez szörnyű :S
mondjuk elég sok a pesti. -
Katarina 60 #31114 Ezt a választ vártam !
A te gyermeked akkor biztos hogy a jó példát fogja látni és azt fogja megtanulni.
-
Alapból sem mennék át a piroson.
Max akkor, ha egy kocsi sincs 200 m-es körzeten belül :D -
ja, csak én nem fogom a piroson átvinni a gyereket. -
Katarina 60 #31111 Ezt majd csak akkor tudod meg ha a saját gyereked kezét fogod ! -
Átmegyek, de rászólok: Maradsz! :D
ez vicces. "Ül a kutya!"
amúgy Nem foglalkozok vele, átmegyek. -
Ha látom hogy nemjön semmi,akkor átmegyek így még a kocsi is letud fékezni ha a gyerek is utánam jön. -
Nem érdekel kinek tetszik,mg nemtetszik,ha nem jön kocsi,vagy messze van,átmegyek.Ha 50 ember vár a zöldre,mint a birkák,én akkor is átmegyek. -
Én azon csodálkozom, amikor anyuka-apuka kézen fogva vezeti át a gyerekét a piroson...
Mit tanul így az a gyerek? -
Alapból sem mennék át a piroson.
Kivétel mikor még vagy fél percet kéne várni hogy zöld legyen, de a közelbe egy deka autó sincs akkor átmegyek. De ha kisgyerek lenne mellettem akkor nem mennék át. -
Nem foglalkozok vele, átmegyek.
-
extramagascsaj #31104 Alapból sem mennék át a piroson -
Katarina 60 #31103 Alapból sem mennék át a piroson.Inkább mindig korábban indulok el,hogy ne kelljen rohannom.Gyerek szeme láttára meg még azt is megszólítanám aki ilyet tesz.Aztán lehet hogy nem kedvelne,de kit érdekel.Ott sem az izgat hogy őt mondjuk kivasalja egy autó,ha nem hogy a gyereknek végig kéne nézni az egészet. -
alapból sem megyek át, sőt még zöldnél is körbenézek mert túl sok a részeg fasz este az utakon -
Még akkor sem megyek át, ha más mellettem átmegy. Ha viszont valahova nagyon rohannom kell, akkor meg azt szarom le, hogy ki ácsorog mellettem, csak azt figyelem, hogy biztonságosan át lehet-e kelni. (Tudom, következetlen, elvtelen... stb. :D ) -
Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni.
-
Átmegyek, de rászólok: Maradsz!
LOL.
amugy énis megvárom mig zöld lesz, azt a fél-1 percet kibirom nyugiban -
Nem foglalkozok vele, átmegyek.
Leszarom a kis taknyost... Ha kisgyerek akkor az anyjával van vagy az apjával vagy nagymamával tökmindeggy... az úgyis rászól hogy ezt nem szabad amúgy meg ha felnő rájön hogy nincs ideje a pirosnál várakozni ha nem jön semmi...
ui.: én sose megyek sehova gyalog XD -
Nem foglalkozok vele, átmegyek. -
attól függ mennyire sietek... -
és most játsszunk el a gondolattal, hogy gyalogosként várakozol a lámpánál :D -
egyéb: sosem vezettem még autót, fogalmam sincs mit csinálnék, de valószínűleg várakoznék, én elég ráérős vagyok -
-
clio1616v #31092 neked sincs felelősségtudatod, majd ha lesz gyereked kialakul... -
már nem vagyok kisfiú, és fel tudom mérni a helyzetet :) -
cargame #31090 Ez aztan nagyon logikus volt :DDDDD Akkor en teged sajnallak, mert ezek szerint neked sem tanitottak meg a szuleid, h a piroson nem szabad atmenni.
Mint ha magad ellen irnal :DDD -
jaok. akkor viszont valld be, h nem szereted a kihívásokat :D -
ba32107 #31088 Jó, Pesten mást jelent a csúcsforgalom, mint itt :D
Pest: álló kocsisor
Itt: sok autó, és mindegyik legalább 50-el megy -
csúcsforgalom? hisz akkor áll az egész város :) olyankor pláne bárhol át lehet menni :D -
ott meg úgysem tudsz :D -
ba32107 #31085 A zebra csak akkor jó, amikor egy négysávos úton kell átmenni csúcsforgalomban a város közepén :D -
DIESEL DOG #31084 Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni... -
-
ja, lúzerek mennek át a zebránál :DD -
clio1616v #31081 Ez nagyon így van ^^
Ha jobban belegondolok én sem a zebrán megyek át ha piros van hanem a lehető legrövidebb úton megyek ha gyalog közlekedek.
Nincs aláaknázva az aszfalt hogy csak a zebrán lehet átmenni az úton.
De azért érdemes körülnézni, a figyelmesség itt is fő szempont.