127612
-
Nem tudom mire szavazzak. Bal kézzel írok, de minden más szempontból meg jobbkezes vagyok.
-
extramagascsaj #32439 jobb -
bal -
ba32107 #32437 Jobbkezes vagyok. -
Jobb
de balkezes akarok lenni :-o -
Jobb -
pista89 #32434 Bal -
nevetnék ha vmi hatalmas trauma okán, az egyházba vetett hited mentené meg az elmédet a megőrüléstől, és a megbékélésed okán, cigány képviseleti politikus lennél. :) -
Egyháznak sose.Másoknak se,anyám intézi az ilyeneket:D De az egyház tőlem egy fillért nem fog kapni soha,az biztos. -
Nem adok. -
Nem adok.
Egyszer, nagyon régen egy kolduló öregnek adtam 1 narancsot, (hogy a pénzem ne eligya), és majdnem hogy utánam dobta. Kcsg. -
pista89 #32429 ja, nem fail. -
pista89 #32428 picit korai ez a szavazás nem ?:D -
karajjj #32427 nem adakozok senkinek, egyszer becsöngettek hozzánk, apámnak volt a zsebében 200 forint, odaadta neki, legyen boldog, jött 2 hónap múlva, hogy mehet a rendőrségre kihalgatásra mert csalók voltak és ugye fel volt írva a neve meg a címe, hogy adakozott... -
ha az utcán letámadnak és van nálam apró, akkor odaadom de egyébként senkinek -
egyiknek se adok -
Egyiknek se adok.
-
Mindegyiknek adakozok.
-
lol,ez jo volt... -
Gondolom, 14 évesen egész havi kereseted nekik adod ;) -
marci9507 #32420 Az egyházaknak adakozok. -
magamban hiszek, s keressenek munkát! beteg meg menjen haza! -
Egyiknek se adok. -.- -
akárki jön csak annyi a duma h nem veszünk semmit meg sem hallgatom meg ki sem megyek. -
Fbn Lx #32416 ezen a héten egymás után két nap ugyanazon a helyen kéregettek tőlem az utcán, harmadik nap gondoltam egyet és a másik irányba mentem: akkor is kéregetett valaki.
az első cigánygyereknek először cigi kellett, aztán énzt kért ("kenyérre kell!") a második egy alkoholista volt, akinek csak 30 forintja van buszjegyre, a harmadikat meg már akkor elküldtem amikor elkezdte a monológját.
volt már hogy adtam, de egy idő után ez már zavaró... -
Egyiknek se adok.
Ha kedvem van, de még inkább pénzem, akkor magamtól is adok, de ilyen módszerekkel nálam nem mennek semmire. -
Nem -
Egyiknek se adok.
-
Fbn Lx #32412 "A betegek, elesettek javára": fele hoax, másik fele kamu, a harmadik fele meg általában féligazság. 
"Az egyházaknak adakozok.": az egyház nem szokott házalni, a szekták szokása, hogy házaljanak. Azt meg, hogy az ember önszántából pénzt gyűjtsön önmaga butítására nem támogatom, kb ahogy heroinra sem adnék pénzt senkinek.
Szóval nem szokásom, és hacsak nem szenvedek agykárosulást, belátható időn belül nem is fogok ilyen célokért adakozni.
A ténylegesen beteg gyerek meg nagyon sajnálatos, de hó végére a mi hűtőnk is üres. -
adj nekik kaját -
Fbn Lx #32410 jha.
ez kb. olyan dolog, hogy akár még okos is lehettél volna, ha lenne egy kis eszed. -
Egyiknek se adok.
Nagyon ritka hogy valakinek adakozok. Nem azért mert kapzsi vagyok, hanem azért mert sokszor ha adsz egy csövesnek pénzt akkor nem az hogy menne venne magának egy kis kaját, inkább megy és vesz magának piát. Egyháznak alapból nem adok. Max betegeknek adakozok. Volt hogy bementem a Tescoba venni pár cuccot és maradt egy kis zsebpénzem, jött egy fiatal csaj, rákos gyerekeknek gyűjtöttek, adtam neki egy kétezrest mert tudom hogy azok a gyerek saját hibájukon kívül lettek rákosok. Ettől persze még lehettem csalás áldozata.. -
A többséghez hasonlóan... -
dx #32407 egyiknek sem. -
Házalós? akkor nem. Utcán lehet, de ott helyzettől függ. -
hát elég szarrágók vagyunk. mondjuk én is az utolsót nyomtam. -
Nem jellemző rám az adakozás, de ritkán meg tudnak győzni. -
xxxpaulxxx #32403 Nem adok, mert nekünk sincs és én meg nem ettől leszek jobb ember:/ -
clio1616v #32402 Úgy fogalmaztam volna meg a kérdést, hogy Van-e értelme a kéregetőknek pénzt adni?
Alapvetően segítek mindenkinek, de soha nem pénzzel, elmondom miért.
A pénz önmagában értéktelen, ha nem kapsz érte semmi szolgáltatást vagy terméket. Én ha valakinek segítek mert bajban van, akkor azért nem várok el semmit, mert azért segítek, mert az nekem jó érzés.
Így mástól is azt várom, el hogy nekem így segítsen. Senkitől sem kérek olyat amit nem tud megtenni, vagy olyat ami nekem se esne jól ha tőlem kérnék.
Sok ember arra hagyatkozik, hogy mások jóhiszeműségét kihasználja és pénzt kér, mert 100-ból 10 megsajnálja és ad neki. A kéregetést ilyen szempontból elítélem és az agresszív viselkedésük ellenére még nekem kellemetlen az amit csinálnak. -
ne foglalkozz vele, mindig nyáladzik :)