127612
  • immovable
    Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna.

Ha a családomra vagy rám támadna ugyan arra számíthatna mint egy férfi.
    Emancipáció van nem? Egyenlőséget akartak.
  • szjuca
    Már ütöttem meg nőt tizenévesen, és nő vagyok.

Ha olyan a szitu semmi sem tartana vissza, hogy még egyszer megtegyem.
  • 89
    naja...lefegyverezni egy bozótvágóval hadonászó elmebeteg nőt...
  • GregSB
    Soha. Még ha késsel támadna rám akkor sem. Próbálnám lefegyverezni és lefogni.
  • BlackShadow
    nem hiszem,h idáig fajulnék.. viszont edzésen már sokszor kerültem össze csajokkal, de ott vissza is ütnek, szal gondoltam a "már ütöttem meg nőt" nem igazán ebbe a kategóriába tartozik :D
  • MR ME
    nem hiszem h idáig fajulnék
  • 89
    ha késsel támadna rám még szép :) amúgy még csak haragudni sem tudok másokra igazán, szóval nem...

az számít, hogy a húgommal verekedtünk kiskorunkban? xD
  • LordVenom
    Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna.
  • Carlos

De ehhez télleg olyan kéne, hogy megütné a gyerekemet, vagy bántalmazná vagy ilyesmi. Tehát én (szerintem) a nem ellenem hanem a párom, (majdani) gyerekem ellen elkövetett fizikai sérelem hatására tennék ilyet. De lehet, hogy ekkor sem...Nemtom...
  • Masakari
  • Dick Riddick
    Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem.
  • NEOreg3
    sosem ütnék meg nőt, ennek ellenére véletlenül "rúgtam már szájba nőt"

lányok labdáztak mögöttem és a lábamhoz gurult a labda, gondoltam visszasarkalom, de szegény lány már éppen nyúlt érte:\
  • DIESEL DOG #32508
    Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem...

• zsutyesz
    Tartózkodom, nő vagyok. - de már ütöttem meg nőt
  • G_ArchAngel #32506
    vedekezes kozben nem kell utni, az mar tamadas:-)
  • CopyKing92
    nvéremet meg üthetem nem? :D szemétkedik velem a tezsvírem.
  • tigerbácsi
    s mi van ha parancsba adják? akkor az hova tartozik? :-)
  • Treblakos

Ha késsel jön felém, persze, hogy védekezik az ember...
  • Benny04

• clio1616v
    Nem ütök meg senkit.
  • BaliBoy

Például ha a nőben van annyi "tökösség", hogy megüssön egy férfit. Utána vállalja a következményeket. Más esetben nem.
  • Molnibalage
    Nagyon remélem, hogy erre soha nem kerül sor, mert akkor az azt jelenti, hogy már korábban eltoltam valamit. Max. önvédelemből.
  • extramagascsaj
    Tartózkodom, nő vagyok.
  • CopyKing92
    ballábal kelek mert jobbra van a fal bal lábbal rugok, el rugaszkodok, job kézzel csinálok mindent :D
  • Benny04
    jobb
  • zsutyesz
    én is, kivéve amikor bal lábbal kelek fel
  • szucsy89
    bal.

de pl az egeret jobbal kezelem...meg jobblábas is vagyok..
  • REPS0L
    :D
  • clio1616v
    De. Az tetszett szombaton, hogy a motorom téliesítés nélkül indult rendesen.
  • marci9507
    Jobb kezes,viszont bal lábas:D
  • FZoleee
    nabazmeg, abbahagyhatnád az okoskodást már, neked semmi se tetszik
  • clio1616v
    Akkor lenne megválaszolható a kérdés, ha valakinek csak az egyik oldali keze lenne meg, vagy pontosan ugyonolyan mértékben használná mindkét kezét.

Én is használom mind a kettő kezemet de nem ugyanolyan ügyesen.

Pl: írni a jobbal szebben tudok, viszont a bal kezemmel tudok hátulról előrefele írni is.

A bal kezemmel pedig a kormányzás megy ügyesebben.
  • Molnibalage
    A statisztikai átlagtól eltér. Asszem 8% körül van a világban átlagosan a balkezesek aránya a jobbosokhoz képest.
  • kovacsgellert
    Jobb. Szerintem tiszta fölöslege4s a kérdés. Nekem eddig is egyértelmű volt, hogy sokkal kevesebb a balkezes ember, mint a jobb.

És aki azt írta, hogy egyformán ügyes mind a két kezével, gondolom az kétbalkezes, mert másképp elég neéz megvalósítani.

És a jobbkezesség nem azyt jelneti, hogy mindnet a joobal csinálsz, az elég szar lenne. Nekem nagyon sok dolog van, amit bal kézzel nagyon jól tudok csinálni, jobbal meg kevésbé. :)
  • chhaya #32486
    Jobb.
    De néhány dolgot egész jól tudok ballal is, írni is, csak eszméletlenül rondán.
  • DJKonya
    Jobb kezes vagyok.
  • Littlepig13
    Tom miről beszélsz :) de jobb szélsőnek se olyan rossz lenni balkézzel :P
  • F1re
    jobbkezes vok de gepelni balal is tok rendesen meg inni is tok balkezzel
  • Fbn Lx
    kiskoromban sok mindent ballal csináltam, vagy felváltva, de aztán a balkezem sokáig kb. segédkézként funkcionált :D
    legtöbb dologra még mindig a jobbat használom, de igyekszek rá figyelni, hogy a balt is sokat használjam, gépelésnél pl. a ballal talán többet leütök mint a jobbal
  • FZoleee
    Bal