127612
  • Ability
    Hallgatom a TE változatodat ugyan erről a kérdésről, dolgozd ki te is, érdekel, hogy szerinted miben értelmetlen, és hogyan lehet értelmessé tenni.
  • immovable
  • NEOreg3
    ha valami idegen csenget be akkor eleve ki sem megyek, mert nem érdekel

apám meg úgyis elküldi mindet a faszba
  • Molnibalage
    Én mit nyerünk a te véleményeddel? Akkor esetleg szavazzuk meg azt legközelebb, hogy bannoljanak téged? Annak legalább van hatásra rád. Akkor az már lényeges. Elképesztő, hogy mindenbe belekötsz. Nem kötelező sem szavazni, sem idejárni.
  • ba32107
    Ok, csak már kissé unalmas. Nekem sem tetszik sok kérdés, de nem szoktam beírni.
  • OrioN the S
    2 sajtburgert egy light colaval.

Nem nyeremenyjatek ,hanem szavazos topik. Ebbol megtudjuk ,hogy a forumozok tobbsege mikent cselekedne egy ilyen szituacioban. Ennyi :D

A kovetkezo kerdesnel meg azt fogod megtudni ,hogy az Sg forumozok tobbsege bal vagy jobbkezes. Itt se nyerunk semmit :)
  • clio1616v
    Értem a kérdést csak értelmetlennek tartom ^^

Mit nyerünk vele, ha tudjuk a szavazás eredményét?
  • OrioN the S
    hihetetlen vagy :D mar megint mit nem ertesz ezen? :D adakoznal-e vagy sem? kifejtetted kommentbe a velemenyed ,tehat tudtad ertelmezni es ertetted a lenyeget a kerdesnek. szerintem Te csak szimplan elvezed ezeket a beszelgeteseket amik errol a ertlemes/ertelmetlen kerdes vitabol alakulnak :D
  • BlackShadow
    nagy ritkán szoktam adni.. pl évente jár a házba egy krisnás srác.. az jóarc neki adok vmi kis pénzt .. de pl amint meghallom, h vki vmiféle egyháznak gyűjt.. küldöm is el a picsába ^^
  • clio1616v
    Fogalmazd meg úgy, hogy az érthető és logikus legyen. Lehet meg tudsz győzni, volt már rá példa ^^
  • somdav95
    Inkább haggyuk, most nemvagyok magyarázkodós, vitatkozós kedvembe.. :D
  • clio1616v
    Nem igaz.
    Győzzél meg, hogy ennek a kérdésnek volt értelme.
  • somdav95
    Amúgy észrevetted hogy neked mindegyik kérdés értelmetlennek tűnik?:DD
  • clio1616v
    Azt várom el mástól, amit tőlem is elvárhatnak elvem alapján, nem kéregetek így nem is adakozok.

Ennyi. Viszont a kérdés még akár jó is lehetett volna, ha lenne érteme :D
  • clio1616v
    De mennyire? mert azt írtad, hogy ennyire se bízik benned.

Azt értem, hogy attól fél, hogy elhagyod és azért nem bízik benned, de mihez kell bízni?
  • 89
    minden relatív, elfogadom a felfogásod (vannak tapasztalatlan emberek is)...ha nem tudnád egyáltalán de nem kötelező adakozni (kivétel például a hit gyüli, de az tök más kategória)...nem mondják, hogy az adakozás által üdvözülsz stb...de az egyháznak is vannak intézményei: templomok, plébániák, kórházak, iskolák amiket fenn kell tartani és ilyen állami támogatás mellett nem igazán lehetséges.
    no offense...csak leírtam a tényeket :D
  • Benny04
    náadok
  • 89
    nem jönnek ide...de akkor már inkább kimegyek utcára és adok egy szerencsétlennek pénzt vagy elmegyek egy misére és ott bedobom a perselybe, de most ki tudja, hogy ilyen házalásnál kinek gyűjtenek igazán :S
  • BB7
    Egyiknek se adok.

Adtam már, de úgyse oda megy a pénz, ahova kéne vagy mondják! Akkor meg minek?
  • milk4
    Egyiknek se adok.
  • ba32107
    Soha nem volt még itt senki. De nem is adnék.
  • DJ Skyline
    nem jellemző. de nem is jönnek igazából
  • bogyoka
    Egyiknek se adok.

Régebben adakoztam, de rájöttem, hogy sok esetben nem arra a célra költik el a pénzt, így már nem adok semmit. Ha akarok, akkor folyószámlára utalok esetleg.
  • Littlepig13
    Nem jellemző rám az adakozás, de ritkán meg tudnak győzni.

• Rundstedt17
    helyfüggő azt hiszem....
  • Rundstedt17
    Na ezt nem tudtam az valóban szánalmas......
  • extramagascsaj
    Nem jellemző rám az adakozás, de ritkán meg tudnak győzni.

• tigeroo
    A betegek, elesettek javára adakozok.

• MR ME
    jó helyen lakhatsz, pesten be is csöngetnek nagyritkán, vagy az utcán "kéregetnek"
    bár a legjobb amikor meg akar téríteni...
  • Carlos
    Egyiknek se adok.

• MR ME
    nem vitatkozom mivel nem akarok megbántani senkit aki megtalálta a hitét és most nagyon jó neki...ki miben hisz, abban üdvözül! az meg h nem a pénzre hajtanak hát khmm akkor nemértem miért csak azt hallani tőlük h adakozzatok adakozzatok....
  • Rundstedt17
    Nagyszabású üzlet?Mennyi pénzt követelnek az emberektől?Tényleg a pénzre hajtanának?
    Butítják,áruld el már mi pontosan a butítás?
  • Rundstedt17
    A kérdés eleve hülyeség az egyház nem szokott házalni,erre még soha nem kéregettek.Ezzel szemben szekták már igen,sok szarral házaltak hogy ezt meg azt olvassam el.....
    A betegeknek nem adok,a cigányok szoktak házalni a szívbeteg,éhező gyerekük okán ami egyértelmű hogy hazugság,meg amúgy is ha más eset áll fenn saját zsebre megy.
  • Shifter
    Egyiknek se adok.

elküldöm őket a picsába...

("Berényi Miklós"-os eseten jót nevettem)
  • somdav95
    Pontosan..
  • OrioN the S
    A betegek, elesettek javára adakozok.
  • pista89
    Egyiknek se adok.
  • MR ME
    az egyház tőlem egy fillér adományt nem kap! számomra az nem intézmény, nem ismerem el őket, csak butítják a népet, egy nagyszabásű üzlet az egész, a sok majom meg adakozik nekik szépen...
  • REPS0L
    amikor azt mondta az egyik hogy hangulatkarbantartó folyadékra gyűjt, akkor adtam :D
  • cicai
    Egyiknek se adok.