127612
-
Definiald : muvesz.
Kutyahajszobrasz pl az?(vagy hogy a francba hivjak azt a sok idiotat aki allatoknak csinal frizurakat)
Festot meg szobraszt is ismerek,'sem tobbet sem kevesebbet nem ernek'. -
Ennél kicsit durvább dolgok lennének. Milyen kútra? Van gépeskút szegeden? Ha nincs áram, akkor a szivattyúk sem mennék és sehol nincs víznyomás. És ez csak egy gond. -
ba32107 #32718
-
sztem tiszta poén lenne, járni a kútra vízér, gyertyával világítani... sztem eltudnám viselni 1 hétig :D -
A "fun" szó helyett nekem más ugrik be... -
Sem többet, sem kevesebbet nem érnek mint az átlagember. -
1 hétre kipróbálnám fun lenne de amúgy tovább nem :D -
felnézek a művészekre,szerintem fontos amit csinálnak
kb teljesen egyetértek veled :) -
teljes mértékben hidegen hagy -
DIESEL DOG #32711 Sem többet, sem kevesebbet nem érnek mint az átlagember... -
Ezt 100 más dolgora is el lehet mondani és tényleg kézzelfogatóan hasznos és nem csak a lelkednek jó. Csak egy halvány percre képzeld el, hogy nincs áram, gáz, víz 1 hétig... -
csak ha a lábujjával pötyögi a programot :D -
Felnézek a művészekre, szerintem fontos amit csinálnak.... vagyis maga az alkotás...és ha programot ír ba32107 , ami maga is egyfajta alkotás, akkor Ő is művész....vagy nem ?? -
nekem példaképem a piratebay :) -
Zeneművészetibe megyek, művészekkel és művészpalántákkal leszek körülvéve és én is az leszek, a minden jól megy -
én felnézek a művészekre kedvencem Benkő művész úr XD -
ba32107 #32704 Most annyi mindenbe belemagyarázzátok a művészetet, hogy ennyi erővel én is az vagyok amikor írok egy programot. -
én másban vagyok jó de attól még rám ők nem figyelnek fel
Teljes mértékben hidegen hagynak. -
nem tom most elég érdekes lett a téma, de pl akik driftelnek azok művészek és felnézek rájuk, de az ki ilyen ady meg mittom én mi azokat nagyívbe leszarom meg bazdmeg valamelyik festő (régen) olyat festett amit én is festettem volna... komolyan 1.5m x 1.5m kép azt annyi van rajta hogy rá van hányva 3 féle festék azt összemaszatolta valami falfestő ecsettel... LOL -
miért ne lenne? a mátrix pl. elég sok filozofikus részt tartalmaz, szerintem pont emiatt lesz "művészi", ez benne az érték, mert van mondanivalója
nem azt mondom hogy művészfilmek. hanem hogy ezis művészet -
elnézést, úgy értettem h általánosságban a filmeknek nincs közük a művészethez :P -
a logóban szereplő 2 filmnek (mátrix, max payne) nincs köze a művészethez...
sok film viszont igazi művészet, ofkorsz
(jancsó miki filmjei, david cronenberg, woody allen stb...) -
persze, a mátrix pl egy agyatlan akciófilm, semmi mögöttes jelentés, semmi művészet... -
ezt te se gondoltad komolyan D:
mér ne lehetne egy filmet művészi szintre emelni? persze erre azt fogod mondani h mondjak egyet, de én nem tudok egyet se. nem vagyok benne ilyen témában.
de ha szted nem lehet a film művészi akkor feltételezem az autó gyártást se lehet úgy űzni. és még lehetne sorolni... -
egyik filmnek sincs semmi köze a művészethez :) -
Hydroceph #32695 Egyéb.
legtöbbjük csak vmi psychopata fasz -
de ezzt sem értem. neoreg, tommygear. irjátok hogy leszarjátok!
a logótokban meg 2 olyan film van aminek azért van mondanivalója...
ha így közelítitek meg akkor sincs vmi véleményetek a művészettel kapcsolatban? -
karajjj #32693 az ilyen "a küszöbre szarok mert az művészi" embereket semmibe nem nézem -
anikajónakhívnak? -
Felnézek a művészekre, szerintem fontos amit csinálnak. -
*költőre -
Minden kölzőre felnézek, legfőképpen Ady-ra. Ővé minden tiszteletem. -
sztem pont ettől lesz halhatatlan, h maradandót alkot. -
hidegen hagy... -
Nem, így általánosítva sosem. Konkrétan EGY emberre, aki akár lehet művész is, igen. -
BIZ0906 #32685 "Sem többet, sem kevesebbet nem érnek mint az átlagember."
Max tehetséges és jó abban amit csinál, csodálni lehet de ettől nem lesz halhatatlan. De a krix-kraxos izéket művészeknek hívjuk az már gáz én a rendes festő művészeket tartom úgymond szépnek az élethő képeikkel, ami meg csak egy mint mondtam kix-krax az nekem kb =a semmivel. -
nem különösebben, ugyanúgy aranyat szarnak mint én -
azér ne hasonlítsuk össze a két műfajt sztem.
abban egyet értek veled h a hip-hopban több a szöveg. -
hú de megmontad :> ezentúl majd rád is felnézek :> az ezsgének több ilyen emberre lenne szüksége mint te :> -
Felnézek a művészekre, szerintem fontos amit csinálnak.