127612
  • somdav95
    Egyiknek se adok!!
  • Fbn Lx
    hogy attól fél, hogy a párja elhagyja.
    te is értetted, csak kötözködsz.
  • clio1616v
    Mennyire? Mire gondolsz?
  • clio1616v
    Pedig sokan nem tudják, hidd el.
  • Ability
    Észre sem kellene venni a leírás mutatása linket, mert már a kérdés is úgy ven feltéve, hogy egyértelmű legyen...
  • Fbn Lx
    ha a párod ennyire sem bízik benned, akkor a kapcsolat a 4 gyerek nélkül is halálra van ítélve. :)
  • FZoleee
    én egyke vagyok, és egyáltalán nem zavar :D
  • Darukezelő
    Az olvasást általános elsőben sajátítják el a gyerekek, a leírás mutatása elolvasásához szerintem nem kell hatalmas matematikai tudás. :D Összeadás amúgy elsős anyag, osztás másodikos. Aki ezekre nem képes, az nem tudom hogy jutott el magasabb osztályokba. :D Nem tudom mi olyan bonyolult ezen, apa anya nettó fizuja összead, eloszt X-szel. (X = háztartásban lévők száma). Jó ez most így sarkítás volt, itt tényleg inkább figyelmetlenségről, vagy lustaságról van szó. Tehát nem veszik észre a leírás mutatása szöveget. Nem tudom, de ha én csak arra a szóra koncentrálok, hogy "Mennyi", már akkor is birizgálja a szemem a mondat után lévő szöveg. Most ezt nem észrevenni.....Bár én nem lepődöm meg ezen, pláne nem az SG-n. :)
  • Darukezelő
    Tehát mamád akkor keres közel 1 milliót, és bármikor át tudja vágni a másikat. Nem kívánok erre semmit sem mondani.
  • clio1616v
    Jogosan, és erre még rájön az hogy mivan ha elhagyod és egyedül marad a 4 gyerekkel.

Két gyerek az ideális, egy kevés kettő már elég, háromhoz tökéletes körülmények mellet lenne kedvem.
  • clio1616v
    daru, hallod? szerinted a lélek alatt mindenki ugyanazt értette? vagy például az iskolai verés alatt?

az átlagot sem mindenki érti, azért mert te kivételesen tudod mit jelent más lehet gőze nincs mit mivel kell osztani, nem mindenki lehet matekzseni ^^
  • Fbn Lx
    én is szerettem volna soksok testvért, de egy húg jutott, aki ráadásul 6 évvel fiatalabb. Persze jobb, mint egykének lenni, de azért annyira nem örömteli helyzet. talán ha 1-2-3 év lenne köztünk, jobban élvezném.
    Ha az ég is úgy gondolja, ebből tanulva legalább három gyerekem lesz. De négyet szeretnék. Sajnos ettől a gondolattól a mai lányok egyre inkább elborzadnak.
    "jajjaj, dagadt leszek! ki fog annyit szülni? hogy fogok lefogyni?" :-|
  • Kicsikiraly
    hát itt a baj, ezért nem fed ez a kérdés valós eredményt. leírást mindenki lusta olvasni...
  • Darukezelő
    Szerintem nehéz erről pontos eredményt kapni, mert ugye valaki egyedül él, máshol ketten élnek, máshol meg vannak gyerekek is. Vagy csak egy gyerek. Ez úgy lenne jó, ha mindegyik szavazatról tudnánk, hogy hányan élnek abban a háztartásban. Nekem ezek így most csak számok, de nem tudok hozzá semmi konkrétat kapcsolni, hogy miért van pl. 11db 300 ezer feletti szavazat. Mert 110 és 130 után a szavazatok száma csökken, tehát arra gondolna az ember, hogy lesz kb 1-2 300 ezer feletti szavazat. Na de 11? Szerintem itt többen félreértették a dolgot a szavazással kapcsolatban. Biztos mindenki elosztotta az egy háztartásban lévő személyek számával a keresetet?
  • 89
  • Fbn Lx
    szerintem olyan 60, MAXIMUM 70 -_-
  • Littlepig13
    110 és 130 ezer között megkérdztem
  • Littlepig13
    70 és 90 ezer között

• kovacsgellert
    70 és 90 ezer között
  • DIESEL DOG #32341
    200 és 250 ezer között...
  • extramagascsaj
    én csak csináltam ezt is
    a szüleimnek segítségre volt szüksége...segítettem

most kaptam munkát...eltartom magam
    persze nem tagadom,h támogatnak...
  • milk4
    Tudod,magánügy az,hogy ki mennyit keres.
  • somdav95
    Rájuk szál az apeh.. :)
  • tenkenorman

nem nyilatkozok. -_-' :12.43%
    mitől féltek?? elvisz az AVH?
  • VRSDM
    sok helyre mennék szívesen de amerikai nagyvárosok és london az ahova semmi pénzért :D
  • G_ArchAngel #32335
    azert jo itt, mert ezek kozott okos vagyok:-)
  • VRSDM
    aki a buta angolok országába lakik meg is érdemli :D
  • G_ArchAngel #32333
    300e felett siman keresunk fejenkent a parommal, de kb. a fele az alberlet+utazas+kaja, mert London jo olcso

(nem felvagas, mert itt ez a minimalber kornyeke - kelet-europaikent tobbrol nem is erdemes almodni...)
  • ba32107
    Én tüzifát szoktam vágni, meg mindenféle famunkát. Fúj de utálom :D
  • Benny04
    nátóm...
  • somdav95
    Ha már itt tartunk, most énis ugyan ebbe a szituba vagyok :) Irodába segítek pakolni ha kell valamit, földre meg megyek segíteni :)
  • ChuckyHUN
    nemtudom
  • extramagascsaj
    nem, nemcsak te
    mi mindig be voltunk "fogva" a munkába tesómmal
    mikor földünk volt...akkor a földön voltunk...ha piacoztunk mentünk a piacra segíteni...lett boltunk...mentünk a boltba
    voltam pultos, hordtam ki telefonkönyveket, stb.
  • Kicsikiraly
    megint az emberek le se szarják a leírást. valahogy az arcukba kéne ugrasztani. nagy piros betűkkel. és csak ha legépelik egy ablakba a leírást szóról szóra, csak akkor szavazhatnak, vagy ilyesmi.
  • ba32107
    Nekem kereshetne a feleségem milliókat is, akkor is dolgoznék
    (nem sértés, csak megjegyeztem)
  • NeverwinterKING
    50 és 70 ezer között

evvan. nem vagyunk gazdagok de jó élünk.
    cigire, sörre mindig van pénzem :DD
  • VRSDM
    szerk. egyke gyerek, nagy szám, rám lehet "csak" 60jut / hó, ellenben van 3testvérem, és az ahogy ő él sosem adja vissza azt az érzést amikor a 6fős család nyáron a kertben bográcsol, amikor a hugommal guitar hero-zok, amikor a nővéreméktől kérek tanácsot nőügyekbe. egy szó mint száz, kereshetnek a szülei milliárdokat is. telibeszarom :)
  • VRSDM
    ne játszátok már az irígyet... -_-
  • Molnibalage
    Ja. Már sejtem, hogy miért olyan fura sokszor ez a gyerek és miért ütött le egy tanár. Csak nem egy elkényeztetett kis taknyos? Dolgozott már vajon komolyan valaha?
  • Csuhai G
    ezzel visszaélni és mások kárán meggazdagodni igazán jófej dolog, grat neki