127612
  • Ams
    Kettő-háromig fent szoktam lenni, viszont kivétel nélkül mindig nyolckor kelek. Egyik semet nyomtam.
  • Fbn Lx
    kamuzik a sok buzi, azt hiszi hogy ha csak éjfélkor fekszik, akkor már bagoly lesz ettől
    Én ma különösen korán fogok lefeküdni, szerintem félórán belül elmegyek
    3 előtt se feküdtem már jó rég
  • EnxTheOne
    Én hibrid vagyok, későn kelek, és későn fekszem, de csak ébredés után vagyok aktív :D
  • banok
    bagoly
  • pxxl
    későn fekszem, korán kelek. éjfél-egy körül szoktam lefeküdni, és 6kor már felkelek. ritka, hogy korábban alszom el és/vagy később kelek.
  • Bazsalusz
    bagoly
  • benőmenő
    Én azt, amikor sikerül elfogyasztható állapotba szerencsétlenkedni egy pohár kávét :D
  • Blum
    Fizikailag kikaszalodok az agybol. Nalam ez a felkeles. Ilyenkor meg felig alszok.
    Kave,cigi,kula utan mar ebren vagyok.
  • Zoli007
    Bagoly. Ha van lehetőségem, egykor fekszem, tíz után kelek. Persze aztán hallgathatom a nagyanyámék picsogását, hogy "hallottuk, hogy már megint délig aludtál...".
  • videobaby
    akkor kelsz fel, amikor kimászol az ágyból. ha csak felébredsz és visszaalszol, az nem felkelés.
  • Molnibalage
    A felkelés alatt ki mit ért? Mert én sokszor felébredek, csak nem kelek ki az ágyból. Kb. 8-9 éve nem sikerült egyetlen éjszakát sem átaludni.

(Asszem ideje lenne ezzel orvoshoz menni...)
  • milk4
    Én jelenleg, reggel 7-8 környékén megyek aludni és 11-18 óra között ébredek.
  • tigeroo
    6 körül kelek nyáron ha szépen besüt a nap. de van amikor alszom akár délig is, változó
  • benőmenő
    Kicsit jobban átolvasva a kérdést, egyértelműen tartom a "pacsirtát" :D
  • benőmenő
    Helyzettől függ. Az év nagy részében "pacsirta". Már este 10-kor, vagy előtte ágyban vagyok és alszok is el a tv-n, vagy yt videón, majd reggel 6-7 óra körül pedig már fel is kelek magamtól.
    Ez nyilván olyankor van, amikor suliba/melóba kell menni.
    Nyári szünetben a bulik és nyaralások miatt ez kicsit átmegy bagolyba, de nem sokáig.
  • Dzsini
    Ez a legelterjedtebb, ha azt írom, hogy "A" vagy "B" típusú személy vagy, azt kérdezem, hogy mi a kronotípusod, akkor többet kell magyarázni. Ezt sokkal többen tudják, hogy mit jelent :)
  • Blum
    Bagoly.

4 honapig forditva eltem. Nappal aludtam,ejszaka pedig fentvoltam.
    Szerencsere 2 hettel ezelott sikerult visszafordulni bar meg mindig felebredek hajnal 3-4 korul. Kicsit mar kellemetlen volt,hogy a szuleimmel (akikkel egyutt elek) 2-3 napig nem talalkoztam.

Amugy semmi bajom nem volt az ejszakai elettel (sok pozitivuma is volt) de mostmar lassan labadozok mutetek utan es mehetek vissza dolgozni,ugyhogy muszaj volt valtani.
  • chhaya #118058
    Nagyon bagoly. Ha tehetném, akkor legkorábban hajnalban feküdnék és dél körül vagy azután kelnék. Még ha korán is kell felkelnem, akkor is estére térek magamhoz igazán, hiába vagyok addigra már fizikailag fáradt. Szeretek éjszaka ébren lenni, akkor van valódi csönd és nyugalom.
  • Molnibalage
    Bagoly, de rühellem rá ezt a kifejezést.
  • Dzsini
    Nagyon pacsirta vagyok. Hétvégén, szabadság alatt is 5-6 óra között kelek (van, hogy korábban is), és este elég hamar működésképtelenné válok.
    Ráadásul nagyon függök a világosságtól, télen kínszenvedés, hogy olyan rövidek a nappalok.
  • MR ME
    sajnos munka miatt korán kell kelni, de am bagoly vagyok, ha tehehetem éjszaka kockulok
  • hugopareiros
    a lényeg hogy 6 órát aludjak :) többet nem szeretek mert pazarlásnak érzem a napot, kevesebbet meg nem jó mert nem tudok annyira aktív lenni amennyire szeretnék

hétköznap általában éjfélkor alvás 6kor kelés (+- fél óra eltolódás)
    hétvégén ha rám van bízva akkor 01:00 - 07:00
    ha nincs akkor az asszony dönt :D
  • videobaby
    későn fekszem, korán kelek általában, így köztes.
  • Lacee86
    Inkább bagoly. 10 körül kelés, éjfél-1 között fekvés.
  • Fbn Lx
    szerintem már 2 hónapnál járok
    de az ágyam egy szent hely
    csak a lemosott testem érintkezhet vele
    bár ha kellemesen feromonos izzadt női test érintkezne vele, az nem zavarna
  • hugopareiros
    Havonta, de volt már hogy 2 hónapig ugyanaz volt.
  • Molnibalage
    2-3 hetente.
  • clio1616v
    én soha; nőm cseréli nagyjából hétvégente
  • videobaby
    2 hétben 1x tuti. nyáron inkább hetente.
  • Misuka963
    Havonta egyszer :)
  • Lacee86
    Mittomén, havonta kb. :)
  • benőmenő
    Kb. havonta.
    Napközben van rajta ágytakaró.
    Télen ritkábban, nyáron valamivel gyakrabban.
  • Zoli007
    Havonta egyszer... talán, nem számolom, valszeg ritkábban.
  • Blum
    Havonta.
    Nyaron,dog melegben kb. hetente.
  • immovable
    Kéthetente, nyáron hetente.
  • tigeroo
    úgy háromhetente

napközben pléd van rajta, ruhában nem mászom az ágyba arra allergiás vagyok
  • clio1616v
    nem mondtam olyat, hogy bárkinek sikerülhet - ahhoz valakinek kell lenned és hogy valakivé válsz-e az rajtad múlik, tenni kell érte, de semmiképpen nem siránkozni és irigykedni másokra akik tettek már érte és összejött
  • SötétBarom
    Részben egyetértek, részben nem. Nem mindenkinek adott a lehetőség, és nem mindenkinek jön be, még a teljes elhivatottság ellenére se. Elképzelhető, hogy nem tud elég jól cipőt pucolni, nincs hozzá kellő tehetsége, esetleg fizikálisan nem bírja, VAGY, van ott még egy hasonló barom, aki gecitehetséges, és viszi a kasszát.

Azzal viszont egyetértek, hogy ha az ember csinál valamit, ott kell a passzió, muszájból csak mocsok születik, értelmes dolog nem.
  • clio1616v
    figy ha jó helyre állsz ki cipőt pucolni, ahol van rá kereslet és jól csinálod akkor be fog jönni a siker és nem a pénzért kell csinálnod, ha az a célod, hogy pénzt keress előbb egy olyan célt kell eltalálnod, hogy tökéletesen tiszta cipőket akarsz látni mindenkin
  • clio1616v
    azok dőlnek be akik nem veszik komolyan, vagy görcsösen a pénzért csinálják muszájból