127612
-
ba32107 #32000 de régen tékeltem
ték -
Nem tudok róla, szerintem nincs.
Szeged. -
Igen, van. -
Van. -
Nem tudok róla. -
clio1616v #31995 Miskolc - Nem tudok róla, hogy lenne ilyen. -
Igen, van.
Lehet Urban Legend, lehet nem, de van egy paneltömb, amibe csak bodzaszedők laknak (ez a része nem UL) és a 6. emeletén van egy rendőrségi poszt, hogy ne kelljen várni rájuk, ha baj van. De hogy UL-e, nem fogom leellenőrizni.
Meg annak ellenére, hogy elvileg nem olyan környéken lakom, előfordult már, hogy tekerni kellett a kerékpárral az életemért. Izgalmas. -
Igen, van.
-
Elnézést!
És szerintem nem szégyen! Sőt! Az ilyet egy életre le kéne csukni... minimum! -
De félek, hogy ha kijön megbosszúlja, nem beszélek róla, csak leírtam, hogy ez történt, és nem érdekel, szégyen tudom de nem rég történt és fáj nekem.
TÉMA LEZÁRVA! -
Gondolom nem könnyen beszélsz róla, és engem ez lepett, meg, hogy effektív egyszerűen leírtad!
Mikor történt? Emlékszel rá? Gyakran nyomaszt? Nem félsz attól, hogy "megbosszulja" ha kijön? -
nem fake, megtörtént sajnos, és utálom azt aki tette, kevés az 5 év neki.
Nem csak én jártam így, több lány is, csak volt olyan aki nem élte túl. -
Igen, van...
Szerencsére a város másik felén van :D -

OMFG! Ez ugye fake!
Amúgy én Pilisvörösváron lakom, s sajnos nem sok, de van! El is próbálom kerülni azokat a helyeket, de van mikor éjjel, arra kell átmennem... para... -
-
Igen, van.
XVII.ker-ben lakom, és engem már megtámadtak, úgy, hogy rendőrségi ügy lett belőle. A bűnös 5 évet kapott szerencsére, a szemétjének, össze vert, és megerőszakolt. -
hol lax?
-
Szerencsés vagyok mert már nincs. De volt. -
igen van "a cinevég"
kb. mint város széli cigány laktanya
-
ba32107 #31981 Természetesen van
és egy pöcegödör -
DIESEL DOG #31980 Igen, van... -
G_ArchAngel #31979 Szerintem Londonban akar par romantikusan izgalmas kornyek...
-
Ha arra vonatkozik a kérdés, hogy Pesten (lakhelyem) van-e rossz környék...háttőőő 
-
Szerintem például ilyen dolgok miatt kellene bekamerázni az egész iskolát. -
pontosan ez a probléma, hogy az osztályban lévő többi gyerek is vevő a dologra, még jobban felbuzdulnak rajta...vagy egyszerűen ők sem mernek szólni, ellentmondani. -
A helyzet az, hogy ezt anno nálunk játszottad volna el, mi vertünk volna össze utána. -
büszke lehetsz magadra. barom. -
Cat 02 #31973 Azért az se mind1 hova mész... ahova én járok teljesen korrekt tanárok vannak... -
mondjuk ha leejteném a tollamat és a tanár ezért ordítana velem, lehet hogy én is megütném. az igaz hogy sok idióta fiatal van manapság, de a tanárok sem a régiek. úgy szar az egész ahogy van. -
na pont az ilyen suttyók miatt tart ott az oktatás, ahol
inkább a kurva szorzótáblát meg a helyesírást tanultad volna a jogaid helyett te is
szánalmas, amit néhány fiatal képzel magáról komolyan, ha már otthon nem kapja meg azt a két pofont, ami rendbeteszi a gondolkodásmódját, akkor igenis oszthassa ki a tanár... -
Álatlános sztereotípia hogy ott mindeni hülye. Persze, sok a birka, de ők 300 millióan vannak. Arányaiban itthon is van annyi hülye mint ott kint, sőt... -
G_ArchAngel #31969 En megmondtam...
-
"ha esetleg nem tudok senkit"
Hát ha ilyen szinten fogalmazni nem tudsz,akkor meg is érdemled... -
:D_SADSASDADSA -
G_ArchAngel #31966 Itthon szerinted mennyi?
Az utobbi 10 evben nemhogy zuhan az oktatas minosege, hanem meg az utanegetot is bekapcsoltak...
SG.hu forum a legjobb pelda - itt lehet talalkozni igazan alulmuvelt es fogalmazaskeptelen tizenevesekkel... -
amúgy az érettséginek sincs értelme... sztem az kéne hogy elvégzed az általánost ott kapsz 1 papírt elvégzed a középiskolát és kapsz 1 papírt és a 2ből lesz 1 érettségi... ez mindenkinek jó lenne mivel nem kéne érettségiztetni, ha csak az érettségire hajtanak úgy sem érnek vele semmit ha normális úton akarnak megélni... -
Fbn Lx #31964 na de mennyi alja van annak, amit azok a gyerekek beszélnek?
az usában jelenleg 90-95 az átlag IQ. Ezt csak megemlítem, mielőtt az oktatási rendszerükről zengnél ódákat. -
ez egy rakás faszság. akkor reformáljuk meg az érettségit is, nehogy már felelnie kelljen szegény gyerkőcnek :C -
Fbn Lx #31962 ezt a jelenséget áldemokráciával már nem lehet többé irányítani.
Radikális megoldások kellenek.
Kopasz brigádokat az utcára járőrözni, neki a cigányoknak, és az összes cigánnyá asszimilálódott "magyar" bűnözőfajzatnak.
Én miért nem látok a saját szememmel, élőben ilyen eseteket?
a két kis köcsög a betont harapná, az száz.
sry, de ez a mai leköpdösős hír ezt váltotta ki belőlem. -
Ez annyira szánalmas... nem vagyok oda különösképpen az USA-ért, de ebben mérföldeket vernek ránk. Ott már általánostól arra buzdítják a gyerekeket, hogy álljanak ki és beszéljenek az osztály előtt. Középsuliban még tovább viszik ezt, ott már nem csak kiselőadásokat hanem rendszeres vitafórumokat is tartanak a dikákoknak. Meg lehet nézni a különbséget, amcsiban megkérdeznek a TV-ben egy gyereket tud beszélni, van kiállása. Itthon meg egy értelmes mondatot alig tudnak összerakni a középiskolások ha nyilvánosan kell beszélniük, sőt még sokszor a főiskolában is borzalom ami folyik (pl kiselőadások).