127612
  • ba32107
    de régen tékeltem

ték
  • chhaya #31999
    Nem tudok róla, szerintem nincs.
    Szeged.
  • Dick Riddick
    Igen, van.
  • immovable
    Van.
  • Carlos
    Nem tudok róla.
  • clio1616v
    Miskolc - Nem tudok róla, hogy lenne ilyen.
  • Rettenthető
    Igen, van.
    Lehet Urban Legend, lehet nem, de van egy paneltömb, amibe csak bodzaszedők laknak (ez a része nem UL) és a 6. emeletén van egy rendőrségi poszt, hogy ne kelljen várni rájuk, ha baj van. De hogy UL-e, nem fogom leellenőrizni.

Meg annak ellenére, hogy elvileg nem olyan környéken lakom, előfordult már, hogy tekerni kellett a kerékpárral az életemért. Izgalmas.
  • Picar77
    Igen, van.

• BB7
    Elnézést!
    És szerintem nem szégyen! Sőt! Az ilyet egy életre le kéne csukni... minimum!
  • bogyoka
    De félek, hogy ha kijön megbosszúlja, nem beszélek róla, csak leírtam, hogy ez történt, és nem érdekel, szégyen tudom de nem rég történt és fáj nekem.
    TÉMA LEZÁRVA!
  • BB7
    Gondolom nem könnyen beszélsz róla, és engem ez lepett, meg, hogy effektív egyszerűen leírtad!

Mikor történt? Emlékszel rá? Gyakran nyomaszt? Nem félsz attól, hogy "megbosszulja" ha kijön?
  • bogyoka
    nem fake, megtörtént sajnos, és utálom azt aki tette, kevés az 5 év neki.
    Nem csak én jártam így, több lány is, csak volt olyan aki nem élte túl.
  • kuci06
    Igen, van...

Szerencsére a város másik felén van :D
  • BB7
    OMFG! Ez ugye fake!

Amúgy én Pilisvörösváron lakom, s sajnos nem sok, de van! El is próbálom kerülni azokat a helyeket, de van mikor éjjel, arra kell átmennem... para...
  • tugyiti
  • bogyoka
    Igen, van.
    XVII.ker-ben lakom, és engem már megtámadtak, úgy, hogy rendőrségi ügy lett belőle. A bűnös 5 évet kapott szerencsére, a szemétjének, össze vert, és megerőszakolt.
  • zsutyesz
    hol lax?
  • HöfEE
    Szerencsés vagyok mert már nincs. De volt.
  • tigeroo
    igen van "a cinevég"

kb. mint város széli cigány laktanya
  • ba32107
    Természetesen van
    és egy pöcegödör
  • DIESEL DOG #31980
    Igen, van...
  • G_ArchAngel #31979
    Szerintem Londonban akar par romantikusan izgalmas kornyek...
  • zsutyesz
    Ha arra vonatkozik a kérdés, hogy Pesten (lakhelyem) van-e rossz környék...háttőőő
  • qtab986
    Szerintem például ilyen dolgok miatt kellene bekamerázni az egész iskolát.
  • zsutyesz
    pontosan ez a probléma, hogy az osztályban lévő többi gyerek is vevő a dologra, még jobban felbuzdulnak rajta...vagy egyszerűen ők sem mernek szólni, ellentmondani.
  • BaliBoy
    A helyzet az, hogy ezt anno nálunk játszottad volna el, mi vertünk volna össze utána.
  • pyrohun #31974
    büszke lehetsz magadra. barom.
  • Cat 02 #31973
    Azért az se mind1 hova mész... ahova én járok teljesen korrekt tanárok vannak...
  • bens
    mondjuk ha leejteném a tollamat és a tanár ezért ordítana velem, lehet hogy én is megütném. az igaz hogy sok idióta fiatal van manapság, de a tanárok sem a régiek. úgy szar az egész ahogy van.
  • Casillas
    na pont az ilyen suttyók miatt tart ott az oktatás, ahol
    inkább a kurva szorzótáblát meg a helyesírást tanultad volna a jogaid helyett te is

szánalmas, amit néhány fiatal képzel magáról komolyan, ha már otthon nem kapja meg azt a két pofont, ami rendbeteszi a gondolkodásmódját, akkor igenis oszthassa ki a tanár...
  • GregSB
    Álatlános sztereotípia hogy ott mindeni hülye. Persze, sok a birka, de ők 300 millióan vannak. Arányaiban itthon is van annyi hülye mint ott kint, sőt...
  • G_ArchAngel #31969
    En megmondtam...
  • bardocz
    "ha esetleg nem tudok senkit"

Hát ha ilyen szinten fogalmazni nem tudsz,akkor meg is érdemled...
  • DJ Skyline
    :D_SADSASDADSA
  • G_ArchAngel #31966
    Itthon szerinted mennyi?
    Az utobbi 10 evben nemhogy zuhan az oktatas minosege, hanem meg az utanegetot is bekapcsoltak...

SG.hu forum a legjobb pelda - itt lehet talalkozni igazan alulmuvelt es fogalmazaskeptelen tizenevesekkel...
  • Shifter
    amúgy az érettséginek sincs értelme... sztem az kéne hogy elvégzed az általánost ott kapsz 1 papírt elvégzed a középiskolát és kapsz 1 papírt és a 2ből lesz 1 érettségi... ez mindenkinek jó lenne mivel nem kéne érettségiztetni, ha csak az érettségire hajtanak úgy sem érnek vele semmit ha normális úton akarnak megélni...
  • Fbn Lx
    na de mennyi alja van annak, amit azok a gyerekek beszélnek?
    az usában jelenleg 90-95 az átlag IQ. Ezt csak megemlítem, mielőtt az oktatási rendszerükről zengnél ódákat.
  • sweech
    ez egy rakás faszság. akkor reformáljuk meg az érettségit is, nehogy már felelnie kelljen szegény gyerkőcnek :C
  • Fbn Lx
    ezt a jelenséget áldemokráciával már nem lehet többé irányítani.
    Radikális megoldások kellenek.
    Kopasz brigádokat az utcára járőrözni, neki a cigányoknak, és az összes cigánnyá asszimilálódott "magyar" bűnözőfajzatnak.
    Én miért nem látok a saját szememmel, élőben ilyen eseteket?
    a két kis köcsög a betont harapná, az száz.

sry, de ez a mai leköpdösős hír ezt váltotta ki belőlem.
  • GregSB
    Ez annyira szánalmas... nem vagyok oda különösképpen az USA-ért, de ebben mérföldeket vernek ránk. Ott már általánostól arra buzdítják a gyerekeket, hogy álljanak ki és beszéljenek az osztály előtt. Középsuliban még tovább viszik ezt, ott már nem csak kiselőadásokat hanem rendszeres vitafórumokat is tartanak a dikákoknak. Meg lehet nézni a különbséget, amcsiban megkérdeznek a TV-ben egy gyereket tud beszélni, van kiállása. Itthon meg egy értelmes mondatot alig tudnak összerakni a középiskolások ha nyilvánosan kell beszélniük, sőt még sokszor a főiskolában is borzalom ami folyik (pl kiselőadások).