127612
-
8:30
9re járok melózni -
Általában fél hat. Tegnap speciel 5 előtt és fél egykor értem haza. Ma viszont szabin vagyok! :) -
8:00 - 8:59
-
DIESEL DOG #32077 Legtöbbször 6:30 - 6:59 között. Erre nyomtam, de valamikor korábban illetve később. Mikor hogy... -
én is azonnal kipattanós vagyok :) -
ba32107 #32075 7 körül kelek minden nap, hétköznap / hétvége mindegy. Plusz minusz fél óra. Egyszerűen képtelen vagyok tovább aludni. Még akkor sem tudok, ha nincs itthon senki, és be van sötétítve.
Ha 8-ra megyek, akkor 6:30-től 7:00-ig gépezek (:D), 10 perc alatt kaja öltözködés stb, és már mentem is. Nem szoktam szarakodni.
Haveromnak a reggeli ébredés abból áll, hogy megszólal az órája, lenyomja, megszólal megint, felül az ágyban, nagy nehezen kimászik, megfőz magának egy kávét, megissza, és fél óra múlva is ásítozik. Nekem annyiból áll, hogy felébredek, az ébresztőt kikapcsolom mielőtt megszólalna, kikelek az ágyból és olyan friss vagyok mint ha már fent lennék több órája. Ilyen szempontból szerencsés vagyok :) -
6:30 - 6:59
-
6:20 -
Evoluti0N #32072 7kor kelek. 9re megyek dolgozni (most is onnan irok). Igaz, h negyed ora alatt odaeerek, de szeretek raerosen keszulodni, plusz elmegyek a boltba, meg reggelizek. Bocs, de nincs ekezet
-
clio1616v #32071 7:45re van állítva az ébresztés a mobilomon, 4-5ször nyomok szundira az 20-25 perc,
tehát 8:05-8:10kor kelek fel hétköznap -
6:30 - 6:59 -
G_ArchAngel #32069 szerinted mertem volna elvenni meg valamit a kis hazugsagom melle?:-)
orultem, hogy egy feloras vendegeskedessel megusztam es a Ladan is megmaradtak a felnik... -
értem én, azért kérdeztem... -
6:00 - 6:29 között...gyorsan lefürdök, 7előtt kajázok, haj belő, kiválasztom a ruhát és megyek iskolába -
G_ArchAngel #32066 en csak ugyfelkent voltam a hatosagon (azaz tervet egyeztetni), csak ezt Ok nem tudtak:-) -
G_ArchAngel #32065 4-6 kozott random, igy a kozepere szavaztam... -
kis borítékot nem adtak, h könnyebben menjen az engedélyeztetés? :) -
G_ArchAngel #32063 egyszer en is bementem veletlenul egy bodzatermesztok altal lakott zsakutcaba, tehat olyanok koze, akik medences hazakban tengetik segelybol az eletuk, raadasul az utca vegen ossznepi disznosutes volt, tehat egy pillanat alatt korbevettek az automat (szerencsere Lada volt) a testverek...
bevoltam szarva rendesen, de az egyik megismert, mert mar talalkoztam vele tervezesi munka miatt az onkormanyzaton, igy azt gondolta, hogy az epitesi hatosagon dolgozom - meghivtak, hogy kajaljak veluk:-)
korbeaakart vinni az egyik a kis palotajaban, hogy mikent lehetne engedelyeztetni, mert - hopp - csak ugy itt termett a 3 szintes haz a telek kozepen
:-)
(mondjuk mindent elmondott roluk, hogy van vagy 10 szoba, 3 szalon, 2 etkezo, moziszoba, billiard, stb., de csak egy atlagos furdoszoba...) -
ba32107 #32062 Ez most komoly? A szúnyogháló elbassza a kedvedet? Ilyet se hallottam még 
Amúgy a bogaras téma adott egy jó kérdésötletet, felírom magamnak. -
de az ilyen kis mezei sáska mint ez:
aranyos kis zöld szar :D
XDXDXDXD
na bocs a sok postért :D
jó8 -
mondjuk ennél: (azé 2x meggondolom hogy micsináljak vele XD)
-
én nem tom én a bogarakkal elvagyok :D semmi bajom velük a pókot is halál lazán megfogom XD meg minden szart :D engem ezek nem izgatnak megfogom kibaszom azt kész :D kivéve a "sáska, egér, patkány," mert ezeket nézegetem pár percig (csodálom őket milyen "szép" teremtés)
ül a kezemen és nézem miket csinál (olyasféle tanulmányozás)
nem csodás? -
Fbn Lx #32058 az a vicces, hogy ha a sáska 1 méteres lenne, nem irtóznék tőle... mert tudnám, hogy egyrészt nem tud bejönni a szobába, másrészt meg inkább kihívásnak meg veszélyesnek tartanám, mint undorítónak. -
Fbn Lx #32057 én minden alkalommal félig meghalok ha látok egy sáskát, akár ha 10 méterről is. (mondjuk el se látok 10 méterre
)
De komolyan, ha mástól nem is félek, a rovarok a gyengéim, meg a rágcsálók, meg a csúszómászók, szóval minden, ami nagyobb egy átlagos póknál, de kisebb egy macskánál.
Valszeg azért, mert az pont az a méret amit már tisztán látni és látni, hogy mennyire gusztustalan, de elég kicsi ahhoz, hogy mindenhova besompolyogjon.
sáska, egér, patkány, lótetű, rák, stb. ezekkel angyon be lehet engem szaratni
inkább hat csaholó véreb vagy boxolok egy orángutánnal, de ezeket a kis genyókat ne
-
hát akkor előkapom a szekrényből a gáz spray-t és befújok a szobába :D vagy dezodort fújok begyújtom aztán lángszórósat játszok
-
és mi van akkor, ha egy óriás emberevő mutáns sáska raj repül be? 

-
azzal semmi cink nem kell befosni az ilyenektől :D megfogom azt kibaszom az ablakon xD azt alszok tovább :) -
Fbn Lx #32053 a szúnyogháló egy szar, rossz a hangulata :D
ahányszor szúnyoghálót látok, elbassza a kedvem
legalább ha valami természetes anyagból lenne fonva, na akkor díjaznám. -
ja az hasznos tud lenni :D::D:ÉDD -
ba32107 #32051 Szúnyogháló bazmeg :D -
Fbn Lx #32050 én is szeretek nyitott ablak mellett aludni, de mióta egyszer nyáron berepült egy sáska (kb. 4 éve) azóta rendszeresen inkább bezárom : ASDd -
extramagascsaj #32049 Igen,van.
Nem igazán rossz az...inkább úgy mondanám,h elhanyagolt, és nincs fejlesztve...
Van ahol a város külső részén pl. még földutak vannak. Egyébként egy bájos kisváros.
Felénk max. az az utca számít rossz környéknek, ahol tőlünk etnikailag eltérő egyének laknak.
(Itt Pesten egész jó kerületbe keveredtem.) -
Mostani témába illő.
IGEN VAN. a neve mésztelep.
anno bányászok laktak ott csak valami idióta kitalálta hogy költöztessék oda a cigányokat egyrakásra, majd ugyanezt kertvárosra is. Hála istennek én mondhatni a legszebb környéken lakom Kertesházak, szép kertek. (nem nem vagyunk gazdagok)
nem tudom mit tennék ha lakótelepen kellene élnem.
Minden nyáron nyitott ablaknál alszom el. és ha épp nem száll egy szúnyog a fülembe, frankó halgatni a zajokat. (egy alap suhogás) kutyaugatás, vonat zörej. a hegyen mennek az autók, lépkedések:D... -
tegnap esti üzenetem folytatása:
Na szóval sokak szerint nem sokat ér ma már a fegyelmi fokozat.
Ha ez tényleg így van akkor én örülök hogy egy normális iskolába járok mert nálunk elég sok van. -
-
Fbn Lx #32045 hooool? PÉTERNEEEK?
á, dehogy.
az egész város maga egy kibaszott rossz környék.
A város összterületének mondjuk csak olyan 20%-a cigánytelep, de a fehérek nagy része is éppen elég nagy faszfej.
a gödör és a kettesakna mindent überel!
na jó, a főút elég jó hely, és még éjszaka is biztonságos. Többnyire.
Egyébként mutáns vagyok, mert a város fiatalságának 90%-a eljár az egyetlen szórakozási formát művelni: a paraszt fos lepukkant kocsmákban inni.
egyébként kb. minden harmadik velem egykorú drogozik, ami mondjuk nem orssz arány.
Most épült meg péter végében az drog/alkoholelvonó -
Hiányos kérdés.
egyébként:
461 lakó 8,46 km² -en
Békés kis falu, olykor már olyan békés hogy unalom.
-
Vegas #32043 Salgótarján? HNNNNNN
-
dieselG #32042 Nincs, így megfelelő válaszpont hiányában nem tudok válaszolni. (1 szál ork sincs erre.) -
Igen, van. De nem ott lakok :) Akik az itteni rajok azok meg nem piszkalnak olyanokat akik a kornyeken laknak. Sot koszonnek meg minden.