127612
  • clio1616v
    Az a művész, akire rámondod :D
  • G_ArchAngel #32599
    Felnézek a művészekre, szerintem fontos amit csinálnak.
    DE!
    Sem többet, sem kevesebbet nem érnek mint az átlagember.

Ki az atlagember?
    En mindenkire felnezek, aki kiemelkedoen, utmutatoan vegzi a feladatat - lehet az orvos, komuves vagy tanar...
  • Molnibalage
    Ki a művész? Eh...
  • Picar77
    1 de a felnézés azért tényleg túlzás XD
  • chhaya #32596
    Hogy felnézek az túlzás, de fontos és szeretem, amit csinálnak.
  • clio1616v
    Hát akkor mit néztél? :)
    24 körül volt a százaléka akik elhatárolódtak, ebbe jóhiszeműen belevettem a tartózkodók 5 százalékát is.
  • clio1616v
    Én nem csonkolnék senkit, majd meglennének az erre alkalmas emberkék is és kiélhetnék az agressziójukat egy nemes cél érdekében.
  • BaliBoy
    Nem valami jó a válaszok megfogalmazása... A második, harmadik és negyedik válasz lehetőség majdnem ugyanaz.

Ezért:

Egyéb

Fel nem nézek rájuk mert én is tudok olyat amit ők nem, viszont tisztelni tisztelem őket.
  • immovable
    Bocs. Igazad van. Pedig már ismerem a fajtáját. :D
  • clio1616v
    Nem ismerem/ismertem a felsorolt embereket, fogalmam sincs hogy fel lehet-e nézni rájuk, nem ismerem a gondolataikat tetteiket.

Egy olyan művésznek, aki sokat gyakorol például zongorán annak a tapasztalatát és tudását elismerem, de ehhez nem feltétlenül kell ismert embernek lennie.

A művész szó nekem annyit jelent, hogy valaki olyat csinál ami kimagasló az átlagemberek ugyanilyen tevékenységétől.

Nem feltétlenül nézek fel rá, mert lehet más szempontból egy nagy nulla, a művészség is a kockaság egy fajtája, jobb esetben csak tehetséges az illető.
  • zsutyesz
    nekem nem ez jött le, de én lehet, hogy mást nézek
  • poppe
    jjjááájjjjjjjjjjjjj, hogy tartottad volna magadba :DDDD
  • immovable
    Ezek szerint te sem vagy különb azoknál mint aki megüt egy nőt. Mert te csonkolnál. Szép önellentmondás. Grat.
  • OrioN the S
    Teljes mértékben hidegen hagynak.

"A muveszet manipulacio"
  • clio1616v
    30-70 az arány az ütés mellett, szép fialások vagytok, bár ez azt mutatja hogy nem tisztelitek a másik embert, mert aki nőt megüt az férfit és gyereket is.

Erre is van ám megoldás aki egyszer megüt valakit annak a végtagjait olyan mértékben kellene elroncsolni, hogy többet ütni azzal ne tudjon.

Elég lenne pár elrettentő példa és nem nagyon lenne, aki ütögeti a többieket.
  • immovable
    Teljes mértékben hidegen hagynak.
  • xxxpaulxxx
    Megfordulna a fejemben, de aztán gyorsan lecsillapítom magam...
    Inkább elküldöm a jó büdös qrva anyjába és csókolom
  • Benny04
    mert nő vagy.
  • Ben007
    én sosem ütnék meg egy nőt hát minek találták fel a pisztolyt?
  • dartonita
    Nem.
  • Motoroj
    LOL
    Az is egy megoldás tulajdonképpen.
  • Fbn Lx
    tehetséges vagy.
  • Motoroj
    Hát de miért, nem? De!

Kicsit azt próbáltam belefűzni, amit Schindler mondott Göth-nek. Mondjuk abban igaza is volt.
  • VRSDM
    okés akkor én mostantól így...
    írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit és az össze hsz végére

[right][b]cigányok monnyonle
  • Carlos
  • bardocz
    "mindenki (mike nem) utálja őket"

A,úgy most jut eszembe,hogy elsőosztályban amikor egy kislány direkt rámbaszta az ajtót,majd kiröhögött,akkor hasbarúgtam,vagy valami ilyesmi Ma már nem tenném ugyan ezt,sokkal könyebb hasbaütni valakit,mint rúgni -.-
  • Fbn Lx
    és mi a pöcsömért kell ebbe belekötni?
    félévente egyszer hozom fel a tetves cigányokat ( na jó, utóbbi hónapoban már talán 2-3-szor is felhoztam). Mintha tabu téma lenne. Még csak azt sem mondhatod, hogy én gyakran cigányozok, mert rohadt ritkán.
    És ez miért szúrja a te szemedet? Én személy szerint átugrom azt, ami zavar, és nem olvasom el, nem kotyogok bele.
    húzd be a buksid =)
  • Adam II
    Persze :D
  • Fbn Lx
    na jó túloztam, mondjuk hiába támadna rám egy nő ököllel, nem tudnám ököllel megütni. áhh.
    inkább csak lefognám, földhöz szorítanám.
  • VRSDM
    istenem miért? miért kell mindig felhozni a cigányokat? mindenki (mike nem) utálja őket, mégse rakom ki aláírásnak se írom be minden postba hogy mocskos cigányok.

unalmasak vagytok már.
  • Fbn Lx
    csak önvédelemből, vagy ha pofont ad és nem érzem jogosnak, visszapofozok, ennyi jár nekem x)
    ha tenyérrel adja tenyérrel, ha netán ököllel jönne nekem egy nő (nem hiszem) akkor ököllel.

De amúgy békeszerető vagyok.
    Kivéve a cigányokkal, őket levágnám szablyával is, gyaknám géppisztollyal is.
  • Fbn Lx
    lefegyverezni...
    próbáltál már kést kicsavarni ember kezéből?
    még nyugodt állapotban sem egyszerű, ha meg még idegből hadonászik is, tuti összevagdos...
  • NeverwinterKING
    nem is tudtam h ilyen kemény vagy :o
  • VRSDM
    am. ha ott is lennék hogy annyira felbasznak hoyg megütném, inkább lefognám a kezét, leszorítanám a földre, és mondanám hogy " na mivan te kis pinás ? " ... nem okoznék fizikai inkább lelki fájdalmat ezzel .p
  • toysoldier
    lezúzok mindenkit, nem szarozok.
    hamegmégse, akkor
    Esetleg megfordul a fejemben a düh miatt, de nem tenném meg.
  • VRSDM
    sosem, mefogom otthagyom a faszba, megmondom hogy egy értéktelen fos kis embert, aki sose viszi majd semmire mert szarházi kúlturálatlan kis mocsadék, és rábaszom az ajtót. :)
  • msstz
    akin látod, hogy azért akkora az arca, mert tudja, hogy férfiként nem ütöd meg .. na azoknál el tud durranni a dolog.
  • oliwwer
    soha
  • birdo #32562
    Tartózkodom, nő vagyok ))
  • FZoleee
    Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem.