127612
-
clio1616v #32761 Rendben. ^^ -
ba32107 #32760
-
Ide. Neszójjábe. ^^ -
Hydroceph #32758 Nem jellemző, de van amikor erőt veszek magamon.
-
clio1616v #32756 Hova? ^^ -
Nem jellemző, de van amikor erőt veszek magamon.
Bár kábé 10 éve nem voltam "ismerkedős szórakozóhelyen". -
Nem jellemző, de van amikor erőt veszek magamon. -
Majd odajön, ha akar valamit. -
Kicsit vacilálok aztán mindig odamegyek , persze részegen megy a legjobban
-
Persze, sosem volt gond az ismerkedéssel. -
általában sorsot húznak, h melyikük jöhessen ide hozzám, aztán úgyis azt mondom, hogy nyugodtan hozd a barátnőidet is :D -
Soha nem volt gondom az ismerkedéssel... közvetlen vagyok és kedves =) no meg szerény is :) nem is értem miért mondják a barátaim,hogy ijesztő vagyok ;) -
Fűszerezve egy kis "Kicsit vacilálok, de a vége úgyis az, hogy én kezdeményezek."-el.
-
-
Valahol a 2. és 3. között. -
5. -
clio1616v #32744 Van sűrűn, hogy én kezdeményezem és szeretek úgy örömet okozni, hogy nem kell mondania, például, hogy csókolj meg.
De szeretem azt is ha nem kell mondani hogy mit csináljon, tudja, hogy mit szeretnék mondás nélkül is. -
Sosem volt gond ezzel, ha nem tetszem úgyis elküld és valszínű úgysem látom többet, ha meg bejövök akkor meg úgyis szóba áll velem. 
Pont ezért volt sok olyan barátnőm, akikre a haverok azt mondták "ehez már merci kell" "meg á hülye kurva biztos izmos kopasz vállalkozókra bukik" ugyanis ez a legfullosabb nők 80% -ra nem igaz. Sőt nagyon sok köztük a magányos mert pont, hogy az ilyen senkiházi műmájerek találják meg őket, mert a rendes, normális pasik ráparáznak arra hogy milyen jól néznek ki.
Igazság szerint sosem értettem, azokat az emberkéket, akiket elijeszt egy "túl jó" nő. Pont az a jó, nem hogy milyen szép? Az meg, hogy emberileg passzol-e az meg majd a kapcsolatban kiderül. Lehet hogy visszafogottan megnyerő csaj is butább mint egy szőke körmös csaj, sőtt nagyon sok átlogsnak gondolt,de megnyerő leányzó rosszabb (természet,személyiség,iq stb...) mint a barbi-babának titulált szépségek. -
Kicsit vacilálok, de a vége úgyis az, hogy én kezdeményezek.
-
Nem jellemző, de van amikor erőt veszek magamon./Nem, de nem is vagyok félénk, majd idejön ha akar valamit. :)
nem igazán tudok dönteni a kettő között :_D -
G_ArchAngel #32740 Egyéb.
Nem emlekszem ra, 9 eve ugyanaz a kedvesem... -
Nem, de nem is vagyok félénk, majd idejön ha akar valamit. :) -
Unreal1942 #32738 Sosem volt gond. -
ez kb. teljesen fedi a lényeget :D -
Egyéb.
Eddig nem nagyon mertem, de a változás megtörtént, szóval valahol félúton járok. :)
Na ki az akadémista aki beküldte a kérdést? :D -
DIESEL DOG #32735 Kicsit vacilálok, de a vége úgyis az, hogy én kezdeményezek...
-
Nem azért életk szarul. Ha semmit nem vesz el a földesúr akkor sem éltek volna sokkal jobban. Akkor csak tized volt meg esetleg kilenced. Egyszerűen olyan kor volt, hogy az élet nagy része csak arról szólt, hogy a megélhetésért küzdöttek nap, mint nap. -
sztem akiket hidegen hagy a művészet, azokból hiányzik az ami igazán emberré tesz minket. -
Felnézek a művészekre, szerintem fontos amit csinálnak.
De nem minden művészetet tudok értékelni, illetve Munkácsy vs. Picasso, Strauß vs. Tiësto pl. össze sem hasonlítható, pedig mind ismert és elismert, nekem konkrétan előbbiek tetszenek.
Nálam a művészetek királya az építészet.
Meg ugye vannak az álművészek, Pákó művészúr és társai, a médiában látható személyek jelentős része. -
Remelem meg az en eletemben lesz valami ehhez hasonlo torekves. -
Fbn Lx #32730 igen, ezért nem is emeltem ki olyasmit, hogy a jelenkori ember számára, mert ma már erre képtelenek lennénk.
Újra generációk tapasztalataiba kerülne, hogy visszatérjünk az "emberközeli" élethez.
De szerintem érdemes lenne belevágni, én támogatom.
Gyógynövénnyel pl. több mindent lehet gyógyítani, mint manapság gyógyszerekkel. Csak fel kellene őket újra fedezni. -
Fbn Lx #32729 azért, mert már akkor sem volt szabad az ember, kizsákmányolták és dolgoztatták őket azok, akik kasztjukat tekintve magasabban álltak.
Lásd: földesúr - jobbágy viszony. Hát persze hogy szarul éltek.
De azért nem merném lefogadni, hogy nem voltak boldogabbak nálunk jelenleg! nézz körül az utcán az arcokon. Hiszed, hogy az ember nem találja meg minden korban a szórakozását.
Természetesen ahhoz, amit felvázoltam hozzátartozna a teljes szabadság is. Meg az egyenlőség.
hahh. Utópia? -
Ahogy hiszed. Ma egységnyi energiával sokkal tisztában éred el a célt. Ott kezdődik, hogy az általad felvázolt techológiákkal is 500 millió ember 70% nyomorban élt. Ezt hívták középkornak. -
Es a legtobb elpusztulna,vagy egymasnak esne mert nincs felkeszulve arra hogy sajat maganak termeljen meg valamit,vagy fizikailag megeroltesse magat akarmivel is.
Egyebkent szamomra is vonzo lenne kozepkori szintre 'sullyedni' es a regi ertekrend szerint elni,de azt hiszem manapsag ennek mukodokepessege mar csak utopia. -
Fbn Lx #32726 ha nem lenne áram és gáz, nem termelnénk annyi szart, ami beszennyezi a vizet, szóval a folyóból meríthetnénk ha szomjasak vagyunk, és nem lennénk a szolgáltatókhoz kötve.
ha nem lenne áram és gáz, nem lennének műszaki cikkek, és többek között én is értelmesebb dologgal tölteném el a szabadidőmet. Az emberek barátságosabbak lennének, jobban összedolgoznának. -
És szerinted erre mikor jön rá a többi ember. Mikor rájön mi történik? Na, még mindig fun? -
nálunk a kertbe a kútból ivóvíz jön -.-''''' csak megfogok 1 kart pumpálok párat aztán tele a vödör :D -
Fbn Lx #32723 Azaz mi kb. bödönök vagyok, akik eldöntik, milyen arányban töltjük meg magunkat szarral és cukorkával. Az tökre mindegy, hogy rozsdás vasbödön vagy épp bambusznádból fonták, csak a cukor a finom belőle, utána a tartója úgyis megy a "kukába". -
Fbn Lx #32722 Az alkotásokra, valamint magára az alkotás (mint ige) mögött álló szellemre, hogy pontosabb legyek. -
Fbn Lx #32721 amúgy való igaz, ez a kérdés magára a művész, mint ember személyére mutat. Az pedig ugyanannyit ér, mint bárki másé.
A buddhisták ha meghajolnak a szobornak, nem magának Buddhának hajolnak meg, hanem a szellemi nagyságnak, amit elért. Az a lényeg amit képvisel, nem a hús és a vér.
Ezért a művészekre nem nézek fel. Az alkotásokra, valamint magára az alkotásra felnézek. Inkább így fogalmaznék.