127612
-
Jogos, én nettóra gondoltam, vagyis ahhoz írtam az opciókat. -
ja, még kéne h bruttó v nettó, különben mindenki ezen akadna fent :) -
attól függ mennyire vevő rá a nép, lehet pár nap, de van olyan is ami tavaly nyár óta bent van. -
amúgy mennyi egy kérdés átlagos átfutási ideje, beküldéstől kiírásig? -
clio1616v #31276 Nem vállalom a lektorálást, csak vélelmezem. -
Én azért vagyok ellene, mert a népszerűek között is van olyan, ami nem annyira jó, illetve a bekerülés előtt mindenképp át kell fogalmazni általában a kérdéseket, és akkor már inkább csak ott tegyük meg, ahol szükséges is. Meg hiszek abba, hogy most pl. jobb kérdéseket tettem be, mint amik sorra következnének. Bár vannak ott is jók, nem arról van szó, de ugye ügyelni kellene arra is, hogy egymás után ne kerüljön be azonos témakör és társai... -
most se nagyon kerül be olyan kérdés, ami nincs elbírálva. igazából annyi a különbség eközött és a mostani állás között, hogy a rendszer csak a legnépszerűbbeket teszi be, mi meg olyan kérdéseket is beteszünk, ami nem épp a legnépszerűbb kérdések első oldalán van, de ugyanúgy lehet jó. kipróbálhatjuk végülis pár hétig, de én is a talán és a nem igazán támogatom között vagyok. -
egy határozott talán -
Ötlet: akarunk-e olyat játszani, hogy kivesszük az irányítást az adminok kezéből, és a rendszer minden nap az aktuális legnépszerűbb ötletet teszi be automatikusan? Szóval teljes mértékben a közösség pontozása alapján kerülnének be kérdések.
Én egyéni véleményem alapján nem szeretném, de felmerült mint ötlet, és ha alaposan megszabjuk a szabályokat, akkor működhet is. Szabályok: nem kerülhet be a kérdés addig, amíg nincs elbírálva, stb...
Várom a többi admin véleményét is ide, ne az admin oldalra. -
clio1616v #31271 Várj még, csak éppen ránéztem a kérdésekre, a "Lehet"-et azt arra írtam, hogy "Aztán lehet szar ízlésem van. :D".
Majd meglesem, de ha már válogattad, annyira szörnyű nem lehet ^^ -
jövedelmes kérdésnél jók az opciók sztem... ahol 30 alatt van, az csak ne netezzen, akinek meg 300k fölött, az fulladjon meg :D -
hülyébbnél hülyébb kérdések. :| semmitmondó az összes. 

-
ha időben indulok el, nem szorulok arra, hogy 180-nal menjek. :D -
Hát pedig szerintem kicsit más világ, mint amik eddig kerültek be, ráadásul ha elejétől a végéig áttúrnád a kérdéseket, akkor nem sok jobbat találnál. Ez most nem ízlés kérdése, mert tuti van akinek ezek nem tetszenek, de vannak olyan elvetemült baromságok is, hogy májgád. De akkor értem én: minden szar neked. :D -
ha sietsz elég sok időt lehet megspórolni :) -
Tervezett kérdések gyűjtőhelye -> Oldalt: várólista -
clio1616v #31264 Lehet ^^ -
és az nekünk jó? :) -
osztán merre vannak ezek a kérdések? egy újat se látok, meg jövedelmeset se -
ui.: éjszaka simán lehet húzni végig 180al... -
hát sztem simán... nem kéne használni a fénykürtöt sokkal gyorsabb és dinamikusabb lenne a közlekedés, csak éppen a kamionosoknak kéne megmondani hogy csak a külső sávban... -
Megjegyzem: március 9-től jönnek azok a kérdések, amiket én tettem be, és próbáltam úgy összeválogatni, hogy azért érdekesebb legyen, mint amik mostanában voltak. Aztán lehet szar ízlésem van. :D -
Nu babáim, ma eszméletlen módon lusta voltam, és dologzni most büdös, szóóóóóóval, nagy ráérésemben bepakoltam jó sok kérdést várólistára. Érdekelne Clio és a többi elégedetlenségét kifejező személy véleménye, szerintem ezek azért már érdekesek. Nem mindegyik komoly, nem mindegyikről lehet beszélni, de vagy érdekes maga az eredmény, vagy lehet sztorizgatni, vagy éppen vitázni, mert kellően komoly. A jövedelmes kérdésnél meg várom mindenki véleményét, hogy jók-e így az opciók... -
emésztene fel a tűz belülről :D aztán jöhet a sci-fi :D -

-
szívünk örökké a belső égésé lesz. ámen -
Tehát nem a külseje lenne olyan mint egy tolószék hanem a funkciója csak nagyobb távokra XD -
Sztem lehetne pl a vakoknak vagy a mozgássérülteknek tehát olyan lenne mint a tolószék csak kicsit drágább -
Minek? Jók a mostaniak. Már amelyik... :D -
Mondták már neked, hogy nefürgyéle? -
De. Pontosan ezen gondolkodtam én is. :D
Ezután meg az jutott eszembe, hogy így csinálhatna egy gonosz valaki saját magából klón hadsereget. :D -
Mondták már neked, hogy Magyarország nem egyenlő Budapesttel? -
miskolcon lehet nincs váci út :D -
Reggel hétharminckor a vácin befelé is visszakettő padlózni szoktál amikor 2km-es kocsisor áll előtted, ugye? :D -
marci9507 #31246 Más a véleményem.
Nekem mind1:D -
mondcsak azon gondolkodtál -e hogy teleport: egyik helyen molekuláid szétesnek (vagyis kompletten meghalsz), majd másik helyen a másolatod jön létre ugyanolyan emlékekkel és csak látszólag nem lenne semmi változás?
-
Én azt mondom, inkább a teleportot találják ki. :D
Akkor eleve nem kell kocsi ami azt jelenti, hogy kevesebb energia fogyasztás ráadásul azonnal ott lehetünk bárhol. :D -
legyenek!
szivesebben megnéznék egy filmet vagy 1-1 részt egy sorozatbol vagy olvasnék, zenét hallgatnék, aludnék ... ahelyett, hogy az idiotákon csak felhuzom magam vezetés közben :( -
majd a virtuális térben annyit száguldozhatsz meg csinálhatsz olyan extrém dolgokat, amiket addig sosem, de az utak biztonságát ne veszélyeztesd! 
-
Ne legyenek robotautók.
Nincs jobb feeling mikor vissza2 padlózod a verdát...
Nincs jobb mikor hallod a kocsid hangját...
felesleges a robot...
élsz vagy csak létezel feeling:)