127612
  • NEOreg3
    nem kell sokat visszaolvasnod, továbbá nem állítottam hogy közvetlenül
  • Fbn Lx
    honnan a francból tudnám?? :DD
  • NEOreg3
    én is hogy te tudod az orvosságot az összes betegségre
  • Fbn Lx
    örülök, hogy ilyen tisztán látsz.
  • NEOreg3
    ahogy mindenki más, aki hasonlóval foglalkozik, csak van aki(k)nek nagyobb a reklámja
  • DIESEL DOG #31555
    Vannak emberek akiknek van lelke, és vannak akiknek nincs...
  • Fbn Lx
    egyetemen ilyet tanítanak?
    habár ha a modern orvostudományt hallgatóknak kitérnének a tradicionális, évezredes múltú gyógyászati technikákra, még véletlenül kilátnának a dobozból, és nem a betegségek tüneteit kezelnék, hanem a gyökerét.
    Összeomlana a világ is? -.-'
  • Fbn Lx
    mert a magyar természetgyógyászok döntő többsége balfasz kókler.
  • Fbn Lx
    mekkora materialista fos szöveg.
    ugye tudod, hogy ez is csak egy hitvallás?
  • zsutyesz
  • Corrupt
    Nincs lelkünk. Ezt is csak kitalálták, mert az emberek félnek az örök elmúlástól és ezzel nyugtatják magukat, hogy van élet a halál után.
  • Aquir
    ennél a spec. emberkénél lejött volna de hogy van e csodálatod a többi természetgyógyászokat illetően az NEM :)
  • NEOreg3
    nem jött le?:C
  • Aquir
    akkor szarkasztikusan írtad a #31544-et? :)
  • NEOreg3
    tudom, éppen ezért engem ilyen energializáló micsodákkal nem lehetne meggyógyítani
  • Aquir
    bizonyítékok vannak hogy ugyanannyira volt hatásos az akupunktúra, ha rossz helyre szúrták a tűket. Tudod mi az a placebo hatás ugye? :)

jah és ezt nem magamból szoptam, hanem még egyetemen is tanítják
  • NEOreg3
    pedig ez az ember eléggé elismert a természetgyógyászok körében, tehát eleve kizárja annak a lehetőségét, hogy faszság lenne az egész, amit csinál
  • somdav95
  • pista89
    Egyéb.

(Magasról leszrom)
  • Rundstedt17
    ki a szart érdekel a kutya szaglása?:D.szerintem az emberi szintű gondolkozás értelmesebb készség bár ha te inkább a kutya szaglást választanád inkább:D
  • Fbn Lx
    igen, nekem is ő a kedvenc kínai shaolin szerzetesem.

Tudod vannak szobatudósok, és vannak elismert atomfizikusok is.
  • Fbn Lx
    ki mondta, hogy emberi szinten gondolkodnak? D:: Gondolkodnak, és kész.
    ejj.
    Mely elismert kutató mondja, hogy kutyai szinten szaglásznak az emberek?
  • NEOreg3
    ez jutott eszembe
  • Rundstedt17
    aha és mely elismert kutatók mondják hogy emberi szinten gondolkoznak az állatok?
  • sweech
    ezek szerint én hiányoztam arról az óráról, amelyiken ezt tanultuk =( de szeretném most pótolni, taníts.
  • Fbn Lx
    biológus kutatók hol írnak olyat, hogy az állatok nem tudnak gondolkozni, csak az ember tud?
    adj egy linket plz, tudatlan vagyok.
  • Fbn Lx
    csak annyit mondok:
    gondoljatok a buddhista shaolin szerzetesekre, akik 6 órás meditálás után meztelenül sétálgatnak mínusz 10 fokban a hóban.
    Gondoljatok a rengeteg évezredre visszanyúló kínai pampogásra, a csíre, valamint a művelésére, a Qi Gongra, meg a "csaló" kínaiakra, akik egész életüket kolostorban élik le, és lándzsákat törnek a torkukkal. Biztosan azért tesznek rá a belső energia fejlesztésére 60 évet, és élnek csóróságban és egyszerűen, folyamatosan edzve mindvégig, hogy jól átbasszák a tömeget egy olyan energia prezentálásával, ami nem is létezik.
    Gondoljatok arra, hogy egymástól függetlenül számtalan keleti országban vált népszerűvé a belső energia fogalma, a kínaiak, az indiaiak, a japánok mind különböző szavakat használnak az alapgondolat kifejezésére. A reiki, a természetgyógyászat számtalan ága nem maradhatna életben, ha nem lenne hatásfoka. A testünk tele van rezgésekkel: magát a lelket ezekkel a finom, elektromos rezgésekkel lehetne definiálni, és ezeknek a rezgéseknek a fokozására, irányíthatóságára épül számtalan keleti kultúra. Ezekkel a rezgésekkel kerülhetünk kapcsolatba a természet rezgéseivel, más emberek rezgéseivel, és javítani, vagy felborítani lehet egyéb természetű rezgések egyensúlyát.

Ez nem feltételezi, hogy halálunk után ez a lélek tovább élni, vagy hogy a tudatunk egyáltalán megmaradna. De attól persze egyéb okok miatt lehetséges lehet, semmit nem zárok ki.
  • Aquir
    tudod te sem gondlkodsz csak ösztönösen azt nézed hogy mi a helyes (neked, vagy amit tanultál az agyaddal, tökmind1)
  • Rundstedt17
    ösztön,ha tanultál BIOLÓGIÁT tudod hogy nem tudnak gondolkozni
  • Rundstedt17
    jó az állatok nem találnak fel semmit gyakorlatilag nincs tudásuk:D
  • Aquir
    nem, a tudomány vágja az arcodhoz :D
  • Fbn Lx
    te honnét tudod, hogy nem?
    gondolkodtál már állati fejjel?
    mellesleg a gondolkodás agyi folyamat, é nincs köze semmiféle lélekhez, így lényegtelen ebből a szempontból, hogy szabadon gondolkodnak-e, vagy sem.
  • zsutyesz
    szerinte az állatok nem éreznek...
  • Fbn Lx
    szóval amikor a kutyának szeretethiánya van, vagy a kutyád együtt érez, ha látja rajtad hogy bajod van, az ösztön.
    aham.
  • Rundstedt17
    ezt honnét tudod a greenpace mondta?
  • Aquir
    a majmok gondolkodnak mérlegelnek stb (mérlegelnek az állatok is) most megbántottad őket
  • zsutyesz
    ennek mi köze a lélekhez?
  • Aquir
    nincs az a hülye aki ne bánná meg

aki igen annak NEUROLÓGIAILAG problémái vannak

érted a nagy rohatt ellentmondást? :)
  • Rundstedt17
    "Nem látom igazán az éles különbséget az ember és az állat között."
    segítek
    csak példaként
    az állatok nem dolgoznak
    az állatokat ösztönök írányítják CSAK ÉS KIZÁRÓLAG
  • Rundstedt17
    Jah ha megbánod a bűneidet....valóban akkor igen,ha nem akkor mész sülni a pokolba:D