127612
-
nem kell sokat visszaolvasnod, továbbá nem állítottam hogy közvetlenül -
Fbn Lx #31559 honnan a francból tudnám?? :DD -
én is hogy te tudod az orvosságot az összes betegségre -
Fbn Lx #31557 örülök, hogy ilyen tisztán látsz. -
ahogy mindenki más, aki hasonlóval foglalkozik, csak van aki(k)nek nagyobb a reklámja -
DIESEL DOG #31555 Vannak emberek akiknek van lelke, és vannak akiknek nincs... -
Fbn Lx #31554 egyetemen ilyet tanítanak?
habár ha a modern orvostudományt hallgatóknak kitérnének a tradicionális, évezredes múltú gyógyászati technikákra, még véletlenül kilátnának a dobozból, és nem a betegségek tüneteit kezelnék, hanem a gyökerét.
Összeomlana a világ is? -.-' -
Fbn Lx #31553 mert a magyar természetgyógyászok döntő többsége balfasz kókler. -
Fbn Lx #31552 mekkora materialista fos szöveg.
ugye tudod, hogy ez is csak egy hitvallás? -
-
Nincs lelkünk. Ezt is csak kitalálták, mert az emberek félnek az örök elmúlástól és ezzel nyugtatják magukat, hogy van élet a halál után. -
ennél a spec. emberkénél lejött volna de hogy van e csodálatod a többi természetgyógyászokat illetően az NEM :) -
nem jött le?:C -
akkor szarkasztikusan írtad a #31544-et? :) -
tudom, éppen ezért engem ilyen energializáló micsodákkal nem lehetne meggyógyítani -
bizonyítékok vannak hogy ugyanannyira volt hatásos az akupunktúra, ha rossz helyre szúrták a tűket. Tudod mi az a placebo hatás ugye? :)
jah és ezt nem magamból szoptam, hanem még egyetemen is tanítják -
pedig ez az ember eléggé elismert a természetgyógyászok körében, tehát eleve kizárja annak a lehetőségét, hogy faszság lenne az egész, amit csinál -
-
pista89 #31542 Egyéb.
(Magasról leszrom) -
Rundstedt17 #31541 ki a szart érdekel a kutya szaglása?:D.szerintem az emberi szintű gondolkozás értelmesebb készség bár ha te inkább a kutya szaglást választanád inkább:D -
Fbn Lx #31540 igen, nekem is ő a kedvenc kínai shaolin szerzetesem.
Tudod vannak szobatudósok, és vannak elismert atomfizikusok is. -
Fbn Lx #31539 ki mondta, hogy emberi szinten gondolkodnak? D:: Gondolkodnak, és kész.
ejj.
Mely elismert kutató mondja, hogy kutyai szinten szaglásznak az emberek?
-
ez jutott eszembe -
Rundstedt17 #31537 aha és mely elismert kutatók mondják hogy emberi szinten gondolkoznak az állatok? -
ezek szerint én hiányoztam arról az óráról, amelyiken ezt tanultuk =( de szeretném most pótolni, taníts. -
Fbn Lx #31535 biológus kutatók hol írnak olyat, hogy az állatok nem tudnak gondolkozni, csak az ember tud?
adj egy linket plz, tudatlan vagyok. -
Fbn Lx #31534 csak annyit mondok:
gondoljatok a buddhista shaolin szerzetesekre, akik 6 órás meditálás után meztelenül sétálgatnak mínusz 10 fokban a hóban.
Gondoljatok a rengeteg évezredre visszanyúló kínai pampogásra, a csíre, valamint a művelésére, a Qi Gongra, meg a "csaló" kínaiakra, akik egész életüket kolostorban élik le, és lándzsákat törnek a torkukkal. Biztosan azért tesznek rá a belső energia fejlesztésére 60 évet, és élnek csóróságban és egyszerűen, folyamatosan edzve mindvégig, hogy jól átbasszák a tömeget egy olyan energia prezentálásával, ami nem is létezik.
Gondoljatok arra, hogy egymástól függetlenül számtalan keleti országban vált népszerűvé a belső energia fogalma, a kínaiak, az indiaiak, a japánok mind különböző szavakat használnak az alapgondolat kifejezésére. A reiki, a természetgyógyászat számtalan ága nem maradhatna életben, ha nem lenne hatásfoka. A testünk tele van rezgésekkel: magát a lelket ezekkel a finom, elektromos rezgésekkel lehetne definiálni, és ezeknek a rezgéseknek a fokozására, irányíthatóságára épül számtalan keleti kultúra. Ezekkel a rezgésekkel kerülhetünk kapcsolatba a természet rezgéseivel, más emberek rezgéseivel, és javítani, vagy felborítani lehet egyéb természetű rezgések egyensúlyát.
Ez nem feltételezi, hogy halálunk után ez a lélek tovább élni, vagy hogy a tudatunk egyáltalán megmaradna. De attól persze egyéb okok miatt lehetséges lehet, semmit nem zárok ki. -
tudod te sem gondlkodsz csak ösztönösen azt nézed hogy mi a helyes (neked, vagy amit tanultál az agyaddal, tökmind1)
-
Rundstedt17 #31532 ösztön,ha tanultál BIOLÓGIÁT tudod hogy nem tudnak gondolkozni -
Rundstedt17 #31531 jó az állatok nem találnak fel semmit gyakorlatilag nincs tudásuk:D -
nem, a tudomány vágja az arcodhoz :D -
Fbn Lx #31529 te honnét tudod, hogy nem?
gondolkodtál már állati fejjel?
mellesleg a gondolkodás agyi folyamat, é nincs köze semmiféle lélekhez, így lényegtelen ebből a szempontból, hogy szabadon gondolkodnak-e, vagy sem. -
szerinte az állatok nem éreznek... -
Fbn Lx #31527 szóval amikor a kutyának szeretethiánya van, vagy a kutyád együtt érez, ha látja rajtad hogy bajod van, az ösztön.
aham. -
Rundstedt17 #31526 ezt honnét tudod a greenpace mondta?
-
a majmok gondolkodnak mérlegelnek stb (mérlegelnek az állatok is) most megbántottad őket
-
ennek mi köze a lélekhez?
-
nincs az a hülye aki ne bánná meg
aki igen annak NEUROLÓGIAILAG problémái vannak
érted a nagy rohatt ellentmondást? :) -
Rundstedt17 #31522 "Nem látom igazán az éles különbséget az ember és az állat között."
segítek
csak példaként
az állatok nem dolgoznak
az állatokat ösztönök írányítják CSAK ÉS KIZÁRÓLAG
-
Rundstedt17 #31521 Jah ha megbánod a bűneidet....valóban akkor igen,ha nem akkor mész sülni a pokolba:D