127612
-
Tartózkodom, nő vagyok.:)) -
(Y):D -

-
Azokat lehet ütni ha férfi ha nő. -
ba32107 #32556 "Tartózkodom, nő vagyok.
janem"
De hülye vagy
-
ha a helyzet úgy hozza, ön vagy más védelmében igen -
sosem tenném meg, kivéve ha úgy érzem, hogy nincs más lehetőség az életben maradáshoz /9 éves cigányleány nekedrohan rozsdásbökővel.. mondjuk az nem nő szóval zta akár le is vághatod,. na mind1) -
Tartózkodom, nő vagyok.
janem
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna. -
Legjobb védekezés a támadás
-
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna.
Úgy hogy pl összeveszek barátnőmmel, családi vita stb. úgy nem lennék rá képes hogy egy nőt megüssek. Viszont ha lőfegyverrel, késsel vagy ilyen durva eszközökkel támadna egy nő akkor képes lennék levágni egy nyakast esetleg csúnyán elverni. -
Mintha valami Szenszej mondta volna
-
Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem.
Nem az az erős, aki így vezeti le az energiáját, hanem az, aki vissza tudja fogni magát. Az az erő. -
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna. (Például ha megütnek, akkor visszaütök.)
egyébként meglepő, hogy mennyi verekedős nő jár ide.
-
Igen, de csak akkor, ha okom van rá.
Ok:nővérem -
"Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna." -
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna.
-
Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem. -
Egyszer fordult meg a fejembe mikor kocsmába voltunk áltunk a pultnál és ott volt egy csaj akit nagyon utálok és az előttem álló srác véletlen nekiment az meg megfordult és elkezdett kiabálni velem h miért tapogatom meg fogdosom meg uristen... eléggé szégyenbe hozott haverok meg ismeretlenek előtt miközben csak álltam egy helyben. akkor nagyon felment bennem a pumpa de megfordultam és kimentem :D De soha nem tennék ilyet csak akkor ha rámtámad késsel vagy vmi :D -
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna. -
Van az a mondás: "A lányokat nem ütjük, csak rúgjuk" :D:D:D:D:D:D -
"de így van jól." Az jó, ha az emberek visszaélnek különböző dolgokkal? Szerintem eléggé undorító dolog, ha valaki visszaél valamivel. -
clio1616v #32539 Nem csak ezzel... de így van jól. -
Az a baj, hogy ezzel visszaélnek a nők. -
Esetleg megfordul a fejemben a düh miatt, de nem tenném meg.
ha nem éppen úgy viselkedne mint egy nő, akkor nagyon meggondolnám...de inkább akkor sem! ahhoz nagyon nagy hülyeséget kéne csinálnia vagy nagyon fel kéne idegesítenie szerintem -
pl leakar szúrni vagy mittom én :D veszélyezteti a péniszem egészségét :D -
clio1616v #32535 Ja :D -
Hádde a barátoköztben el tudta adni, szóval simán megtörténhet -.- -
ba32107 #32533 Aham....lenyúlja a slusszkulcsot és eladja feketén :D -
Már ütöttem meg nőt... de mivel nő vagyok,számomra ez nem akkora bűn... ;) -
clio1616v #32531 Nem tudja eladni, kulcs nálad van és a papírokhoz is tulajdonodi aláírás kell az adásvételihez + forgalmi is nálad van törzskönyv stb. -
Rundstedt17 #32530 Agyonvernéd?elmebeteg vagy?/nem ütöttem meg és valószinűleg nem is fogok. -
te sem vagy százas -
pista89 #32528 Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán előfordulna.
BK-ban pont most volt egy példa. Az én verdámat ha eladná a csajom, addig ütném míg meg nem hal. -
:D
9.68% -
ba32107 #32526 Erről eszembe jutott a Katona c. film, amikor Kurt Russel lelövi a csecsemőt tartó nő papírbábuját :D -
ba32107 #32525 Extrém helyzetben igen. Például egy gyerekgyilkos szociopata némber leköp, és szidja az anyámat. -
ha fegyverrel támadna rám gondolkodás nélkül....
egyébként meg nem -
Nő vagyok és ütöttem már meg nőt. -
clio1616v #32522 Viszont férfit, gyereket és állatokat soha ;) -
clio1616v #32521 Mondjuk így jobban belegondolva van olyan helyzet, amikor megütnék nőt :D
De azt nem írom le, mert még a végén perverznek gondoltok ^^