127612
  • N1ggA
    király, legyél rá büszke

ilyen kérdést fasság föltenni amúgy
  • VRSDM
    vagy csak simán tényleg ennyit keresnek és most ő a vagány. :)

• Molnibalage
    Vagy csak a bruttó / nettó nem tiszta?
  • Shifter
    psszt :D muterom nem bárba dolgozik XD valami olyan helyen ahol mindenkivel kitud baszni ha akar :D
  • David2
    a "bár" címét esetleg elárulnád
  • VRSDM
    mindenesetre ha még tényleg így van a szavazás állása ahogy most, akkor nemtudom mi faszt siránkozik az összes hogy ilyen adók, meg olyan áfák :D
  • VRSDM
    szóval apukád 900.000-et keres ezzel most azt mondtad :)
  • Shifter
    én nem értettem félre :) össz pénz/anya apa én = +300.000HUF
  • Molnibalage
    Én 16 éves koromtól kezdve dolgoztam minden nyáron. 16 évesen 3.20-kor keltem. Csináltam én mindenfélét. Talán ezért is becsülöm meg azt ahol most vagyok. Abszolúte nem kell belehalni és jól is fizet.
  • HöfEE
    50-70 ezer között, 4 tagú család vagyunk.

Ahogy elnézem a szavazás állását szerintem néhányan nem értették a kérdést. Csak szólnék, hogy el kell osztani a családtagok számával az össz bevételt!
  • Shifter
    nálunk csak muter dolgozik :) fater nem csinál semmit és csak én vagyok gyerek ^^
  • bardocz
    Passz,szüleim elváltak,és nem tudom,ki mennyit keres:)
  • milk4
    Online Pókerezek
  • clio1616v
    abból cicakajára azért futja ^^
  • cargame
    Biztos, hogy nem osszak el a kedves szavazok. Vagyis nem mindeki ossza el.
  • NEOreg3
    50-70 között, öten vagyunk (meg egy macska)
  • N1ggA
    gondolom sokaknak fogalma sincs hogy mennyit keres otthon anyu apu, vagy egyszerűen összeadták a kereseteket és nem osztottak le
  • poppe
    csak én dolgoztam diák koromban? ha más nem, nyaranta?
  • VRSDM
    50-70.
    apukám anyukám keres. és 4en vagyunk gyerekek (bár a két nővérem félig itthon sem lakik, de mégis így szabályszerű)
  • Carlos
    Azon gondolkozom, hogy mit aggódunk itt a gazdasági válságon. Itt mindenki gennyesre keresi magát.
    Plö ha csak 1 gyerekkel számolunk, akkor legalább 900K-t kell keresnie a két szülőnek összesen, hogy kijöjjön a 300.
    Szóval namost vagy ilyen jól állunk, vagy csak osztani nem tudnak itt az emberek?

edit: az utolsó két 300K-s feletti hsz-ét alapul véve. Ők nem lehetnek keresők mert 14-18 közöttiek. (mielőtt belekötne valaki)
  • szjuca
    50-70
    2 fő kereső, 2 fő kiskorú
  • milk4
    Mellesleg,ha épp Mo.-n dolgozik apám akkor 300k alatt,ha ******ban akkor 300k fölött.
  • Shifter
    300 ezer felett

kicsivel több
  • extramagascsaj
    nálunk amúgy ez a kérdés elég fura :D
    merthogy én anyámmal élek/éltem
    de gyakorlatilag apa is támogat...csak ő máshol lakik...
    én meg most kezdek alkalmazottként dolgozni...szóval
    azt az állapotot vettem, h anyám,apám keresete,meg az enyém és ebből vontam átlagot kb.

1 szál cigit kaphatsz...

(csöveseknek is adok néha...akkor te is kaphatsz) :D
  • milk4
    Nem nyilatkozok.
  • clio1616v
    Az egy háztartásba élők esetében természetesen az átlag megtakarítás lenne a lényeg, mert amit te megtakarítsz azt a szüleid rádkölthetik éppenséggel.

Erre szokták mondani, hogy mindegy mejuk újjadat harapod le attól még fáj.
  • CopyKing92
    70-90 x 2 90 ezer a számla... + havi élelem 40 ezer maradék 50 ruha még több kaja nem lehet megélni ugy magyarországon hogy valaki félre tesz pnézt mert fel kell élniük azt is. ami van..
  • Molnibalage
    Az meg egy következp kérdés lehetne, Mennyi megtakarított pénzed van?

Ez meg azért nem jó kérdés, mert aki 6 hónapja dolgozik és volt diákhitele és egyéb rég esedékes kiadásai, annak nem sok. Viszont 6 hónap múlva igencsak lesz, ha jól csinálja.

Ez pl. rám is igaz. Most olyan 2 havai fizum van talonban. Viszont a havi fizetésem cirka 75%-80-át el tudom rakni, mert még szüleimmel élek és soha nem éltem nagy lábon. Ha havi 40 ezer elmegy mindenre most akkor az már tényleg nagyon durva hónap.
  • clio1616v
    Az meg egy következp kérdés lehetne, Mennyi megtakarított pénzed van?

De az mindenesetre elég tájékoztató, hogy mennyiből jössz ki egy hónap alatt.
  • clio1616v
    Egyetértek.
  • Molnibalage
    Ez igaz. Csak nem mindegy, hogy mennyiből. Mert lehet X összeghez képest fele összegen is cipőt kapni. Első köben spórolásnak tűnhet. Viszont az olcsó cucc hamar szétesik. Az olcsó kaja az nem jó. Stb...
  • clio1616v
    Nem lényeges ki mennyit keres, az sokkal jobban rámutat az életminőségére, hogy mennyit költ.
  • Bmx01
    " légyojkedves kínáld már meg a testvéreimet is "
  • poppe
    aggyá má 1 szál cigit lécci :)
  • extramagascsaj
    200 és 250 ezer között
  • ba32107
    Ha az lenne a kérdés, akkor meg fogadjunk ezt javasolnád -.-
  • BlackShadow
    omg milyen brainstorming volt itt a kommentem alapján :) hát tényleg.. az információ hiány.. én mint agresszív? eléggé távol áll tőlem :) a véleményemet általánosítottam azzal csupán, h a játékokkal/sporttal simán le tudom vezetni a dolgokat _ha_ éppen vmi történt..
    felbasz a suli, mert már megint olyanért kell fizetnem ami nem az én hibám, az utolsó utáni pillanatban mondják meg mit kellett volna csinálnom stb.. tehetetlenséget szül s attól fel megy a pumpa.. jó esetben edzés elött, rosszabban máskor, de akkos is 10 perc alatt lehiggadok bármit csinálok. a játékot csak példának hoztam fel, konkrétan a kérdésre válaszolva :)

a maihoz meg szintugy 3. .. :)
  • chhaya #32283
    Nem nyilatkozom.
  • clio1616v
    A fentinél tudok egy jobb kérdést, aminek jobban van értelme...

Mennyit költesz egy hónapban?

Hát nem reprezentatívabb?

-mondjuk sokat nem kellett számolnom átlagot, de nem fogom beírni a végeredményt.
  • DJKonya
    300 ezer felett