127612
-
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna.
Ha a családomra vagy rám támadna ugyan arra számíthatna mint egy férfi.
Emancipáció van nem? Egyenlőséget akartak.
-
Már ütöttem meg nőt tizenévesen, és nő vagyok.
Ha olyan a szitu semmi sem tartana vissza, hogy még egyszer megtegyem.
-
naja...lefegyverezni egy bozótvágóval hadonászó elmebeteg nőt...
-
Soha. Még ha késsel támadna rám akkor sem. Próbálnám lefegyverezni és lefogni. -
nem hiszem,h idáig fajulnék.. viszont edzésen már sokszor kerültem össze csajokkal, de ott vissza is ütnek, szal gondoltam a "már ütöttem meg nőt" nem igazán ebbe a kategóriába tartozik :D -
nem hiszem h idáig fajulnék -
ha késsel támadna rám még szép :) amúgy még csak haragudni sem tudok másokra igazán, szóval nem...
az számít, hogy a húgommal verekedtünk kiskorunkban? xD -
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna. -
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna.
De ehhez télleg olyan kéne, hogy megütné a gyerekemet, vagy bántalmazná vagy ilyesmi. Tehát én (szerintem) a nem ellenem hanem a párom, (majdani) gyerekem ellen elkövetett fizikai sérelem hatására tennék ilyet. De lehet, hogy ekkor sem...Nemtom... -
Masakari #32511 Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna. -
Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem. -
sosem ütnék meg nőt, ennek ellenére véletlenül "rúgtam már szájba nőt"
lányok labdáztak mögöttem és a lábamhoz gurult a labda, gondoltam visszasarkalom, de szegény lány már éppen nyúlt érte:\ -
DIESEL DOG #32508 Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem...
-
Tartózkodom, nő vagyok. - de már ütöttem meg nőt
-
G_ArchAngel #32506 vedekezes kozben nem kell utni, az mar tamadas:-) -
nvéremet meg üthetem nem? :D szemétkedik velem a tezsvírem. -
s mi van ha parancsba adják? akkor az hova tartozik? :-) -
Ha késsel jön felém, persze, hogy védekezik az ember... -
-
clio1616v #32501 Nem ütök meg senkit. -
Például ha a nőben van annyi "tökösség", hogy megüssön egy férfit. Utána vállalja a következményeket. Más esetben nem. -
Nagyon remélem, hogy erre soha nem kerül sor, mert akkor az azt jelenti, hogy már korábban eltoltam valamit. Max. önvédelemből. -
extramagascsaj #32498 Tartózkodom, nő vagyok. -
ballábal kelek mert jobbra van a fal bal lábbal rugok, el rugaszkodok, job kézzel csinálok mindent :D -
jobb -
én is, kivéve amikor bal lábbal kelek fel
-
bal.
de pl az egeret jobbal kezelem...meg jobblábas is vagyok.. -
:D -
clio1616v #32492 De. Az tetszett szombaton, hogy a motorom téliesítés nélkül indult rendesen. -
marci9507 #32491 Jobb kezes,viszont bal lábas:D -
nabazmeg, abbahagyhatnád az okoskodást már, neked semmi se tetszik
-
clio1616v #32489 Akkor lenne megválaszolható a kérdés, ha valakinek csak az egyik oldali keze lenne meg, vagy pontosan ugyonolyan mértékben használná mindkét kezét.
Én is használom mind a kettő kezemet de nem ugyanolyan ügyesen.
Pl: írni a jobbal szebben tudok, viszont a bal kezemmel tudok hátulról előrefele írni is.
A bal kezemmel pedig a kormányzás megy ügyesebben. -
A statisztikai átlagtól eltér. Asszem 8% körül van a világban átlagosan a balkezesek aránya a jobbosokhoz képest. -
Jobb. Szerintem tiszta fölöslege4s a kérdés. Nekem eddig is egyértelmű volt, hogy sokkal kevesebb a balkezes ember, mint a jobb.
És aki azt írta, hogy egyformán ügyes mind a két kezével, gondolom az kétbalkezes, mert másképp elég neéz megvalósítani.
És a jobbkezesség nem azyt jelneti, hogy mindnet a joobal csinálsz, az elég szar lenne. Nekem nagyon sok dolog van, amit bal kézzel nagyon jól tudok csinálni, jobbal meg kevésbé. :) -
Jobb.
De néhány dolgot egész jól tudok ballal is, írni is, csak eszméletlenül rondán. -
Jobb kezes vagyok. -
Tom miről beszélsz :) de jobb szélsőnek se olyan rossz lenni balkézzel :P -
F1re #32483 jobbkezes vok de gepelni balal is tok rendesen meg inni is tok balkezzel
-
Fbn Lx #32482 kiskoromban sok mindent ballal csináltam, vagy felváltva, de aztán a balkezem sokáig kb. segédkézként funkcionált :D
legtöbb dologra még mindig a jobbat használom, de igyekszek rá figyelni, hogy a balt is sokat használjam, gépelésnél pl. a ballal talán többet leütök mint a jobbal -
Bal