127612
  • Louis Cyphre
    A Móricz Zsigmond körtérnél pl. senki nem foglalkozik a piros lámpával(lámpákkal), mindenki simán átmegy.
  • Fabio Capello
    Ha kisgyerek van vagy vaksi öreg néni, a zebra-tömegeffektus (egy elindul, elindul a többi) miatt nem szoktam átmenni, egyéb esetekben ha elég biztonságos, átmegyek
  • BlackShadow
    attól függ milyen kicsi.. multkor egy tök kis srác várakozott.. gondoltam akkor nem emgyek át :)
    amúgy meg minden piroson átmegyek, de csak akkor, ha az adott kereszteződést a tenyeremből ismerem .. nem is lett még gond belőle
  • ThisZip
    Nem foglalkozok vele, átmegyek.

Ha a szülei nem tanították meg, hogy piroson nem szabad átmenni és elüti egy kocsi, akkor az nem az én hibám lesz. Szülei vállalták be, hát viseljék is gondját.... :P Idősebb korban úgyis megy ha akar.
  • Hydroceph
    Én is, zöldnél is.
  • kocsisgabor9999
    Nem szeretem ezt mondani: De anyud és apud rossz munkát végzett.
  • bardocz
    Jah,minek várjak annyit,ha fölösleges.
  • bardocz
    Az már ne az én hibám legyen,hogy ők már nem néznek szét.Az meg is érdemli.Én még a zöldnél is inkább szétnézek.
  • Hydroceph
    Jajajaja, átgondoltam, beküldött kérdések között láttam, és már akkor "szavaztam" magamban, valszeg azért maradt meg igy.
  • DJ Skyline
    maximum mint lehetőség volt, "Szabályosan közlekedsz?"
    - Gyalog közlekedek, de szabályosan (lámpákra figyelek, zebrán megyek át, stb)
    - Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek

de nem a gyalogosokra összpontosult a kérdés, hanem az autósokra elsősorban. azért került be ez a két lehetőség, hogy aki nem vezet / nem tud vezetni / nincs autója / stb az is tudjon szavazni.
  • clio1616v
    tényleg?
  • zsutyesz
    húha, akkor én mit is keresek itt?
  • clio1616v
    fele ez, fele az
  • Adam II
    Ha jól belátható az útszakasz és nem jön az ég világon senki minek várjam meg amíg zöldre vált? Ha meg ott áll egy gyerek nem érdekel, átmegyek majd ő szépen kivárja amíg zöld lesz helyettem is. Egyszer egy kissrác amikor leléptem mellőle drámaian felkiáltott, hogy NEEEEEEEEEEE én meg jót röhögtem és mentem tovább.
  • marci9507
    Alapból sem mennék át a piroson.
  • cargame
    Sok ido az az 1 perc igaz???
  • zsutyesz
    most kisgyerek, vagy egyetemista ?
  • Hydroceph

Most én bevoltam tépve vagy tényleg volt már?:o
  • Doomista
    Átmegyek, de rászólok: Maradsz!
  • clio1616v
    Aki ide jár annak fele kisgyerek, majd pont az ő példájukat fogja követni egy másik kisgyerek aki lehet idősebb nála.

De "jókérdés", azért legközelebb írjátok már oda hogy ki küldte be a kérdést...
  • clio1616v
    Gyorsan tetszik reagálni ^^
  • Black Hawk
    következő kérdés mi lesz :D
    szoktál e szavazni a szavazó topikban?
  • clio1616v
  • clio1616v
    Nenevess te is félreértetted mint én ^^
  • zsutyesz
    mivan?
  • clio1616v
    Azt hogy gyerekként nem teheti azt, amit tapasztalat hiányában saját akaratából megtenne.
  • GregSB
    "Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni."

Egyébként csak akkor megyek át piroson, ha ismerem a kereszteződést, és tutira tudom hogy nem jöhet semmi. Illetve külvárosban ahol lakom van egy zebra, ahol csak gombnyomásra ad zöldet a gyalogosoknak. Na ezt hajnalban amikor kevés kocsi van nem szoktam használni (mármint a jelzőt), inkább átmegyek piroson amikor nem jön kocsi mint hogy ott várakozzak és még fel is tartsam a forgalmat.
  • kovacsgellert
    Alapból sem mennék át a piroson.
  • elitehun
    Tehát mindenki birka csak te nem?

Egyébként max akkor megyek át ha valahova nagyon sietek
  • 89
    az ilyenekből szoktak lenni az elbaszások...vágod...birkaeffektus, megy az egyik-->megindul a többi is mer nem figyel. Komolyan...néha már azt hiszem, hogy a galambok szintjére süllyednek az emberek
  • Vardar
    Az általam használt zebrák 87%a lámpa nélküli:D
  • terron
    Mostantól figyelni fogok rá hogy ne lássanak a lurkók rossz példát.
  • bardocz
    Nem,én nem vagyok hajlandó fölösleges várni,mert 50 birka azt teszi.
  • xxxpaulxxx
    Általában reggelente ütközök bele a lámpába, amikor leszállok a villamosról... olyankor még túl fáradt vagyok körbenézni ezért azt lesem, hogy mások elindulnak-e... felmérem a sebességét... ha nyugis akkor én is megyek nyugisan... azt meg hogy gyerekek vannak-e körülöttem... honnan tudjam
  • z99999
    maracc a k anyád
    akkor is ha zöld van.

amugy volt egyszer egy forgalmas kereszteződésben egy csávó lazán elindult a piroson a többi birka meg követte szegény kocsik meg nem tudtak elmenni jaj de rossz volt
  • VRSDM
    szerk. így tökmindegy hogy ki hol van. :D nem megyek át.
    /jó persze vannak kivételek, éjjel 03óra, és töküresek az utak akkor leszarom :D
  • VRSDM
    piroson nem megyek át, max1percig kell várnom de már azis nagy túlzás. most annyit nem kibírok az életemből? dehogyisnem...
  • hungary27
  • Littlepig13
    Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni.

• sweech
    "asziszi majd a nagy fíut követi biztos jo az ugy"

hehe, mekkora poén már.