127612
-
Hallgatom a TE változatodat ugyan erről a kérdésről, dolgozd ki te is, érdekel, hogy szerinted miben értelmetlen, és hogyan lehet értelmessé tenni. -
-
ha valami idegen csenget be akkor eleve ki sem megyek, mert nem érdekel
apám meg úgyis elküldi mindet a faszba -
Én mit nyerünk a te véleményeddel? Akkor esetleg szavazzuk meg azt legközelebb, hogy bannoljanak téged? Annak legalább van hatásra rád. Akkor az már lényeges. Elképesztő, hogy mindenbe belekötsz. Nem kötelező sem szavazni, sem idejárni. -
ba32107 #32396 Ok, csak már kissé unalmas. Nekem sem tetszik sok kérdés, de nem szoktam beírni. -
2 sajtburgert egy light colaval.
Nem nyeremenyjatek ,hanem szavazos topik. Ebbol megtudjuk ,hogy a forumozok tobbsege mikent cselekedne egy ilyen szituacioban. Ennyi :D
A kovetkezo kerdesnel meg azt fogod megtudni ,hogy az Sg forumozok tobbsege bal vagy jobbkezes. Itt se nyerunk semmit :) -
clio1616v #32394 Értem a kérdést csak értelmetlennek tartom ^^
Mit nyerünk vele, ha tudjuk a szavazás eredményét? -
hihetetlen vagy :D mar megint mit nem ertesz ezen? :D adakoznal-e vagy sem? kifejtetted kommentbe a velemenyed ,tehat tudtad ertelmezni es ertetted a lenyeget a kerdesnek. szerintem Te csak szimplan elvezed ezeket a beszelgeteseket amik errol a ertlemes/ertelmetlen kerdes vitabol alakulnak :D -
nagy ritkán szoktam adni.. pl évente jár a házba egy krisnás srác.. az jóarc neki adok vmi kis pénzt .. de pl amint meghallom, h vki vmiféle egyháznak gyűjt.. küldöm is el a picsába ^^ -
clio1616v #32391 Fogalmazd meg úgy, hogy az érthető és logikus legyen. Lehet meg tudsz győzni, volt már rá példa ^^ -
Inkább haggyuk, most nemvagyok magyarázkodós, vitatkozós kedvembe.. :D -
clio1616v #32389 Nem igaz.
Győzzél meg, hogy ennek a kérdésnek volt értelme. -
Amúgy észrevetted hogy neked mindegyik kérdés értelmetlennek tűnik?:DD -
clio1616v #32387 Azt várom el mástól, amit tőlem is elvárhatnak elvem alapján, nem kéregetek így nem is adakozok.
Ennyi. Viszont a kérdés még akár jó is lehetett volna, ha lenne érteme :D -
clio1616v #32386 De mennyire? mert azt írtad, hogy ennyire se bízik benned.
Azt értem, hogy attól fél, hogy elhagyod és azért nem bízik benned, de mihez kell bízni? -
minden relatív, elfogadom a felfogásod (vannak tapasztalatlan emberek is)...ha nem tudnád egyáltalán de nem kötelező adakozni (kivétel például a hit gyüli, de az tök más kategória)...nem mondják, hogy az adakozás által üdvözülsz stb...de az egyháznak is vannak intézményei: templomok, plébániák, kórházak, iskolák amiket fenn kell tartani és ilyen állami támogatás mellett nem igazán lehetséges.
no offense...csak leírtam a tényeket :D -
náadok -
nem jönnek ide...de akkor már inkább kimegyek utcára és adok egy szerencsétlennek pénzt vagy elmegyek egy misére és ott bedobom a perselybe, de most ki tudja, hogy ilyen házalásnál kinek gyűjtenek igazán :S -
Egyiknek se adok.
Adtam már, de úgyse oda megy a pénz, ahova kéne vagy mondják! Akkor meg minek? -
Egyiknek se adok. -
ba32107 #32380 Soha nem volt még itt senki. De nem is adnék. -
nem jellemző. de nem is jönnek igazából -
Egyiknek se adok.
Régebben adakoztam, de rájöttem, hogy sok esetben nem arra a célra költik el a pénzt, így már nem adok semmit. Ha akarok, akkor folyószámlára utalok esetleg. -
Nem jellemző rám az adakozás, de ritkán meg tudnak győzni.
-
Rundstedt17 #32376 helyfüggő azt hiszem.... -
Rundstedt17 #32375 Na ezt nem tudtam az valóban szánalmas...... -
extramagascsaj #32374 Nem jellemző rám az adakozás, de ritkán meg tudnak győzni.
-
A betegek, elesettek javára adakozok.
-
jó helyen lakhatsz, pesten be is csöngetnek nagyritkán, vagy az utcán "kéregetnek"
bár a legjobb amikor meg akar téríteni... -
Egyiknek se adok.
-
nem vitatkozom mivel nem akarok megbántani senkit aki megtalálta a hitét és most nagyon jó neki...ki miben hisz, abban üdvözül! az meg h nem a pénzre hajtanak hát khmm akkor nemértem miért csak azt hallani tőlük h adakozzatok adakozzatok.... -
Rundstedt17 #32369 Nagyszabású üzlet?Mennyi pénzt követelnek az emberektől?Tényleg a pénzre hajtanának?
Butítják,áruld el már mi pontosan a butítás? -
Rundstedt17 #32368 A kérdés eleve hülyeség az egyház nem szokott házalni,erre még soha nem kéregettek.Ezzel szemben szekták már igen,sok szarral házaltak hogy ezt meg azt olvassam el.....
A betegeknek nem adok,a cigányok szoktak házalni a szívbeteg,éhező gyerekük okán ami egyértelmű hogy hazugság,meg amúgy is ha más eset áll fenn saját zsebre megy.
-
Egyiknek se adok.
elküldöm őket a picsába...
("Berényi Miklós"-os eseten jót nevettem) -
Pontosan.. -
A betegek, elesettek javára adakozok. -
pista89 #32364 Egyiknek se adok. -
az egyház tőlem egy fillér adományt nem kap! számomra az nem intézmény, nem ismerem el őket, csak butítják a népet, egy nagyszabásű üzlet az egész, a sok majom meg adakozik nekik szépen... -
amikor azt mondta az egyik hogy hangulatkarbantartó folyadékra gyűjt, akkor adtam :D -
Egyiknek se adok.