127612
  • DIESEL DOG #31920
  • Molnibalage
    Azokat a viselkedésformákat amit ma egyes fiatalok felvettek nem nagyon tolerálják. Nagyot néztem mikor egyetem alatt többen olyan egyszerű szabályokat nem voltak képesek betartani a TESCO meló során, hogy azt hittem rosszul látok...

Dolgozni? Á, az smafu. Inkáb SMS-ezgettek, mikor elvileg még telefon sem lehetett volna náluk.
  • G_ArchAngel #31918
    Nem keves dolgot megtanit par jol iranyzott pofon, csak jokor es indokkal kell adni, kulonben forditva is elsulhet...
    Sokmindent koszonhetek par kemenyebb tanaromnak, akar diakkent, akar uttorokent - szepen belemvertek olyan dolgokat, hogy meg most sem ulok le buszon addig, mig egy nonek is allnia kellene helyettem, hiaba csak egy tizeneves csitri az...

Raadasul az miatt, hogy elfogadott volt, hogy a tanar lekeverhet egy pofont, meg tartottunk is toluk, ami jot tett a tiszteletnek - most meg mi van?
    Szaros kis WOW-generacio ugy beszel a felnottekkel, hgy fulhallgato bedugva az agyaig(?), kozben ragozik es a testtartasabol latszik, hogy mar menne onnan, mert kurvafontos sms-t kell meg a szunetben elkuldenie...
    Es ilyenek a mai huszevesek is, legtobb a munkahelyen ugy viselkedik, mintja kocsmaban lenne...

Lehet meg most sem lenne keso ezeknek par pofon, mielott az Elettol kapnak akkorat, hogy nem kelnek fel a padlorol...
  • DIESEL DOG #31917
    A régi öregek mindig ezt mondták: nincs megnevelve az, aki még nem volt megverve...
  • G_ArchAngel #31916
    A mi korunkban volt joga, es hasznalt is - raferne a mostani agyonliberizalt fiatalsagra is par kiados pofon, mert a tizen-/huszonevesek nagyon nem tudjak, hogy hol van a helyuk a vilagban...
  • Bulykin
    mennyi?
  • karajjj
    nézdmá, mennyi tanár jár ide :D
  • xxxpaulxxx
    Nincs joga szerintem...
    Engem egyszer akart megütni egy tanár mert beszéltem órán... kivédtem az alkarommal... lehet nekem meg ehhez nem volt jogom... de végülis én nem ütöttem vissza
    Erőszakkal nem sokat lehet elérni max félelmet kelteni...az meg már régen rossz, ha egy tanárhoz félve mész be.
  • ba32107
    Én már akkor tudtam hogy baj van amikor délben 102 új üzenet fogadott :D Kíváncsi vagyok hányan olvasták végig a vitát.
  • BaliBoy
    Délelőtt 11 óta 280 új üzenet.
    Hülyék-e vagytok? :DD Nem neveltek meg titeket a suliban? :D
  • clio1616v
    Nem a téma jó, hanem mi aktivizáltuk magunkat.
  • Ability
    Látom jó témát tettem be, rég volt ennyire sok és hosszú komment... igazából már unom is olvasni őket. :D
  • Molnibalage
    Még akkor sem, ha mondjuk te vagy más okot adna rá? Félelmetes, hogy egyes kis taknyosokok hogyan beszélnek itt a jogaikról. A kötelezettségeitekről még egy sort sem láttam...
  • Molnibalage
    Nincs. Sajnos kivitelezhetetlen sok szempontból. Így viszon marad a "gyönyör" és a "csodálatos" emberanyag.

Azért el lehet gondolkozni, hogy még régen és ma is egyes seregekben miért kemény az alapkiképzés fizikailag. Hogy agyilag is lehessen dolgozni az emberanyagon akik sokszor nem éppen az emberiség krémjét alkotják.
  • DJKonya
    A tanárnak egyszerűen nincs joga testi fenyítéshez.

Ha megüt valamelyik tanár és marad látható nyoma, elmegyek az igazgatóhoz vagy az ombucmanhoz vagy akár mihez ami ilyennel foglalkozik hogy rógják ki a bírkát mert az ilyen tanárnak való. Ha mégse tesznek semmit, következő ilyen alkalommal hogy megüt a tanár vagy bármi, fülön baszom úgy hogy át esik a kerítésen...
    Tudni illik hogy nőket nem bántok.
  • chhaya #31905
    Azt szűrni, hogy ki lehessen szülő?
    Annak nincs köze az oktatásügyhöz.
  • htr93
    nálunk a gyerekek egyszerüen jok.(1 kivételével, neki valami szakiban, sőt, jobb: pszichiátrián lenne a helye.. kicsit vannak bajok szeényfejével, meg egy haverjáéval. )Szal van 2 idióta egyébként mindenki rohadt okos meg ilyenek, tanárok i s sokszor dícsértek már minket, ha ez a két kicsi köcsög elkaparná magát valahol, akkor minden szép és jo lenne, nem is mreülne fel a testi fenyítés kérdése.
  • Molnibalage
    Mármint nem magyar állampolágrok? Mert, ha ezalatt azt érted, hogy cigány akkor az = magyar. Itthon (nem) szocializálódott.
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem magyarok, egyébként egyik oldalon van róluk egy szép kis cikk
  • Molnibalage
    Hú. Akkor is ilyen nagylegény lennél, ha mondjuk téged vernének a betonba?
  • Molnibalage
    És erre vagy büszke? Gratulálok. Íme a mai ifjúság.

Hzajövök és mit látok a híradóban. Kis suhancok köpdösik le a másikat és akarják levetkőztetni. Felvették mobilra és még egy csaj is vihog alatta. Szokás mondani, hogy magyar ember nem üt nőt. Lehet, hogy kellene most már néha. Vagy csak levetkőztetni a csajt. Kíváncsi vagyok akkor is vihogna e. Akkor talál felfogja mit csinált. Vágjátok miről beszélek? És ezek nem egyedi elszigetelt esetek. Itt a szép már csak pusztába kiáltott szó.
  • Shifter
    eléggé...
  • Molnibalage
    Nem. Már a szülőket kéne szűrni!
  • somdav95
    Beszólt?XDDD
  • chhaya #31896
    Bezony.
  • clio1616v
    A sikerélményre kell alapozni mindent.
  • clio1616v
    Ez nem igaz, mindenki számára az létezik, amit már megtapasztalt. Ha még nem látott ilyet akkor számára nem létezik, ha meg hallott ilyenről sem muszágy hogy elhigyje.
  • clio1616v
    nem vagyok sem gyerek sem szülő sem nem végeztem most a sulival és húdekemény ^^
  • clio1616v
    tudom
  • clio1616v
    nem tudom
  • chhaya #31890
    Nem olvastam vissza mindent, hogy miket írtatok, lehet az volt a baj. :)
    Milyen mélyen van a baj? Az ilyen deviáns gyerekeknél nyilván szülői szinten. De ezen valamelyest lehet javítani, és ebben már az ovinak van szerepe (szocializáció és társakkal való viszony kialakítása szempontjából), azután alsó tagozatnak, kiemelten az első osztálynak (azért, hogy mennyire szerettetik meg a gyerekkel a tanulást; ha már itt megutáltatják a gyerekkel az iskolát, akkor halott ügy az egész). Szóval az óvónőket és az alsós pedagógusokat kellene a leginkább szűrni, mert itt kezdődik minden. Persze, nyilván a családi háttértől függ, hogy mennyire tudnak segíteni a gyerekeknek, van amikor semennyire... de ez adja (ennek kellene adnia) a továbbtanulásban, a gimis évekre az alapot. Gimire már nagyon nehéz nevelni a szülők és a tanárok által elrontott kölyköket. :/
  • Shifter
    én 9. osztály félév környékén ütöttem le a tanárom aztán 15 perc múlva már ki is iratkoztam :)
  • Molnibalage
    Csak én nem olyna értelemben használom. Leírtam vannak olyan gyerekek akiket az saját szűlője úgy küld iskolábal, hogy éhezik vagy hogy hétvégén nem látott mosdást.

Akkor szerinted milyen mélyen van a probléma?
  • joshua
    A tanárnak joga van a testi fenyítéshez.

Manapság (saját példa) nincs sok eredménye az különféle figyelmeztetéseknek.
  • chhaya #31886
    Amikor salsoul nyomja neked ezt a dumát, akkor mindig kiakadsz. :)
    A jelenség itt is létezik, lehet, hogy nem ennyire durván, lehet hogy igen, de én alapvetően nem az ennyire szélsőséges esetekről beszéltem. A legtöbb gyerekkel lehet kezdenki valamit, csak néhány órá, némelyik tanártípus mellett vadulnak be.
  • REPS0L
    cicákat kihagytam ^^
  • Christiansen
    De É-K Magyarországon se..
  • Molnibalage
    Attól, mert te még nem láttál valami az létezik. Vagy ahogy az Angyalok Városa című filben volt, csak más volt a téma. Valami akkor is igaz, ha nem hisz benne az ember.
  • Christiansen
    én voltam pár éve egy EGYHÁZI gimnázium szalagavatóján,
    és az osztályvideón füvezés meg kemény piálás voltDD::D:D
  • chhaya #31881
    Nem vagyok se gyerek, se szülő, de az elsőre szavaztam. ^^

Balázs, nyertél, nem járok Bp-n. :D