127612
-
ja én sem értem, mindenkinek van csak van akinek romlott -
RÓMÁKNAK NINCS NA MONDHÓGY VAN -
Komolyan úgy gondoljátok, hogy a lélek olyan mint egy karóra? Van akinek van, van akinek nincs? -
MIBALY VELLE -
ba32107 #31476 juj, ez a logó ez epic fail :D -
Olyan opció miért nincs, hogy az állatoknak is van? :D -
Vannak emberek akiknek van lelke, és vannak akiknek nincs.
-
Szerintem van lelkünk.
-
Szerintem csak tudományos szempontból van lélek. -
Ezt marhára nem értem, hogy miért ne lenne egyes embereknek lelke. Mindenkinek van. A lélek sem nem jó sem nem rossz. A lélek te magad vagy és csak rajtad múlik, hogy rossz vagy jó. Szerintem. -
Ezzel nem értek egyet. Miért ne lehetne tudományos szempontból is lélek. A világon minden energiából épül fel, vagyis az energia különböző megjelenési formáiból. A lélek miért különbözne? Lehet, hogy most még nem tudjuk mérni, kimutatni, de attól függetlenül lehet. -
Vagyis szerintem születéskor mindenkinek van, az embertől függ, hogy ápolja, vagy kinyírja. -
Rundstedt17 #31468 Szerintem van lelkünk.
-
Vannak emberek akiknek van lelke, és vannak akiknek nincs. -
-
Egyéb. Én nem tudom eldönteni, mert ha "tudományos" oldalról közelíti meg az ember, nem valószínű. De még így is azért kis esély van rá. Ha átlagember szemszögéből nézzük, akkor van. Hisz sokmindent nem tudunk megmagyarázni az emberrel kapcsolatban, és erre mondjuk, hogy lélek. Többek között.
A magam véleménye meg: lehet.
:D -
-
Nem hisszük, tudjuk.
(Kisebbségi érzés power) -
-
Egyéb.
Erre nem tok válaszolni, kérem kapcsolja ki! -
cucma #31460 a főváros lakosai felsőbbrendűnek hiszik magukat... -
Ott a pont!
-
Nem, Magyarország a nagy falu, sok paraszttal. :) Budapesten tényleg csak azért van több, mert sokan lakják, de vidéken ugyanúgy megvannak a tahók. :) És a sok kis és nagy tahófalvából lesz egy szép nagy falu, amit úgy hívnak, hogy Magyarország. :D A sok tahó között pedig kisebbség az okosabb, értelmesebb réteg, akik kevesen vannak. Sajna ezen nem lehet szépíteni semmit, ez így van. -
Lol. Emberek! Mindig mindenhol vannak hülyék csak az ARÁNYOK másak. Mivel BP-n sok ember van így több is a hülye, meg sajna megtalálják egymást. Vidéken pedig nem lehet észrevenni, mert két hetente találkozik valaki eggyel. -
Valahogy, eddig akárhányszor jártam pesten (szó szerint, sétáltam utcán), nem tudtam megúszni anélkül, hogy ne halljak valakit szitkozódni, kötekedni vagy koldulni (ordenáré módon). Gusztustalan. -
pedig ez igaz -
Ilyen erővel a vidékiek 90%-a is tanulatlan buta paraszt,aztán lehet mégse. -
Nem ürülne az ki. Úgyis csak a normálisabb emberek mennének el. :D
Egyébként meg sajnos az szerintem tény, hogy Budapestnek legalább a 90%-a, hogy is mondjam, városi paraszt.
Természetesen !mint mindig! szerencsére van kivétel!
-
clio1616v #31452 Na ők rendes vidéki parasztok ^^ -
Louis Cyphre #31451 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=ObuU1XkzxMo&feature=related]Ők már megmondták, hogy "sok köcsög van"!:)[/URL] -
Mert ürül is. 1990 táján 2,05 millió lakos volt. Most 1,7 sincs asszem már. Menekülnek arról a trágyadombról az agglomerációba sokan. -
clio1616v #31449 nemhülyeség kevesebb köcsög lenne ^^ -
HA mindenki ezt csinálná, kiürülne egész Budapest.
-
-
Igen, szeretem Budapestet minden szempontból.
Erre szavaztam, mert bár vannak dolgok amik nem tetszenek, mégis imádom Budapestet. Nem tetsző dolgok pedig minden városban vannak.. -
clio1616v #31445 tényleg? ^^ -
2 millió ember esetén muszáj általánosítani, sry :D amúgy is, hadd köcsögözzek már, ha már egyszer vidéki paraszt vagyok :p -
clio1616v #31443 Költözz el, ha nem tetszik, hogy köcsög pesti vagy ^^ -
Ezt nem ertem... Miert kell minden budapestit kocsog ,bunkonak titulalni. Es igen, emelem a hangom ,mert ez igazsagtalan egy kicsit :\ Ha en nem parasztozom le a videkieket sot tiszteletben tartom a hagyomanyaikat es szeretem videket ,szeretem a videki hangulatot akkor en mitol is vagyok kocsog pesti? Tehetek en arrol ,hogy itt szulettem ,itt vannak a barataim es ragaszkodok a varoshoz? Nem. -
A város szép és hangulatos, de néhány dolog nem tetszik.